Gebruiker:Ronn

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Erasmusprijs 2015 - paleis - 03.jpg

Welkom

Welkom op mijn gebruikerspagina.

Ik durf wel te zeggen dat ik een ervaren Wikipediaan ben. Ik deed 15 jaar, 2 maanden en 24 dagen geleden mijn eerste bewerking op Wikipedia. Sindsdien heb ik 2890 artikelen geschreven,[1] in het Nederlands, Fries, Engels en Duits, en ruim 97.000 bewerkingen gedaan.
De artikelen die ik schrijf gaan vaak over kunst en geschiedenis, vooral over Nederlandse beeldhouwers en beeldhouwwerken. Hieronder kun je een selectie daarvan vinden. Ik doe mijn best de encyclopedie aan te kleden met afbeeldingen en eigen foto's. Een aantal jaren geleden kreeg ik daarvoor de IllustratieUil 2015 uitgereikt. Ik gebruik mijn ervaring graag om (nieuwe) gebruikers op weg te helpen, persoonlijk of via schrijfworkshops i.s.m. Wikimedia Nederland.

Ik ben moderator op nl.Wikipedia.

RONN

eigen projecten: Beeldhouwers (inventarisatie) | Glas in lood | Heilig Hartbeelden (werklijst) || met anderen: Gendergap (resultaten) | LHBT-project (resultaten)


Nuvola 2.0+ Sculpture.svg Nederlandse beeldhouwkunst

Kunstenaars

Beeldhouwwerken

Overig

Crystal Clear app krita.png Kunst in Nederland (algemeen)

Kunstenaars

Kunstwerken

Overig

Crystal Clear action bookmark.png WaarderingDe tekst op deze pagina, subpagina's en bijbehorende overlegpagina's valt uitdrukkelijk niet onder de GNU FDL. Het is niet toegestaan (delen van) betreffende teksten te kopiëren zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.