Gebruiker:Klaas van Buiten/Archief12-13

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


 

Notendop Deze pagina in een notendop: Deze overlegpagina zorgt ervoor dat iedereen hier over de bijdragen van Patio aan Wikimediaprojecten hetzij het hart kan luchten danwel haar/zijn gal kan spuwen.


 

Hartje luchten2[bewerken | brontekst bewerken]

Ik mis U, waar is U? -- Maan Meis 9 jan 2012 03:14 (CET)

Ik ben dit jaar op schandalige Glimlach wijze begonnen met (te) vaak, zeg maar vrijwel altijd 'op te treden' als m'n sokpop (Internet) Gebruiker:ZeaForUs. Dat zijn baasje wordt gemist verheugt me enorm, zeker nu blijkt dat jij ( 'k hoop onder anderen) het bent Gezondheid, beste MaanMeis, je bent een van mijn favoriete Wikipedianen,
Patio vanuit een fris, maar afgelopen dag stralend mooie, droog en zonnige MAANdag. Typisch voor deze streek. VguV, S.I. ’Patio’ Oliantigna (overleg) 9 jan 2012 22:19 (CET)
Post scriptum: Wil je, ik smeek het je, alsjeblieft, heel graag, je en jij tegen me zeggen ondanks het treffende feit dat ik van jou dat geü heel schattig vind.
::: Het doet me deugt Uw favo -nietsdoende- Wikipediaan te zijn en dat U in goede gezondheid nog leeft. (Was even bang voor het "7-jaren" gedoe Blozend. Wist U trouwens dat het getal 7 wijsheid, zelfbespiegeling geluk en completering betekent? Dus wees gerust.)En uuuhm, om U niet jaloers te maken: http://www.buienradar.nl/weerbericht_Nederland_komende_5_tot_9_dagen.aspx . Het is maar dat U het weet. Duim omhoog. Wat U (en anderen) met sokpoppen doen is me nooit helemaal duidelijk geworden. MAARRR: Mantenere il buon lavoro. Fijne dagen en fijn dat U zich even liet zien. P.S. Over dat U: ik toon graag mijn respect naar anderen die ik bewonder. -- Maan Meis 9 jan 2012 22:36 (CET)
Kom gerust vaker je hart luchten :-) Hartelijke groeten, VguV, S.I. ’Patio’ Oliantigna (overleg) 9 jan 2012 23:47 (CET)

Verwijderingsnominatie Gebruiker:Flederlander[bewerken | brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Gebruiker:Flederlander dat is genomineerd door Flederlander. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120210 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 11 feb 2012 01:07 (CET)

Duim omhoog Klaas V 18 feb 2012

Slechtvalk[bewerken | brontekst bewerken]

Dag Klaas,

ik had al een discussie gestart op Overleg:Slechtvalk (vogel). Dat ging over de vraag of dit nu wel of niet via een dp moest lopen, omdat er blijkbaar ook een muziekgroep is die Slechtvalk heet. Ik vind persoonlijk in zo'n geval, waarin de ene betekenis zo volstrekt "dominant" is ten opzichte van de andere, dat er beter met iets als een Amsterdam-constructie kan worden gewerkt. Maar ik ben hier niet in thuis. Inmiddels hebben zich enkele "dp"-specialisten met het geval bemoeid, maar dat leidt dan vervolgens ook weer niet tot iets; althans, niet tot iets dat ik zinvol vind. Afijn. Ik stootte alleen maar op dit probleem omdat ik ergens op een pagina een link naar een slechtvalk opnam, en toen, tot mijn verbazing ontdekte - gelukkig controleer ik meestal zulke links wel even - dat er nog een andere betekenis bleek te zijn, en ik dus naar slechtvalk(vogel) moest linken. Fijne jaarwisseling daar in Italië! Dick Bos (overleg) 31 dec 2013 12:20 (CET)

Okee, Dick! Ik ben diverse keren bij zo'n discussie betrokken geweest en daar vallen spaanders bij dat wil je vast niet weten Glimlach De meniningen blijven zeer verdeeld, zoals bij diverse peilingen en stemmingen is gebleken. De grote vraag blijft wanneer (indien ooit) een
  1. AC (AmsterdamConstructie - sommigen willen omdopen naar HbC [HoofdbetekenisConstructie])
  2. PC (ParaguayConstructie)
  3. GD (['altijd/in principe'] een gewone doorverwijzing

Persoonlijk ben ik, behoudens waar deze al bestaat (WP:BTNI), een notoir tegenstander van 1, fan van 2 en nog meer van 3. Afhankelijk van de situatie. Voor jouw voorbeeld zou ik voor PC gaan, denk ik nu. Je kunt argumenten aanvoeren me op andere gedachten te brengen. Ik ben flexibel en tolerant, geloof ik. Dank voor je vriendelijk bericht. Gelukkig 2014 en verder,  Klaas|Z4␟V:  1 jan 2014 11:23 (CET)