Gebruiker:Kippenvlees1/Archief 2009-2011

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dit is een archiefpagina! Voor vragen aan mij graag op mijn huidige overlegpagina! -Kippenvlees (overleg‽)


Inhoudsopgave 

Een edit

Beste Kippenvlees1,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Cabaretier. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Je kan deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! Dank u ;) Sum?urai8? 20 mrt 2009 18:15 (CET)

Overigens; de cabaretiers waren gesorteerd op achternaam. Youp stond er al tussen, de rest heb ik netjes gesorteerd voor je :-) Sum U ?rai8? Need a tool?- 20 mrt 2009 18:26 (CET)

Bewerking op mijn bijdragenlijst

Hallo Kippenvlees 1

Waarom heb je Adventure Game Studio toegevoegd aan mijn lijst van bijdragen? Ik heb dit artikel niet gestart, noch er ooit een significante bijdrage aan geleverd. Ik heb de wijziging dan ook teruggedraait. **Man!agO** 1 apr 2009 09:31 (CEST)

Verwijderingsnominatie

Verwijderingsnominatie van WWE SmackDown vs. Raw 2011
Hallo Kippenvlees1, het door u aangemaakte artikel WWE SmackDown vs. Raw 2011 is ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat een medewerker aan de encyclopedie het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. De discussie vindt u hier: Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20101018. De reden voor de nominatie is hieronder te vinden.
  • Er wordt getwijfeld aan de encyclopedische relevantie van (het onderwerp van) dit artikel. Zie ook wikipedia:relevantie.
  • Het spel ligt nog niet in de winkel, vandaar dat het imo nog onvoldoende Encyclopedisch-relevant is.

Wellicht is het aan te raden eerst de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat reclame hier ongewenst is, niet zomaar teksten van andere bronnen mogen worden overgenomen overnemen en dat de inhoud altijd objectief moet zijn. Heeft u verder nog vragen over de nominatie dan verwijs ik u naar deze pagina of naar de Helpdesk.

Met vriendelijke groet, Jarii94Overleg 18 okt 2010 19:33 (CEST)

Je bewerking op RuneScape

Hallo! Eerst en vooral welkom op Wikipedia, fijn dat je meedoet! Ik zag dat je artikel RuneScape hebt bewerkt. Dat was een zinvolle bewerking, alleen was ze nog niet helemaal correct. Daarom heb ik ze aangepast. Je kan bekijken wat ik eraan veranderd heb op de bewerkingsgeschiedenis van het artikel. Met vragen of opmerkingen kan je steeds terecht op mijn overleg of op de Helpdesk. Vriendelijke groeten,Jonas overleg 4 dec 2010 14:21 (CET)

Verwijderingsnominatie LG Cookie Fresh

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om LG Cookie Fresh dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20101231 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 1 jan 2011 01:05 (CET)

Nedgame mogelijk niet encyclopedisch

Beste Kippenvlees1, ik heb je artikel Nedgame ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd, omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Denk er ook aan dat je geen reclame mag maken, niet zomaar teksten van andere bronnen mag overnemen en dat je altijd objectief moet blijven.

Op de lijst met te verwijderen artikelen staan alle genomineerde artikelen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt het artikel verwijderd, tenzij het dusdanig wordt aangepast dat het verzoek door een medegebruiker kan worden ingetrokken. Wanneer je denkt dat het artikel compleet in orde is, vermeld dat dan op de genoemde lijst. Verwijder in geen geval zelf het verwijdersjabloon uit het artikel.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst?". Heb je daarna nog vragen, dan kun je altijd terecht bij onze helpdesk of (als je er echt niet uitkomt) onderaan mijn overlegpagina.

Vriendelijke groeten,

Erik'80 · 10 apr 2011 19:57 (CEST)

Verwijderingsnominatie Nazi zombies

Hallo Kippenvlees1, ik heb je artikel Nazi zombies ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 11 apr 2011 00:27 (CEST)

Dr. Phil

Goedenavond. Allereerst bedankt voor het aanmaken van mijn hotlistverzoek Dr. Phil. Het is echter niet de bedoeling om korte beginnetjes aan te maken via de hotlist. Op de lijst staat duidelijk:

Is een artikel blauw geworden, maar niet meer dan een beginnetje: spreek de maker er op aan en/of maak er zelf wat van. Het is de bedoeling dat hier vrij uitgebreide artikelen op terechtkomen!

Gelieve er in het vervolg dus iets meer werk van te maken. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, ChrisN (overleg) 6 jun 2011 20:03 (CEST)

Verwijderingsnominatie Batman: Arkham City

Hallo Kippenvlees1, ik heb je artikel Batman: Arkham City ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! Dqfn13 (overleg) 19 jun 2011 22:30 (CEST)

Verwijderingsnominatie Infamous 2

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Infamous 2 dat is genomineerd door 3wisemen. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110626 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 27 jun 2011 02:08 (CEST)

Taal

Beste Kippenvlees1. Ik heb een groot aantal taal- en stijffouten verbeterd op Medal of Honor: Tier 1. Ik was halverwege. Maak je zelf het restant af? groet Japiot (overleg) 6 aug 2011 18:55 (CEST)

Mee bezig Mee bezig geen probleem. Nog bedankt voor de inzet

Sjablonen

Hallo Kippenvlees1, Zou je kunnen stoppen met het aanmaken van Engelse sjablonen? Zou je verder eerst kunnen uitleggen wat je er mee van plan bent? Als ik kijk op de Engelstalige Wikipedia zie ik dat het gaat om lijstjes gebruikt op slechts één artikel. Maar het uiterlijk van deze lijstjes/tabellen en de opzet in sjablonen is geen wenselijke manier op nl-wiki. Ook het gebruik van html wordt als onwenselijk gezien. Ik kan u eventueel wel helpen er mee, maar op deze manier zijn ze dus niet geschikt en ongewenst, en bovendien bestaat er nog geen artikel over. Groetjes - Romaine (overleg) 16 aug 2011 22:57 (CEST)

Ik heb net dat artikel aangemaakt met deze sjablonen. Sorry, ik wist niet dat dat onwenselijk was op de nl-wiki. Ik had al geprobeerd het zonder de sjablonen te doen maar het werkte niet, dus als u weet hoe het wel moet graag uw help. Kippenvlees1 (overleg) 16 aug 2011 23:05 (CEST)
Hallo Kippenvlees, Ik heb de html er uit gehaald en ze ingevoegd op het artikel zelf. Zou je voor mij op de 5 sjablonen {{nuweg|op verzoek aanmaker}} kunnen plaatsen? Dan is alles geregeld. Alvast bedankt! Groetjes - Romaine (overleg) 16 aug 2011 23:23 (CEST)
Geen probleem. Nog bedankt voor de hulp. M.v.g. Kippenvlees1 (overleg) 16 aug 2011 23:25 (CEST)
Fantastisch! :-) Op het artikel staan de vijf tabellijsten nu rechtstreeks. Bedankt. Als er vragen zijn, stel ze me gerust. Groetjes - Romaine (overleg) 16 aug 2011 23:29 (CEST)

Verwijderingsnominatie Boef en de Gelogeerde Aap

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Boef en de Gelogeerde Aap dat is genomineerd door Infomann. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110816 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 17 aug 2011 02:03 (CEST)

Sjabloon:JU

Hoi Kippenvlees1; je had het sjabloon sjabloon:JU aangemaakt. Voor dat land was al een sjabloon; omdat Joegoslavie niet meer bestaat, ziet het sjabloon er net iets anders uit; sjabloon:YUCS. Groeten, Miho (overleg) 9 sep 2011 23:17 (CEST)

Onzin of niet

Hallo Kippenvlees1, dit is beslist geen onzin. Met groet, Mexicano (overleg) 21 sep 2011 18:50 (CEST)

Ok, ok. Ik dacht dat het (alleen) een komisch/grappig stukje was, ook omdat er geen link bijstond van het stukje. Die heb ik nu toegevoegd :)
- Kippenvlees (overleg‽) 21 sep 2011 19:15 (CEST)

Programmering 3FM

Hallo Kippenvlees1/Archief 2009-2011, ik heb je artikel Programmering 3FM ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! - C (o) 15 okt 2011 16:27 (CEST)

Sander Hoogendoorn

Beste gebruiker, ik heb je artikel Sander Hoogendoorn voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, geen auteursrechten mag schenden en dat je altijd objectief moet blijven. Onderteken met vier tildes (~~~~). Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Per [1] - Agora (overleg) 15 okt 2011 18:53 (CEST)

Foto

Ik snap deze edit niet zo. Wat was er mis met die foto? - Robotje (overleg) 25 okt 2011 20:11 (CEST)

Dat is zeer vreemd. Ik heb inderdaad de foto verwijderd omdat ik op dat moment zo'n foutmelding kreeg die je ziet als een foto is verwijderd of niet bestaat. Maar nu ik terugkijk in de geschiedenis bestaat de foto wel. Ik heb de foto nu weer teruggezet. Dank voor de heads-up.
- Kippenvlees (overleg‽) 25 okt 2011 20:36 (CEST)
Die foto is op Commons geüpload met een resolutie van 1024 × 683 pixels maar in het artikel wordt die met een veel lagere resolutie getoond. Het omzetten wordt door de servers van Wikimedia gedaan. Vaak is dat al eens eerder gedaan, maar bij een recent geüploade afbeelding is die lagere resolutie soms nog niet beschikbaar (op die server) en moet de omzetting dus nog plaatsvinden. Als die server al een hoop omzettingsverzoeken heeft openstaan, kan het gebeuren dat er tijdelijk een blauwe link staat naar de afbeelding op Commons in plaats van de afbeelding. De afgelopen dagen komt het bij mij helaas wel eens voor dat de afbeelding soms na 5 seconde nog steeds niet binnengekomen is en een enkele keer helpt ook nog langer wachten niet. Bij het opnieuw openen van het artikel of een refresh (CTRL+F5 bij mijn browser) gaat het dan meestal wel goed. Waarschijnlijk heb je zo'n blauwe link gezien in plaats van de afbeelding. Bij een rode link bestaat de afbeelding niet (meer) maar bij een blauwe link wel. Hoe dan ook, bedankt voor het terugzetten. - Robotje (overleg) 26 okt 2011 13:30 (CEST)

Black Ops

Beste Kippenvlees, ik zag in de review dat er wordt gekeken naar een mogelijke etalagestatus voor Black Ops. Ook zag ik dat er werd gevraagd naar een stukje over de ontwikkeling en totstandkoming van de game. Ik ben hier begonnen aan zo'n stukje, en ik zou graag willen dat je er een kijkje naar neemt. Het is nog verre van klaar, maar voor vanavond is het genoeg :). David12345 Overleg | Bijdragen 17 nov 2011 02:36 (CET)

Ik heb even vier links eraan toegevoegd en voor de rest ziet het er zeer netjes uit. Ben je van plan het nog groter te maken want volgens mij hoeft het niet veel langer. Als jij vindt dat het goed is plaats het maar op de pagina, ik heb verder geen opmerking alleen dat de bronnen ZEER lang zijn in het script 0_0. - Kippenvlees (overleg‽) 17 nov 2011 14:27 (CET)
Zal ik de opbouw van het artikel aanpassen zoals ik hier heb voorgesteld? David12345 Overleg | Bijdragen 18 nov 2011 21:26 (CET)
Zeer graag zelfs. Als je maar niets verwijderd zonder dat even te overleggen :). Ga je het stuk op mijn deelpagina ook al invoegen? - Kippenvlees (overleg‽) 18 nov 2011 21:30 (CET)
D'oh, ik zie nu pas dat je hier een reactie hebt geplaatst. Had de pagina even op mijn volglijst moeten zetten... Ga er nu mee bezig. David12345 Overleg | Bijdragen 19 nov 2011 19:48 (CET)

Zeds Dead

Hallo Kippenvlees1/Archief 2009-2011, ik heb je artikel Zeds Dead ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia!. Wat hebben ze gedaan als muzikanten? - Agora (overleg) 19 nov 2011 14:38 (CET)

Rome: Total War

Hoi Bram, ik ben vandaag flink bezig geweest met het artikel over Rome: Total War, en wel hier. Aangezien jij ook geïnteresseerd bent in artikelen over games, dacht ik dat jij misschien wel geïnteresseerd zou zijn. Ik zou het erg prettig vinden als jij een kijkje kunt nemen :). David12345 Overleg | Bijdragen 22 nov 2011 22:33 (CET)

Hoi David, ziet er geweldig uit. Ik zal (vanmiddag) kijken wat ik kan doen! Ook zag ik dat op jouw gebruikerspagina bij artikelen die nog komen Shogun en Medieval: Total War stonden. Die wil ik opzich wel samen met jouw GROOTS aanmakenGezicht met tong uit de mond. Dat zal ik wel in jouw werkplaats doen (als dat geen groot probleem is).
-Kippenvlees (overleg‽) 23 nov 2011 07:32 (CET)
Mijn werkplaats is nooit op slot Glimlach! Wel is het zo dat ik die beide niet of nauwelijks gespeeld heb, wat betekent dat ik (net als bij Black Ops) weinig over de inhoud van de beide spellen kan vertellen. Heb jij die beide wel gespeeld? David12345 Overleg | Bijdragen 24 nov 2011 23:12 (CET)
Ik heb Rome: Total War wel gespeeld (niet helemaal uitgespeeld) net als Black Ops. Medieval: Total War heb ik niet gespeeld maar ik kijk altijd wel wat YouTube filmpjes over het spel waar ik een artikel over schrijf dus dan krijg ik wel een algemeen beeld (ik denk dat de gameplay voor de Total Warserie voor de meeste spellen wel gelijk is). Dan zul je me een der deze dagen in je werkplaats zien Glimlach
- Kippenvlees (overleg‽) 25 nov 2011 08:17 (CET)

Artikel C418

Beste Kippenvlees1,

Bij het artikel C418 had ik een verwijdersjabloon geplaats. Inmiddels heb jij dit artikel zodanig aangepast dat dit niet meer van toepassing is en dat is heel erg fijn! Zou je echter in het vervolg dit even op de verwijderpagina of op de overlegpagina van de nominator (in dit geval ben ik dat dus) willen melden i.p.v. het sjabloon gelijk te verwijderen?

Bij voorbaat dank! Porsche-one (overleg) 6 dec 2011 17:02 (CET)

Oh sorry,
ik raak altijd in de war met het {{wiu}}-sjabloon. Het ziet er namelijk uit alsof het artikel dan gewoon mag blijven, maar dat er dan nog wel (zoals het sjabloon zelf zegt) werk nodig is.
M.v.g. Kippenvlees (overleg‽) 6 dec 2011 17:05 (CET)
  • Geen enkel probleem en nog bedankt voor het verbeteren!--Porsche-one (overleg) 6 dec 2011 17:07 (CET)

Thermisch onderbroken

Je hebt een {{tegenweg}} geplaatst bij de verwijdernominatie van Termisch onderbroken, maar je hebt er geen motivatie bijgezet (en je was vergeten te ondertekenen). Ben jij inderdaad tegenweg? Zou je dan ook een motivatie willen plaatsen? Dan weet iedereen waarom je tegen bent. Alvast bedankt. Mbch331 (overleg) 9 dec 2011 21:57 (CET)

Oops, ik heb de tegenweg bij het verkeerde artikel gezet :/. Ik zal de volgende keer beter opletten. - Kippenvlees (overleg‽) 9 dec 2011 22:01 (CET)

Prolog

Ook met hele kleine fixjes ben ik blij Glimlach Kleuske (overleg) 14 dec 2011 22:14 (CET)

Pc met kleine letters.

Hoi Bram, even een klein puntje, pc wordt met kleine letters geschreven, net als dvd, cd, enzovoorts. Goed werk trouwens met die refs in Wii Sports! Het is inderdaad een doodsaai klusje, maar iemand moet het doen :). David12345 Overleg | Bijdragen 29 dec 2011 00:26 (CET)

Oh, dat wist ik niet maar het is wel het beste om in een Infobox de eerste letter van een nieuw "kopje" met een hoofdletter te schrijven (gewoon voor de opmaak). Geen dank voor de refs (eigenlijk wel maar dan kom ik zo asociaal over). Heb je nog iets om aan te merken over Wii Sports; want er wordt namelijk ik jaren niet gereageerd op review artikelen. - Kippenvlees (overleg‽) 29 dec 2011 00:33 (CET)
Pff, ik heb eigenlijk geen idee wat er verbeterd kan worden. Er zit hier en daar nog een zin die niet optimaal is, maar over het algemeen is het (zoals ik ook in de review heb aangegeven) in mijn ogen een etalagewaardig artikel. Het is erg jammer dat er weinig reacties komen in de review, maar dit kan er ook mee te maken hebben dat het december is en dat de meeste mensen wel iets anders aan hun hoofd hebben. Dit merk ik eigenlijk overal op de wiki, dat het aantal edits de laatste week/weken minder is dan normaal. David12345 Overleg | Bijdragen 29 dec 2011 01:14 (CET)
Ik zal het artikel nog een keer doorlezen op fouten en daarna doorsturen naar de etalage (review → etalage). Hopelijk zijn mensen nu wat blijer met een game-artikel :/
-Kippenvlees (overleg‽) 29 dec 2011 11:23 (CET)