Gebruiker:Wiki13

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Goedenacht, welkom op de gebruikerspagina van Wiki13

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
RTRC
Deze gebruiker maakt gebruik van de RTRC-tool van Krinkle.
Admin Puzzle Icon.png
Deze gebruiker is moderator (verifieer)
Broom icon.svg
Deze gebruiker is lid van het
Small Wiki Monitoring Team.

Hallo en welkom op mijn gebruikerspagina. Ik registreerde mijn gebruiker 13 jaar en 290 dagen geleden, hier, op de Nederlandstalige Wikipedia. Ik ben actief in het bestrijden van vandalisme en dat meestal op IRC. Ook verbeter of voeg ik informatie toe aan artikelen.

Daarnaast ben ik ook lid van Small Wiki Monitoring Team. Sinds 29 juni 2012 ben ik een globale terugdraaier, en was ik vanaf 6 april 2014 tot december 2014 en vervolgens ook vanaf 19 december 2015 tot december 2016 een globale moderator (global sysop). Dit ter ondersteuning voor het SWMT-werk dat ik verricht, waarin ik vooral kleinere wiki's bescherm tegen vandalisme, spam en/of getrol.

WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.