Gebruiker:G.Lanting

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

G. Lanting is mijn naam. Ik ben een vrouw, getrouwd en heb twee kinderen, gewerkt in de reisbranche. Ik ben geboren in Rotterdam en woon sinds 1990 in Breda. Ik heb een documentatie-centrum op een basisschool opgezet en ben zo bij wikipedia terecht gekomen. Kinderen zoeken daarin naar informatie. Leuk vind ik wikikids [1]waarvan ik het jammer vind dat het niet op de hoofdpagina van wikipedia is terug te vinden.


Ik vind het Portaal:Portalenoverzicht ook handig om te gebruiken en kijk ik graag even bij [2] in het nieuws.


Ik hou van reizen en gebruik daarom ook graag de pagina's van Portaal:Landen & Volken, Portaal:Steden en Wikitravel [3].

Ik vind de verwijzingen van de wikipediapaginas op Google Maps heel handig zoals bijvoorbeeld Noorwegen [4], Grand Canyon [5] en vooral handig bij grote steden zoals bijvoorbeeld Parijs [6], Rome [7], Praag [8], Barcelona [9]

Nog leuker is het kijken op | Streetview waardoor je soms heel dichbij kan komen.


Ik heb iets met vooral infomatieve en reisboeken die ik verzamel.

Hou van aardrijkskunde en geschiedenis. Ook ben ik geinteresseerd in Portaal:Kunst & Cultuur vooral het impressionisme. Ik bezoek graag een museum.


Ik heb ook een beroemde neef, natuurfotograaf Frans Lanting, woonachtig in Amerika.[10]

Zie zijn site:


Ik vind het leuk om artikelen aan te vullen (vooral over landen en steden). Ik ben een groot voorstander van een overzichtelijke en goede en consequente lay-out van (wikipedia) artikelen. Ben een voorstander van in makkelijke taal leesbare artikelen zodat een zeer breed publiek er gebruik van kan maken van jong tot oud, van leek tot specialist.