Gebruiker:Elmar283

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Foto van Elmar Otter gemaak in Berlijn

Sinds 2005 heb ik een account op Wikipedia.

Op de NL Wikipedia houd ik me vooral bezig met het verfraaien en uitbreiden van fiscale teksten.

Wat over mij: Ik ben in 1979 geboren in Stadskanaal (zuid-oost Groningen). Daar heb ik de eerste 20 jaar van mijn leven gewoond. Hier heb ik de basisschool en mavo gevolgd. Later ben in Groningen naar de MEAO Economisch-Juridisch gaan volgen. Vanaf september 1999 tot en met augustus 2013 heb ik in Leeuwarden gewoond. Nu woon ik in Haarlem. Ik heb in Leeuwarden de studie Bestuurskunde/Overheidsmanagement (Thorbecke Academie) gestudeerd en een diploma behaald.

Ik werk als toezichtmedewerker bij de Belastingdienst. Ik voer controles uit bij ondernemers in het MKB op het gebied van de omzet-, vennootschaps- en inkomstenbelasting.

Verder ben ik een liefhebber van sporten. Vooral in de vorm van hardlopen en wielrennen. Hardlopen doe ik het hele jaar door, wielrennen vooral in de zomermaanden.

Hiernaast ben ik autodidact in de ict. Ik heb een eigen content management system (cms) ontwikkeld. Ook heb ik ruime ervaring met Linux en in het bijzonder Gentoo Linux. Thuis heb ik een een Gentoo Linux server draaien. Dit is een router, Firewall, mail- en webserver.

Genoeg over mij. Mocht dit meer vragen dan antwoorden oproepen, schroom dan niet om te vragen...

elmar283 (overleg) 3 jan 2019 22:24 (CET)

Deze gebruiker is 18 jaar, 9 maanden en 8 dagen een Wikipediaan
Deze gebruiker heeft veel kennis van fiscaal recht
Deze gebruiker heeft veel kennis van Gentoo Linux
Deze gebruiker heeft veel kennis van bestuurskunde
Deze gebruiker is een actief hardloper en wielrenner