Gebruiker:Niet Wikipediaan

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Blijf weg hier.

Deze website wordt in beheer gehouden door moderatoren die helemaal niet willen dat men bijdraagt. Men wil u hier enkel confronteren met het 'regels zijn regels'-gedoe dat ons land nog steeds teistert en u dwingen te conformeren naar standpunten van betweterige hoogopgeleide ettertjes, die hun macht misbruiken om leeftijdsgenoten ongestoord hun gang te laten gaan.

Tevens is deze website ook niet bedoeld om anderstaligen nader tot elkaar te brengen en elkaar te verheffen tot een algemeen begrip. De taalfacisten, die hier heersen, is er alles aan gelegen om informatie binnen beperkte Nederlandse conventies te houden, waardoor vertalingen en het synchroon ervan lopen met de inhoud ondergeschikt zijn geraakt aan de vorm.

Wikipedia biedt enkel 1 grote mogelijkheid om kleine geschillen te laten ontaarden in escalaties. Uiteindelijk is dan de bedoeling van Richard Stallman in duigen gebarsten en is Wikipedia een vorm van juridische weerwil geworden waar hij zich zelf ooit in eigen bewoordingen tegen afzette.

Wikipedia is u niet waardig.