Gebruiker:Sest195/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Kyuka is een "woord"(ofwel Mythe) wat veel in het hedendaagse Tribalwaaars terugkomt. Kyuka heeft ervoor gezorgd dat veel mensen slapenloze nachten hebben gehad binnen het ook wel bekende browserspel "Tribalwars".


Kyuka en zijn (of haar) uitspattingen

De oprichter van het account Kyuka is een meneer wie bekend staat om zijn profielplaatjes met een schildpad. Een bekende quote van deze meneer luidt: "Stel je eens voor, je zit op een gewone dinsdagochtend, en je stam krijgt incomings. Je zou maar van die plebs in je stam hebben die niet weten dat ze incomings hebben en gewoon naar het werk zijn gegaan, omdat ze geen boomboxen hadden aangezet die aangeven als je 's nachts incomings hebt? Wat voor TW speler ben je dan?!" Wanneer je deze quote citeert kan het zomaar eens zijn dat je al direct met de desbetreffende persoon in gesprek komt ;).


Het ontstaan van Kyuka

In september 1997 is het idee ontstaan om met meerdere pogingen Kyuka op de wereld te krijgen en uiteindelijk met succes. Met een miljoenenwedstrijd is uiteindelijk deheer. M. naar voren gekomen en heeft de eindstrijd gewonnen. In de jaren na 2010 is het eigenlijk alleen maar bergafwaarts gegaan. Het begon zo mooi met de naam "aZemmel" maar na wat menig mens zou noemen een "naaistreek" is de eigenaar van het account verplicht geweest de naam te wijzigen naar "Kiesjoeka" ook wel afgekort "Kyuka".


Wat maakt deze naam toch zo bijzonder?

Eigenlijk helemaal niks. De speler heeft op wereld 71 geleund op zijn buren en op wereld 76 was hij bang om front te pakken, op wereld 78 heeft hij zichzelf kapot geboost naar rank 1 en op wereld 81 is hij eindelijk eens iets serieus gaan proberen met daadwerkelijk leuke gasten.


Wat geeft dit account nou op wereld 81 nog zo'n bijzonder effect? Ik hoor het u denken..

Dat komt door de wederopstanding van Mien a.k.a. Mienmaaiers, a.k.a. Mr. -100, a.k.a. Dam13n. Vanaf het begin van W81 was deze grootheid al een carry voor het account Kiejoeka. Kiejoeka heeft dan ook ontzettend veel te danken aan deze meneer. Tevens houdt dit account er ook erg veel van om pony's te vermorzelen.