Overleg gebruiker:Capaccio

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Gebruiker:Capaccio)
Ga naar: navigatie, zoeken

Bedankt voor je bijdrage aan de Schrijfwedstrijd 2014[bewerken]

Beste Capaccio, de jury van de Schrijfwedstrijd 2014 heeft een drietal winaars verkozen. Helaas kunnen we je inzending niet met een prijs belonen. Desalniettemin willen we je graag bedanken voor je zeer waardevolle bijdragen aan het artikel Natuurproduct (scheikunde). De jury heeft het voornemen om dit artikel in de weken na de prijsuitreiking op 17 januari te voorzien van opbouwend commentaar, zodat je bijdragen hopelijk uiteindelijk opgenomen kunnen worden in de Wikipedia:Etalage. Josq (overleg) 1 jan 2015 19:03 (CET)

Dankzegging[bewerken]

Beste Josq, dank voor je melding (zie hierboven). Er kan natuurlijk maar 1 winnaar zijn en de gekozen 3 artikelen zijn natuurlijk bijzonder fraai geschreven. Ook aan de expertise van de juryleden twijfel ik niet, bedankt voor het naleeswerk en de commentaar (die nog volgt, neem ik aan). Verder heb ik voor mijzelf besloten om op dit 'hoogtepunt' te stoppen met mijn actieve bijdragen aan Wikipedia, omdat ik merk dat ik enerzijds wel alles wat gezien heb en anderzijds andere uitdagingen wil aangaan (ik ben recentelijk een doctoraat gestart en dat verdient mijn volledige aandacht, vandaar). Hartelijk dank aan alle Wikipedianen waarmee ik collegiaal heb kunnen samenwerken. Ik hoop dat ik met mijn bewerkingen toch heb kunnen bijdragen aan de broodnodige ontsluiting van onze kennis. Voor mij is Wikipedia een zeer verrijkend project, zowel inhoudelijk als vormelijk, maar ik merk aan mezelf dat ik mijn tijd liever investeer in andere projecten. Nogmaals bedankt iedereen! Met de beste groeten, C (o) 1 jan 2015 21:49 (CET)

Capaccio, jammer om dit te horen, ik heb altijd goed overleg kunnen voeren als ik eens met je te maken had. Ik hoop dat je later (over jaren wellicht) hier nog terugkeert. Succes in ieder geval met je (nieuwe) bezigheden. Vriendelijke groet, Goudsbloem (overleg) 1 jan 2015 22:06 (CET)
Succes met je doctoraat. Je kunt (en zal, en wil ;-) altijd nog incidentele bijdragen op artikelen leveren. Wikipediaan ben je immers niet tijdelijk, maar voor het leven. Maar we kunnen niet allemaal eeuwig hier hyperactief zijn, en soms roept het andere leven, daar is je kennis en inzet ook nodig. Succes daarmee! ed0verleg 1 jan 2015 22:42 (CET)
Bedankt voor al je inzet, Capaccio. Ik heb de samenwerking met jou door de jaren heen steeds plezierig gevonden. Het ga je goed. Mathonius 2 jan 2015 00:26 (CET)
Ik sluit me graag aan bij bovenstaande reacties. Succes met je nieuwe uitdagingen. Groeten Magalhães (overleg) 2 jan 2015 06:58 (CET)
Idem, bedankt Capaccio! Je hebt me dit jaar fijn geholpen, waarvoor extra dank! heinGlas z3.pngnlein'' 2 jan 2015 11:38 (CET)
Succes met het doctoraat en bedankt voor de vele mooie en nuttige bijdragen. Mvg, Bas (o) 3 jan 2015 14:45 (CET)

Dank[bewerken]

Je bent kennelijk weer aan de beurt om mij te controleren. In ieder geval dank voor je correctiewerk. Ik zag dat je ook weer een start hebt gemaakt met de isotopen. Waar is toch die "h" uit Renium gebleven?.......Gezond 2015.Ceescamel (overleg) 1 jan 2015 22:06 (CET)

Lees nu pas boven- en onderstaande. Het ga je goed en nog bedankt voor het vele correctiewerk..Ceescamel (overleg) 2 jan 2015 10:26 (CET)

Ex-mod[bewerken]

Jammer, Capaccio. Bedankt voor al je werk. Hartelijke groet, ErikvanB (overleg) 1 jan 2015 22:11 (CET)

Dankjewel voor je inzet, Capaccio. Met name de laatste maanden heb ik op fijne wijze met je samengewerkt. Mijns inziens had je inzending voor de schrijfwedstrijd een podiumplaats verdiend. Hoe dan ook, dank voor je aanwezigheid op dit project en hopelijk tot schrijvens. Groet, JurriaanH (overleg) 1 jan 2015 22:14 (CET)
Jammer, bedankt voor je vele werk. Voor mijn gevoel was je een van de vaste waarden van Wikipedia. Vr. groet, --JanB (overleg) 1 jan 2015 22:19 (CET)
Dit had ik niet verwacht. Bedankt en hopelijk tot ooit. Sjoerd de Bruin (overleg) 1 jan 2015 22:35 (CET)
Wat jammer, maar vanzelfsprekend accepteer ik jouw besluit. Bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Trijnsteloverleg 1 jan 2015 23:59 (CET)
Bedankt voor de fijne samenwerking altijd en je goede bijdragen aan de encyclopedie. Hopelijk tot in de toekomst. Met vriendelijke groet, Taketa (overleg) 2 jan 2015 00:42 (CET)
Hoi Capaccio, bedankt voor je jarenlange inzet en bijdragen. Ik was eerst bang dat iemand je weggepest had maar dat bleek gelukkig niet het geval te zijn. Ik wens je veel succes bij je onderzoek en hoop je ooit weer terug te zien, al was het maar om her en der kleine foutjes op je vakgebied te verbeteren. Hartelijke groet, Woudloper overleg 2 jan 2015 04:16 (CET)
Beste Capaccio,
Ik kan me alleen maar aansluiten bij alle boven en onderstaande berichten. Bedankt voor al het werk! Sir Iain overleg 5 jan 2015 00:30 (CET)

Spijt[bewerken]

Beste Capaccio, via de mededelingen zag ik net je verzoek, en dit doet me pijn. Ik heb je zeer gewaardeerd als een van de moderatoren die ook ergens vakkennis over heeft, en dus weet hoe het is om regelmatig te maken te hebben met gebruikers die over een onderwerp veel minder kennis van zaken hebben en er toch aan bijdragen. Doorgaans geen punt, totdat iemand z'n gebrek aan kennis niet wil inzien. Jij bleef daar bijna altijd rustig onder, zonder consessies te doen aan de kwaliteit van de encyclopedie. Ik heb me daar vaak door gesteund gevoeld. Ik heb me sowieso sterk met je verbonden en door jou gesteund gevoeld. Dat je je actieve bijdragen aan Wikipedia beëindigt voelt daarom of ik een broertje verlies. Ik zal je zeer missen.

Prachtig dat je de mogelijkheid krijgt om te gaan promoveren. Daar wens ik je alle succes bij. En ik gun het je van harte. Ik weet dat dat hard werken is, met de druk om te publiceren, en dat Wikipedia een tijdrovende hobby is, die daarmee voor de meeste mensen slecht te combineren is. Maar je laat hier wel een zeer grote lege plek achter. WIKIKLAAS overleg 1 jan 2015 23:40 (CET)

Dank[bewerken]

Verschrikkelijk[bewerken]

Beste Capaccio, 2015 is voor Wikipedia niet goed begonnen. Dat we afscheid moeten nemen van jou als moderator en ook als mede-wikepediaan vind ik echt vreselijk nieuws, want ik was het oh zo vaak eens met je analyses. Ook zéér recent nog zoals je weet. Uiteraard respecteer ik je beslissing en wil je bedanken voor het goede contact dat wij hadden. "Op één golflengte zitten", heet zoiets. Dat ga ik missen. Je was een moderator van een bovengemiddeld hoog niveau en dat heeft als consequentie dat het gemiddelde er door jouw vertrek bepaald niet op vooruit is gegaan. Het ga je goed ! Vriendelijke groet, Malinka1 (overleg) 4 jan 2015 22:32 (CET)

Gefeliciteerd![bewerken]

Beste Capaccio, bij alle treurnis over je voorgenomen vertrek mogen we je toch wel van harte feliciteren met het nieuwe traject dat je hebt mogen starten, en dat nog wel in economisch moeilijke tijden voor de wetenschap. De wetenschap mag zich gelukkig prijzen met zo'n aanwinst, begin maar gauw met het schrijven van een review want die vaardigheid heb je hier ruimschoots gedemonstreerd.

Het is een goede zaak dat je bij een nieuwe start schoon schip maakt. Wat je echter waarschijnlijk zult gaan ervaren is dat je in de wetenschap soms veel geduld nodig hebt om resultaten te bereiken. Je zult wel eens terugverlangen naar de "snelle" resultaten die je op Wikipedia behaalde. Compenseer dat dan en geef dus vooral af en toe aan dat verlangen toe! Josq (overleg) 5 jan 2015 10:53 (CET)

Ook namens mij dank voor je bijdragen die hopelijk niet geheel worden stopgezet. Enige vakkennis, Wikiklaas zei het al, is hier belangrijk en bepaald niet dik gezaaid. Je ergerde je wel eens aan mijn tikfoutjes en mijn onvermogen aan de technische conventies te voldoen. Hopelijk ga je het missen. Ik kan je verzekeren dat een promotie een lastig traject is dat veel van je vraagt maar ook smeekt om ontspanning. Wellicht vind je die hier. Hoe dan ook veel succes met je promotie. mvg HenriDuvent 1 feb 2015 17:46 (CET)
Carpaccio

Meer dan 50 weetjes in het Wist je dat-project[bewerken]

Voor méér dan 50 goedgekeurde weetjes op het Wist je dat-project
Ymnes (overleg) 15 feb 2015 20:59 (CET)

Vandaag hebben we nog een tussencategorie ingevoerd bij de medailles in het Wist je dat-project. Nog bedankt voor de meer dan 50 weetjes die je hebt aangedragen! Daarvoor krijg je alsnog deze medaille. En natuurlijk ook veel dank voor het werk dat je voor het project hebt gedaan. Ik wens je veel plezier en succes in je onderzoek voor je doctoraat! Met vriendelijke groet, Ymnes (overleg) 15 feb 2015 20:59 (CET)

Maar...[bewerken]

...je maakt het ons wel moeilijk zo, als je dat maar weet! Knipoog Kom af en toe gewoon eens langs. Prettige bezigheden in het leven. Hartelijke groeten, ErikvanB (overleg) 17 feb 2015 03:37 (CET)

Kopenhagen?[bewerken]

Dag Capaccio,

ik lees op Wikipedia:Fotografen#Noord-Europa dat je van plan bent om in juli 2012 naar Kopenhagen te gaan. Mijn verzoek is of je dat zou kunnen actualiseren. Dank alvast, Erik Wannee (overleg) 17 mrt 2015 18:50 (CET)

T-shirt barnstar[bewerken]

Beste Capaccio, ik heb je genomineerd voor een T-shirt. Bedankt voor je bijdragen aan Wikimedia! Met vriendelijke groet, Taketa (overleg) 6 mei 2015 07:26 (CEST)

Onderzoek: de mening van Wikipediabewerkers[bewerken]

Excuus dat dit bericht zomaar op uw overlegpagina is geplaatst! Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende: bureau Motivaction voert momenteel in opdracht van Wikimedia Nederland een enquête uit onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Kernvraag is hoe zij het bewerken van Wikipedia ervaren. Hierbij gaat het om zaken als werksfeer, werkdruk, omgangsvormen etc. Omdat de mening van zeer actieve bewerkers zoals uzelf voor het onderzoek heel relevant is, is in overleg met de gemeenschap besloten de 250 meest actieve Nederlandstalige Wikpedianen persoonlijk uit te nodigen om deel te nemen aan de enquête. Dat kan via deze link. Het invullen kost ongeveer 20 minuten. We hopen dat u in staat zult zijn om deel te nemen. Dank voor uw tijd. Bureau Motivation en Wikimedia Nederland 4 jun 2015 03:20 (CEST)


You have been nominated for a gift from the Wikimedia Foundation![bewerken]

You have been selected to receive a merchandise giveaway. Click the following link for more details: https://meta.wikimedia.org/wiki/Merchandise_giveaways/Nominations. Please send me an email (jmatthews@wikimedia.org) for instructions on how to claim your shirt. Thank you again for all you do! --JMatthews (WMF) (overleg) 16 jun 2015 08:06 (CEST)

Resultaten enquête onder Wikipediabewerkers[bewerken]

Enkele weken geleden hebben we u gevraagd of u zou willen deelnemen aan een enquête over het werken op de Nederlandstalige Wikipedia. De resultaten van deze enquête zijn inmiddels beschikbaar. Ze zijn te vinden op deze projectpagina: Wikipedia:Onderzoek onder bewerkers en lezers 2015. Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland (overleg) 9 jul 2015 15:50 (CEST)