Gebruiker:Marloesmarketing/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Infradata
Oprichting 2004
Sleutelfiguren Leon de Keijzer CEO,
Nino Tomovski International Vicepresident
Hoofdkantoor Leiden, Netherlands
Producten Netwerkinfrastructuur oplossingen
Omzet/jaar 40 miljoen euro
Website www.infradata.nl
Portaal  Portaalicoon   Economie

Infradata B.V., is Network Integrator die zich richt op het ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren van Next Generation Networks voor de telecom operators, service providers en (enterprise)datacenters. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft zijn hoofdkantoor in Leiden, Nederland.

Geschiedenis[bewerken | brontekst bewerken]

Sinds de oprichting heeft Infradata naast de vestiging in Nederland, nog vier vestigingen geopend in United Kingdom in 2006, België in 2008, Polen in 2012 en Duitsland in 2014.

Oplossingen[bewerken | brontekst bewerken]

De IT-infrastructuur is de infrastructuur van een elektronisch informatiesysteem. Binnen de ICT wordt het woord 'infrastructuur' gebruikt voor de verzameling voorzieningen die nodig is voor het transport van analoge en digitale gegevens (data). Hieronder vallen alle fysieke en technische middelen die het (foto)elektrische signaal (als gegevensdrager), verplaatsen, verdelen en routeren.

Diensten[bewerken | brontekst bewerken]

Infradata biedt verschillende vormen van dienstverlening aan genoemd, Consultancy Services, Integration Services, Managed Services en Financial Services.

Technologiën[bewerken | brontekst bewerken]

Partners[bewerken | brontekst bewerken]

Infradata werkt samen met meerdere vendoren o.a.Juniper Networks en F5 Networks, Aruba Networks, Palo Alto Networks, Infoblox, Citrix Systems, A10 Networks, BroadForward, Tufin en Arbor Networks.

Referenties van Infradata[bewerken | brontekst bewerken]

ACN Europe, Caiway, Coolblue, Delta Multi-Utility Company, Dutchview, Easynet, Edutel, Esprit Telecom, Eurofiber, Gamania, Hosting2Go, Interconnect, Intermax, Interxion, KPN, Leaseweb, Massxess, NXS, Proserve, RoutIT, RTL Group, Sara, SURFnet, T-mobile, Transip, True, Uniserver, UPC, Verizon Business, Vodafone, Ziggo


Bronnen en referenties[bewerken | brontekst bewerken]