Gebruiker:KeesInvites

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
de-3 Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse.
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.
la-2 Hic usor media latinitate contribuere potest.

Mijn naam is Kees Silvis en mijn gebruikersnaam verwijst naar de enige muzikale activiteit die ik momenteel nog uitoefen - niet commercieel dus ik vertrouw erop dat dit hier blijft staan. Meer hierover op http://www.case-invites-music.eu (aanvulling 11 maart: deze site zal opnieuw worden opgebouwd onder de naam http://www.case-invites-music.nl).

Mijn bijdragen zullen vermoedelijk onregelmatig zijn en plaatsvinden in het gebied van de klassieke muziek tot ongeveer 1950, vijf jaren na mijn geboorte.

Daarnaast hecht ik aan correct Nederlands taalgebruik en hoop op dit vlak iets te kunnen betekenen (beetje archaïsch, nietwaar?). Ik heb hiervoor een degelijke achtergrond: gymnasium alpha.

Het belangrijkste is dat ik dit alles in een goede sfeer wil doen, zonder de schoolmeester uit te hangen - die ik wel degelijk in me heb.

Want: ik hou (pardon: houd) meer van consonantie dan van dissonantie, al geef ik toe dat alleen maar consonant erg saai kan zijn.

Verder ben ik ongeneeslijk romantisch - zie hier.

Ik ben begonnen op 8 mei 2008, ben een aantal jaren hier niet actief geweest, maar hervat mijn bijdragen vanaf 4 april 2018. Ook daarna nauwelijks actief geweest, en moest mij opnieuw aanmelden; de naam KeesInvites is intact gebleven, dus die blijf vanaf nu weer gebruiken - Nu is 11 maart 2019.

Lijstje van favoriete composities[bewerken | brontekst bewerken]

Verplaatst naar KeesInvites/Favoriete composities