Gebruiker:Wim Hamhuis

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Advies[bewerken | brontekst bewerken]

In verband met het terugdraaien van wijzigingen door mij in artikelen zonder voorafgaand overleg heb ik besloten deze artikelen maar aan andere wikipedianen over te laten. Het jaar is inmiddels voorbij, ik zal alleen op vraag reageren. Mochten artikelen te verbeteren zijn vanwege overige informatie op dezelfde Wikipedia, dan is dat een zaak van de betrokken schrijvers.

Opmerkingen / Suggesties[bewerken | brontekst bewerken]

Voor opmerkingen/suggesties over de door mij geplaatste artikelen/onderdelen kunt u sinds kort weer op "Overleg" klikken. Dat komt omdat ik terug ben. Als u vandalisme pleegt op iemand zijn gebruikerspagina word u gegarandeerd als vandalist uit wikipedia geblokkeerd. Gebruik van Wikipedia via proxy servers is alleen mogelijk om Wikipedia te LEZEN. Bepaalde spyware maar ook bepaalde trojans kunnen andere mensen de controle over uw computer geven. Het kan er dan op lijken dat je iets fout hebt gedaan, maar dat heeft in feite dan dus iemand anders gedaan. Het zou een goed idee zijn om een bepaalde code te moeten weten voor je een artikel kunt wijzigen. Deze code kun je via je eigen email adres toegestuurd krijgen in principe zou dit probleem via software techniek kunnen worden opgelost om de encyclopedie veiliger te krijgen.

Personalia[bewerken | brontekst bewerken]

Mijn naam is Wim Hamhuis. Ik heb inmiddels wat ervaring met HTML en leer er steeds meer van. Ik hoop aan www.wikipedia.nl een hele goede encyclopedie te hebben, dit zal in de toekomst hopelijk zo blijken te zijn.

Mijn vrij oude aanvulling ging over een speciale aanpak van conflicten van een bijzonder type. Als je een boek met naam noemt, noem dan ook de uitgever er bij. Dat is handig, en dat voorkomt dat je bij een verkeerd vers uitkomt. Ik hoop dat mijn tip van nut is voor de mede wikipedianen. Immers als je weet van wie het boek is en de schrijver leeft nog, is er met deze schrijver te overleggen hoe hij zijn boek bedoelt in de betreffende passages.

Straatmuziek[bewerken | brontekst bewerken]

Als dagbesteding maak ik graag muziek op een keyboard muziekinstrument dit doe ik met een midi kabel, verbonden met een netbook Zo kan ik naast de 100 standaard ingebouwde melodiën van het keyboard zelf (in ROM) met veel meer via MIDI aangestuurde melodiën meespelen. Dit principe noemt men ook wel een One Man Band hierover heeft gezongen "The free electric band" Albert Hammond

Filosofie[bewerken | brontekst bewerken]

In de eeuwigdurende zoektocht naar kennis vind ik filosofie een zeer interessant vakgebied, omdat filosoferen met een hele groep zeker bijdraagt aan het verkrijgen van nuttige kennis. Ik vind het dan ook interessant om een uurtje per dag mij volkomen vrijblijvend met filosofie bezig te houden, om over de zin en onzin van zaken na te denken. Ik prefereer eerlijkheid en rechtmatigheid als stellingnamen. Daarbij houd hij het beschermen van de privacy hoog in aanzien.

Beginnetjes[bewerken | brontekst bewerken]

Hem viel het op dat beginnetjes veel te snel werden verwijderd. Mensen die beginnetjes plaatsten zouden moeten worden verwelkomd als zij zich serieus bezig hielden met wikipedia, en dát soort beginnetjes zouden moeten worden verwerkt in lemma's voor zover de geplaatste beginnetjes additieve informatie bevatten die andere lemma's nóg beter kunnen maken. Voor wat een lemma is klik op die link voor uitleg, het is zoveel gemakkelijker om te weten wat een lemma is in tegenstelling tot slechts een woordenboek definitie .

Vakantie[bewerken | brontekst bewerken]

Door de vele reacties voel ik mij genoodzaakt om maar eens even met vakantie te gaan. Veel succes en verrijk die kennis, breek er niets aan af .. --Wim Hamhuis 15 jun 2006 20:35 (CEST) Mocht je eigenlijk niet willen dat ik met vakantie ga geef dan even duidelijk op mijn overleg pagina de reden aan.

Misbruik door proxy servers[bewerken | brontekst bewerken]

Door plaatsingen onder mijn naam in het verleden blijkt dat er misbruik van proxy servers gemaakt is. Door deze vorm van misbruik heb ik wikipedia wel eens verlaten. Ik kom weer terug, omdat het gevaar altijd aanwezig blijft maar meestal zo weer verholpen is door vandalismebestrijders. Ik zal afraden wikipedia te gebruiken voor vandalisme.