Gebruiker:Timothev

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ikzelf[bewerken | brontekst bewerken]

Ik ben op dinsdag 17 januari 1989 in Leuven (België) geboren. Daar ben ik naar school geweest; naar de peutertuin en de eerste kleuterklas. Dan ben ik verhuisd naar Oostende, waar ik in het zeer bekende Europacentrum woonde. Twee jaar later, op zesjarige leeftijd, ben ik opnieuw verhuisd, deze keer naar Profondeville - tussen Namen en Dinant. Na het middelbaar ben ik taal- en letterkunde gaan studeren aan de Katholieke Universiteit Leuven. Ik behaalde mijn mastersdiploma in juni 2010. Nu werk ik als doctorerende onderzoeker aan de Universiteit Gent.

Ik ben zot van talen, theater en Robbie Williams. Ik zit ook nog bij de scouts (al drie jaar bij de leiding in Bois-de-Villers) en ben militant bij de jongerengroep van het ACV-CSC (Jeunes CSC) in het verbond van Namur-Dinant.

Taalvaardigheid

fr Cette personne a pour langue maternelle le français.
nl-3 Deze gebruiker bezit gevorderde kennis van het Nederlands.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
sv-2 Denna användare har kunskaper på mellannivå i svenska.
it-1 Questo utente può contribuire con un italiano di livello semplice.

Mijn bijdragen op Wikipedia[bewerken | brontekst bewerken]

Mijn oorspronkelijke adres op Wikipedia is op de Franstalige versie (u vindt mijn gebruikerspagina hier). Daarop heb ik al een paar dingen gedaan, zelf geschreven (o.m. i.v.m. skateboard) of uit het Nederlands of het Engels vertaald (dat doe ik meestal met mijn neef David).