Gebruiker:M Hendriks

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.

Welkom op mijn gebruikerspagina[bewerken]

Mijn naam is Mario Hendriks. Van oorsprong kom ik uit Nieuw-Amsterdam in de rustieke provincie Drenthe. Vorig jaar ben ik begonnen met de pre-master van de studie geologie aan de Utrecht, inclusief het geniale tweedejaarsveldwerk in de Spaanse Pyreneeën. Dit jaar zal ik daar beginnen aan mijn master. Voor ik aan deze studie begon heb ik de MBO-opleiding chemische laboratoriumtechniek gevolgd in Emmen. Daarna ben ik afgestudeerd als chemisch technoloog aan de Saxion Hogeschool Enschede.

Dingen die mijn van en op de straat houden zijn het verzamelen van mineralen en fossielen (vooral tijdens veldwerk), fotografie, (zie mijn fotosite) en zweefvliegen.

Ik zal vooral een bijdrage leveren aan geologische en mineralogische gerelateerde artikelen.

Mijn Kladblok[bewerken]