Gebruiker:Lokaas12/Kladblok80

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Routebeschrijving
Baden-Württemberg

De B45 begint op de afrit Sinsheim waar ze aansluit op zowel de B39 als de B292. De weg loopt in noordwestelijke richting de stad uit, loopt door Hoffenheim, Meckesheim, Mauer}}en komt in Neckargemünd waar ze aansluit op de B37 en bereikt de deelstaatsgrens met Hessen.

Hessen

De weg loopt door Neckarsteinach en via de rondweg van |Hirschhorn. De wag bereik de deelstaatsgrens met Baden-Württemberg

Baden-Württemberg

De B45 loopt langs Hirschhorn waar in Aansluiting Hirschhorn de L3105 aansluit en komt bij Eberbach waar de weg weer in noordelijke richting afsplitst en ten noorden van Ebersbach de deelstaatgrens met Hessen bereikt.

HessenD weg loopt met een rondweg langs Beerfelden}}

}} Michelstadt B47 aansluit De B45 loopt verder via de rondwegen van Zell, Bad König Höchst waar de [[Bundesstraße 426|B426}} aansluit en via de rondweg van Groß-Umstadt en sluit bij Aansluiting Dieburg-Mitte een onvolledig klaverbladknooppunt aan op de [[Bundesstraße 26|B26] samen lopen ze naar Aansluiting Dieburg waar de B45 weer afsplitst de en in noordwestelijke richting langs Münster. De weg loopt verder naar de rondweg van Eppertshausen waar in Aansluiting Eppertshausen een trompetknooppunt de B486 aansluit. De B45 loopt nu via de rondweg van Rodgau waar in Aansluiting Nieder-Roden een trompetknoopppunt de B459 aansluit en kruist bij Aansluiting Hanau-Süd de A3. De weg loopt verder naar het noorden en kent bij Aansluiting Seligenstadt-Froschhausen een trompetknooppunt waar de L2310 vanuit Selignstqdt aansluit en passeert Aansluiting Obertshausen waar de B486 aansluit. De B45 loopt door de stad Hanau waar in Aansluiting Hanau een onvolledig knooppunt de Bundesstraße 43a aansluit en bij Aansluiting Hanau-Nord de A66 kruist. De B45 loopt nog via de rondwegen van Bruchköbel en Nidderau, waarna ze via de rondweg van Wöllstadt bij afrit Wöllstadt aansluit op de B3.