Gebruiker:Just a member

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Beste Just a member, welkom op mijn gebruikerspagina.
"Bereik je ideaal op een realistische manier"
"Wie de waarheid niet begrijpt gaat in een leugen geloven"

Wie is Just a member?

Iemand die er op een dag achter kwam hoe geweldig Wikipedia wel niet was en is. En ja dan kun je twee dingen doen, er gebruik van maken of zelf ook de handen uit steken en bijdragen aan deze fantastische digitale encyclopedie. Ik koos voor het laatste. En hoewel mijn inhoudelijke bijdragen in aantal zijn verminderd door de jaren heen ben ik blijven bijdragen door mij te richten op vandalismebestrijding. Als moderator hecht ik véél waarde aan de objectiviteit van Wikipedia en het moderatorschap.

Overig

WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.

This is a Wikipedia user page.

If you find this page on any site other than Wikipedia, you are viewing a mirror site. Be aware that the page may be outdated, and that the user this page belongs to may have no personal affiliation with any site other than Wikipedia itself. The original page is located at Wikipedia.

Wikimedia Foundation