Gebruiker:Mwpnl/FAQ

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

logo wikimediaIk ben lid van de Vereniging Wikimedia Nederland . Help jij ook mee om Wikipedia en haar zusterprojecten vooruit te helpen als bron van vrije kennis? – word lid!

Cabal approved.svg
Crystal app ksirtet top.png

Een aantal vragen komt regelmatig terug op mijn overlegpagina, daarom hier de vragen, met bijbehorende antwoorden. Naarmate er meer vragen worden gesteld zullen er hier meer vragen worden beantwoord.

Waarom heb je een (nuttige!) link naar een andere website weggehaald?
Wikipedia heeft een strikt beleid voor externe links. Waarschijnlijk past jouw link hier niet in. Het beleid wat ik hanteeer voor externe links is nog wat strikter. Tenzij er een echt goede reden is om de link op te nemen, haal ik deze weer weg. Hierover kunnen we overleggen op mijn overlegpagina.Zie Wikipedia:Wanneer_extern_linken voor meer informatie over de richtlijnen van wikipedia.

Waarom heb je het artikel over mijn bedrijf voor verwijdering genomineerd?
Blijkbaar ben ik niet overtuigd van het algemene nut van jouw bedrijf voor wikipedia-bezoekers óf bevat het artikel gewoon teveel reclame. Bekijk nog eens goed of het artikel helemaal neutraal is en of andere mensen ook wat aan het artikel hebben.

Waarom heb je het artikel dat ik over mezelf geschreven heb voor verwijdering genomineerd?
Het is niet de bedoeling dat je artikelen over jezelf gaat schrijven. Als je belangrijk genoeg bent om te worden opgenomen op wikipedia zullen andere mensen wel een artikel over jou beginnen.

Voor nog meer vragen verwijs ik je door naar Help:Inhoud en Help:Veelgestelde vragen .