Gebruiker:Gregnator

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Interesses[bewerken | brontekst bewerken]

Gelijkheidsrechten[bewerken | brontekst bewerken]

Gelijkheidsrechten staan voor mij op nummer 1. Als een Multiracial persoon en een Allochtone Nederlander heb racisme en discriminatie ondervonden op basis van mijn gemengde ras. Ik hoop dat wij als samenleving een punt kunnen bereiken waar we niet kijken naar iemands ras of ethniciteit maar naar de daden en kunnen.

Ik geloof niet dat er in Nederland veel racisme plaatsvindt, maar dat culturele assimilatie een grotere rol speelt. Nederlanders staan bekent om hun motto 'Doe normaal, dan doe je al gek genoeg' leeft bij mij heel erg.

Politiek[bewerken | brontekst bewerken]

Politiek is een gevoelig onderwerp voor sommige mensen, maar voor mij is het iets normaals. Ik probeer neutraal te blijven als het gaat om politieke onderwerpen, want ik vind het fascinerend om de kijk van andere aan te horen. Ik ben openlijk Sociaal liberaal maar voel me niet thuis bij vele politieke partijen in Nederland door dat ze te ver naar links of rechts zijn gegaan. Ik heb een Gelijkheidsdrang, dat soms storend kan zijn voor andere mensen. Op Wikipedia zie je dit terug wanneer het aankomt op politieke onderwerpen. Als er een pagina bestaat dat het over Extreemrechts heeft, dan wil ik bijdragen op het tegenovergestelde, in dit geval Extreemlinks en visa versa. Balans is belangrijk, zeker als het gaat om politieke onderwerpen. Ook al is het voor sommige moeilijk om afstand te nemen en hun politieke kleur aan de kant te zetten, is dit voor mij niet zo zeer een probleem. Wat wel een probleem is, is zoals eerder gezegd, er aandacht word besteed aan een onderwerp, maar niet aan een ander.

Aangemaakte Artikelen[bewerken | brontekst bewerken]

Sjablonen[bewerken | brontekst bewerken]

en-4 This user speaks English at a near-native level.
nl-3 Deze gebruiker bezit gevorderde kennis van het Nederlands.
Deze gebruiker heeft veel kennis van spellen.
Deze gebruiker is van fan het beginsel Assume good faith.
Deze gebruiker komt uit Nederland.
Deze gebruiker gelooft in Vrijheid van meningsuiting.