Gebruiker:CaAl

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Fondation Wikimedia
Dit is een persoonlijke pagina van een gebruiker van Wikipedia.

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u zich er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere website dan Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op http://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:CaAl.

(en) Hi, I'm CaAl ([ka:l]). Feel free to leave your message in English or Dutch, and I'll reply in the same language. Leave your message in another language and the quality of my reply is based on the quality of Google translate.

(nl) Ik ben CaAl ([ka:l], laatste letter is een L, niet een hoofdletter I of het getal 1) en ben gebruiker vanaf september 2004. Vanaf november 2006 ben ik pas echt wat gaan doen hier. Ik ben geen kei in het schrijven van enorm uitgebreide artikelen. Het vrij kunnen raadplegen van deze encyclopedie is inmiddels een soort grondrecht gevonden en ik draag daarom toch graag mijn steentje bij, zij het met meer 'achtergrond- en onderhoudstaken'. Ik was moderator tussen maart 2007 en augustus 2009, tegenwoordig weer, en arbiter van september 2008 t/m augustus 2010 en van maart 2012 t/m maart 2013. Van oktober 2010 tot april 2012 was ik lid van het OTRS-team. Sinds oktober 2013 ben ik bureaucraat. Al mijn bijdragen zijn hier te vinden. Het zijn er inmiddels meer dan tienduizend. Als je goed zoekt, vind je misschien zelfs wel een nuttige bijdrage (ik heb er ooit wel een gedaan denk ik).

Door mij aangemaakte artikelen en afbeeldingen en door mij gestarte peilingen. Ik heb ook wat sterren verzameld.


/monobook.css - /monobook.js - /Doelijst - /Banaan - /Punaise - /Zandbak