Gebruiker:Grashoofd

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Grashoofd
(Zeg maar Lars)

Lars is verantwoordelijk voor ± 372.000 wijzigingen op deze Wikipedia.
Help ook mee door artikelen te starten, te verbeteren of uit te breiden.
Contact: Overlegpagina of lars-at-wikipedia.be

Gebruiker Overleg Bijdragen Vitrinekast Meta Email
Over mij

Ik werk al sinds 2007 aan dit unieke project en heb over de jaren veel ervaring opgedaan. Ik ben initiatiefnemer van diverse projecten op deze Wikipedia en schrijf daardoor ook zelf regelmatig nieuwe artikelen. Daarnaast werk ik aan vrijwel alle onderhoudsprojecten, van vandalismebestrijding tot interne conflictoplossing, implementatie van nieuwe ontwikkelingen, vertaling, categorisatie, technische ontwikkelingen en sjablonen.

Wat het zo leuk maakt. Ik ben een keertje benaderd met deze vraag en het antwoord is simpel: Vrijheid. Wikipedia gunt je de vrijheid om te doen wat je wilt. Je mag artikelen woord voor woord wijzigen, nieuwe ontwerpen maken voor bestaande onderdelen, projecten opzetten, samenwerken en natuurlijk heel veel schrijven. Ik hou van schrijven - dat is met de jaren enorm gegroeid en ik heb onvoorstelbaar veel geleerd van alles wat hier op onze encyclopedie geschreven staat. Daarnaast werk je samen met een hele grote groep veelzijdige, intelligente, maar vooral leuke collega's.

Ik ben op Wikipedia voornamelijk actief als vandalismebestrijder, dp-oplosser, OTRS-medewerker, terugdraaier, help ik organisaties met hun Wikiwerkzaamheden, en natuurlijk schrijf en verbeter ik veel artikelen. Ook werk ik mee aan veel projecten en overleg ik mee over de structuur en continuïteit van Wikipedia.

Ik wou dat ik iedereen kon laten zien hoe leuk Wikipedia is. Ben je ook zo enthousiast en wil je razendsnel beginnen? Start dan nu met de snelcursus! Al een ervaren Wikipediaan? Ook jouw hulp kan ik goed gebruiken!

Informatie

Dit is een Wikipedia-gebruikerspagina

Ik ben lid van de Vereniging Wikimedia Nederland . Help jij ook mee om Wikipedia vooruit te helpen als bron van vrije kennis? – word lid!

Deze gebruiker werkt regelmatig met een bot (GrashoofdBot) met een botflag, waardoor zijn wijzigingen niet in de recente wijzigingen voorkomen.


Commons-logo-en.png  WikimediaNederlandLid.pngRobot icon.svg

PrD°-PrM-PrG-PrR-UNE-TVP-GP-HOT-MSG-RWC-NEW-ODL-GSJ-KOR-SvA-WEE-MCo-FLC(c) | OTRS | 123456789101112 | 12 | Vandalismebestrijding | Doneer!
Deze encyclopedie kan door iedereen bewerkt worden. Nieuw op Wikipedia? Doe de snelcursus! · Recente wijzigingen · Gebruikersportaal · Helpdesk

Wikimedia-logo.svg

Wikipedia Wikipedia
Vrije encyclopedie
Wikinews Wikinews
Vrije nieuwsbron
WikiWoordenboek Wiktionary
Vrij woordenboek
Wikibooks Wikibooks
Handleidingen & vrije boeken
Wikisource Wikisource
Vrije bibliotheek
Wikiquote Wikiquote
Citaten & spreekwoorden
Wikispecies Wikispecies
Catalogus van levende wezens
Wikiversity Wikiversity
Vrije onderwijsprojecten
Commons Commons
Vrije media
Meta-Wiki Meta-Wiki
Coördinatie

Warning: Display title "<span style="/* attempt to bypass $wgRestrictDisplayTitle */">Grashoofd</span>" was ignored since it is not equivalent to the page's actual title.