Gebruiker:TBloemink

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Veel te vroeg uit het leven getrokken en voor altijd in onze gedachten. Rust in vrede, Diamant.

Nuvola apps biology.png
Opgelet!
   
Maan Deze gebruiker is verminderd actief op Wikipedia ('wikibreak').
Focus ligt hoofdzakelijk bij andere projecten
laatste bijdragen
Pix.gif
Navigatie
GebruikerspaginaOverlegpaginaPrijzenkastBijdragenHandtekeningKladblokSokpopaccountBot

Goedemiddag en welkom op de gebruikerspagina van TBloemink

Nuvola apps biology.png
Herdenking
   
Wij zullen Diamant nooit vergeten
Pix.gif
Nuvola apps biology.png
Welkom
   

Welkom op mijn gebruikerspagina. Ik ben Tomas Bloemink, gebruiker sinds augustus 2009 en doe sporadisch aan vandalismebestrijding hier op de Nederlandstalige Wikipedia. Van eind november 2011 tot eind september 2014 was ik moderator hier op dit project. Mijn huidige activiteiten hebben zich verplaatst naar voornamelijk de Engelse Wikipedia en diens IRC-kanalen. Ik ben hier echter niet 100% weg te slaan, schrik dus niet als je mij ziet bewerken hier. Buiten internet reis ik graag, per onder andere trein en vliegtuig (dat laatste meer dan graag naar de Verenigde Staten)

Ik ben regelmatig op IRC te vinden (zie voor meer info hier) onder de naam TBloemink (of iets anders met TB). Ik ben 24/7 (mits er geen storing is) via IRC bereikbaar onder de nick Hoofdconducteur - dan kom ik later terug op je verzoek. Ik zit altijd wel in de kanalen #wikipedia-nl en #wikimedia-stewards. Ik ben ook te bereiken per e-mail.

Vragen aan mij kun je stellen op mijn overlegpagina. Zaken die hoe dan ook niet op mijn overlegpagina besproken kunnen worden kun je per mail versturen via bovenstaand adres.

Pix.gif
Nuvola apps biology.png
Info
   
Pix.gif
WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.