Gebruiker:PAvdK

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.

Ik ben bioloog, plantkundige (botanicus, of botanist zoals sommigen zeggen), maar ik heb ook veel database applicaties ontworpen en gebouwd. Sinds eind 2012 ben ik met pensioen.

Ik ben foutloos als ik niks doe, maar ik bemoei me met van alles, zolang het me maar interesseert. Dat doe ik het liefst op grond van niet al te gespecialiseerde literatuur, aan de hand van reviews, overzichtsartikelen (zoals van onderzoeksgroepen), hand- en leerboeken en naslagwerken omdat die meer context geven, toegankelijker zijn en, naar ik mag hopen, ook evenwichtiger. Gespecialiseerde literatuur is vaak niet kosteloos.

Gelukkig zijn er ook mensen die mij willen verbeteren. Als je me wat wilt schrijven, ga dan naar m'n overlegpagina. Gewoonlijk geef ik wel een antwoord, maar niet altijd meteen.

Recente wijzigingen
Lijst met afkortingen:

r
Mogelijk schadelijk, beoordeling nodig
N
Nieuwe pagina
k
Kleine bewerking
b
Botbewerking
D
Wikidatabewerking
(±123)
Verschil in aantal bytes

20 jul 2018

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
fy-2 It Frysk fan dizze brûker is ridlik.
hu-2 Ez a szerkesztő középszinten beszéli a magyar nyelvet.