Gebruiker:OJTomson

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hoi, ik ben Thomas Van Woensel en woon te Heist op den Berg, België.

Vakgebieden[bewerken | brontekst bewerken]

Ik ben regent Nederlands, Geschiedenis en Godsdienst, het is dus logisch dat deze vakgebieden mijn voorkeur wegdragen en dat de meeste artikels hierover zullen gaan. Aangezien ik naast regent ook hoofdanimator in het jeugdwerk ben, ben ik ook enorm vaak met opvoeden bezig. Ook hierover kan ik een aardig woordje meepraten.

Interesses[bewerken | brontekst bewerken]

Ik ben een absolute muziekliefhebber en ken een heleboel over allerlei soorten alternatieve muziek (van metal tot de jaren '60, van Jazz tot HipHop) Enkele groepen/zangers waar ik wild van ben: The Doors, The Vision Bleak, HIM, Creed (Scott Stapp / Alter Bridge), Isobel Campbell, Deep Purple, Rammstein,...


Verder spendeer ik veel van mijn tijd met het kijken naar films van allerlei soort en schrijf ik filmrecencies op IMdb. Enkele topfilms: 1. Lord of the Rings 1/2/3 2. The Godfather 3. The Matrix


Tot slot ben ik veel bezig met schrijven. Ik schrijf op de verhalensite (http://www.verhalensite.com/) verhalen en gedichten en werk er mee aan de workshop.


Zo, hopelijk geeft dit een beter beeld van wie ik ben en wat ik doe. Veel plezier verder met het uitpluizen van Wikipedia.