Gebruiker:Ultras GE

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.

Welkom op de gebruikerspagina van Gebruiker:Ultras GE...

Op deze pagina vindt u een korte introductie over mij. Ik heb er echter geen behoefte aan om met naam en toenaam bekend te zijn, dus het blijft bij een schets van mijn achtergrond en een indruk van mijn bezigheden op Wikipedia. Voor reacties en vragen svp mijn overlegpagina gebruiken, deze pagina wordt in principe enkel onderhouden door mij.

Mijn naam is Frank en ik ben sinds juli 2006 actief op Wikipedia.

Ik heb een uitgebreide interesse en ben wat wijzigingen op Wikipedia betreft niet echt aan één onderwerp te koppelen.

Ik houd de verwijderlijst en de kroeg meestal wel in de gaten, maar verder voel ik over het algemeen niet zo de behoefte om me her en der met allerlei discussies of met controlewerkzaamheden te bemoeien. Ik bestrijd vandalisme vooral via mijn volglijst en de link Recente wijzigingen.

Korte Bio Mogelijke POV

In politiek opzicht ben ik sociaal, liberaal en progressief. Ik ben niet-actief lid van een partij. Wel voel ik me momenteel het meest aangetrokken tot D66, de SP kreeg mijn laatste stem maar vanwege de afgelopen periode ben ik daar voorlopig van afgestapt.

Ik ben mijn hele leven al een supporter van de voetbalclub FC Twente, later is hier ook Schalke 04 bijgekomen. Muzikaal is mijn interesse breed, laten we zeggen van Bob Marley tot Eric Clapton, van Public Enemy tot Phil Collins en van Manu Chao tot Coldplay. Wel heeft Hip-Hop mijn muzikale voorkeur, dit vooral vanwege het creatieve element.

Subpagina's: Lijst van door mij gestarte artikelen | Artikelen die ik (ooit nog eens) wil starten of verbeteren | Kladblok