Gebruiker:Ronn

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Wikivrijdag IHLIA LGBT Heritage, 2020

Welkom

Welkom op mijn gebruikerspagina.

Ik durf wel te zeggen dat ik een ervaren Wikipediaan ben, ik deed ruim 15 jaar geleden mijn eerste bewerking op Wikipedia.[1] Sindsdien heb ik 2940 artikelen geschreven,[2] in het Nederlands, Fries, Engels en Duits, en ruim 100.000 bewerkingen gedaan. De artikelen die ik schrijf gaan vaak over kunst en geschiedenis, vooral over Nederlandse beeldhouwers en beeldhouwwerken. Hieronder kun je een selectie daarvan vinden. Ik doe mijn best de encyclopedie aan te kleden met afbeeldingen en eigen foto's. Een aantal jaren geleden kreeg ik daarvoor de IllustratieUil 2015 uitgereikt.

Ik ben moderator op nl.Wikipedia. Ik gebruik mijn ervaring graag om (nieuwe) gebruikers op weg te helpen, persoonlijk of via schrijfworkshops i.s.m. Wikimedia Nederland.

RONN


Projecten: Beeldhouwers (inventarisatie) | Glas in lood | Heilig Hartbeelden (werklijst) | Gendergap (resultaten) | LHBT-project (resultaten)


Nuvola 2.0+ Sculpture.svg Nederlandse beeldhouwkunst

Kunstenaars

Beeldhouwwerken

Overig

Crystal Clear app krita.png Kunst in Nederland (algemeen)

Kunstenaars

Kunstwerken

Overig

WCN, 2016
WCN, 2015


Crystal Clear action bookmark.png WaarderingDe tekst op deze pagina, subpagina's en bijbehorende overlegpagina's valt uitdrukkelijk niet onder de GNU FDL. Het is niet toegestaan (delen van) betreffende teksten te kopiëren zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.