Gebruiker:Kharakhov

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Alles wat er over mij te weten valt, dat ik wil publiek maken, kunt u in deze tabel lezen.[bewerken | brontekst bewerken]

Foto's die ik al uploade:

Welkom op mijn gebruikerspagina. Als u met me wilt overleggen doe dat dan op mijn overlegpagina.
Info
[bewerken | brontekst bewerken]

Dit is een kopie van de gebruikerspagina van Orlando 2006-2021, die ik zelf heb aangemaakt op 14/03/2021 toen ik eindelijk doorkreeg hoe. Ik heb daarna mijn naam veranderd naar Orlando of Arrakon "Kharakovh", maar ik ben mijn paswoord vergeten en moest dus een nieuw account aanmaken. Tja!

Kharakhov is een pseudonaam voor deze anonieme minderjarige gebruiker van Wikimedia, oorspronkelijk aangemaakt op Wikipedia om artikels te kunnen bewerken zonder mijn IP-adres vrij te geven. Ik spreek Nederlands, Engels en Frans, maar werk het liefst in het Nederlands. Meer informatie kan aangevraagd worden door een nota achter te laten op mijn overlegpagina. Persoonlijke informatie zal (bijna altijd) niet te verkrijgen zijn.

Ik heb op 27 maart 2021 vernomen dat ik mijn 10de bewerking gemaakt heb, en op 13 april mijn 100ste bewerking (beide in de nederlandstalige Wikipedia).

Deze gebruiker gebruikt Linux

Gelieve deze gebruikerspagina niet te bewerken zonder mij eerst te contacteren. Als u een bewerking wilt, gelieve dan een notitie achter te laten op mijn overlegpagina.

Ik zou graag hebben dat u mij vousvoyeert, omdat ik gewend ben om zo met mensen te spreken.



Deze gebruiker kan enkel typen in (en gebruikt dus ook enkel) Azerty

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.
Deze gebruikerspagina kan gevonden worden op Google
Deze gebruiker is linkshandig
Deze gebruiker gebruikt altijd een incognito browser