Gebruiker:Piero

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Me eige brommers...
Me eige brommers...

Ik verzamel al mijn hele (lange) leven alles wat ooit geschreven is over motorrijden, motorfietsmerken, techniek, accessoires en noem maar op. Ik geef lezingen over: veilig motorrijden, rijden in groepsverband, motorkleding, gebruikt kopen van motorfietsen enz.

Ik werk vooral aan de lijst van motorfietsmerken. Het schijnen er meer dan 3.000 te zijn. Op Zaterdagavond 30 april 2005 was de lijst af, maar ik ga natuurlijk verder met het perfectioneren van de artikelen. Ik hoop dat andere lezers en gebruikers van Wikipedia de "blancs" (beginnetjes en rode links) kunnen invullen. Onder Motorfietstaal zijn veel uitdrukkingen en technische weetjes voor motorrijders te vinden. Meer triviale termen uit de motorrijderswereld, zoals bij- en spotnamen voor motorfietsen, motormerken en motorrijders, staan in het Motorrijderswoordenboek

Original Barnstar.png Ster van verdienste van Ch®is 8 feb 2005 00:27 (CET) voor het grote aantal motorartikelen dat Peter heeft toegevoegd. Wikipedia maakt mede daardoor de laatste tijd ook in de nachtelijke uurtjes een grote groei door. Original Barnstar.png Ster van verdienste van Saschaporsche 24 sep 2010 10:59 (CEST) voor het grote aantal bijdragen aan BMW Motorrad en aanverwante artikelen.

Werkt momenteel aan:[bewerken]

Gepland:[bewerken]