Gebruiker:Ennomien

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hallo,

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn gebruikerspagina. Ik zal even wat over mezelf vertellen met betrekking tot Wikipedia. Zo nu en dan ben ik te vinden op Wikipedia, ik houd me dan vooral bezig met muziek, televisieprogramma's en transport/infrastructuur. Bovendien kom ik natuurlijk wel eens iets anders tegen wat ik vervolgens verbeter.

Sinds het begin dat ik op Wikipedia actief ben (3 januari 2019) houd ik me, met tussenpozen, al bezig met muziek. Meer specifiek het aanmaken van enkele ontbrekende pagina's over artiesten of nummers. Bovendien ben ik hier en daar bezig met het toevoegen van tabellen met hitnoteringen van met name de Nederlandse Top 40, de Nederlandse Single Top 100 en de Vlaamse Ultratop 50. Tijdens de jaarwisseling voeg ik tevens bij verscheidene artiesten en nummers de NPO Radio 2 Top 2000-noteringen toe. Ik heb een programma geschreven dat aan de hand van de url naar de pagina over een nummer bij een van bovenstaande hitlijsten (m.u.v. de Top 2000) in enkele tellen de volledige hitnoteringentabel maakt, wat de verwerking hiervan een stuk gemakkelijker (en leuker) maakt.

Nadat ik in december 2020 hier weer ben te vinden, ben ik in maart 2021 gestart met het schrijven over televisieprogramma's. Dit omvat voornamelijk het bijhouden van kijkcijfers en soms een zelfgeschreven pagina. Vanaf mei ben ik op mijn kladblok bezig met een project over internationaal treinreizen. Een onderwerp dat naar mijn mening uitgebreider beschreven mag worden op Wikipedia.

Ik hoop dat je me zo een beetje hebt leren kennen, laat vooral een bericht op mijn overlegpagina achter bij vragen of verzoeken. Privé bereiken kan ook altijd via de Discordserver van Wikipedia.

Mijlpalen[bewerken | bron bewerken]

Pagina's in mijn gebruikersomgeving[bewerken | bron bewerken]

Televisieprogramma's waarvan ik kijkcijfers bijhoud of wil bijhouden[bewerken | bron bewerken]