Gebruiker:Xxmarijnw

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Siberian Husky heterchromia edit.jpg
Clock simple.svg Deze gebruiker is 1 jaar, 7 maanden en 20 dagen actief op Wikipedia.
Wikipedia Administrator.svg Deze gebruiker is een moderator. (verifieer)
OTRS Wikimedia.svg Deze gebruiker is lid van OTRS. (verifieer)
25k+ Deze gebruiker heeft meer dan 25000 bewerkingen gedaan.

Goedemorgen. Mijn naam is Marijn, ik ben een scholier wonend in Hilvarenbeek. Ik houd me vooral bezig met het bestrijden van vandalisme via RTRC, het verwelkomen van nieuwe gebruikers en het verrichten van onderhoud. Ik ben vaak aanwezig in het IRC-kanaal #cvn-wp-nl. U kunt contact met mij opnemen door een berichtje op mijn overlegpagina te plaatsen of door mij een mailtje te sturen. Ik ben sinds 24 december 2016 moderator op de Nederlandstalige Wikipedia. In mijn vrije tijd bewerk ik Wikipedia of speel ik videospellen. Mijn eerste bijdrage deed ik op 26 april 2016, hierna ben ik bijna meteen aan de slag gegaan.

Ook ik maak fouten. Men kan mij daarover informeren op mijn overlegpagina. Ik sta altijd open voor suggesties of kritiek. Algemene vragen of opmerkingen kunnen ook terecht op mijn overlegpagina. Onder mijn dagelijkse bezigheden vallen onder andere het bestrijden van vandalisme, het afhandelen van verzoeken op IPBlok, versies verbergen en foutieve meldingen, het verwelkomen van nieuwe gebruikers en algemeen onderhoud. Af en toe schrijf ik een artikel.


SUL InfoUser Analysis ToolIP Reverse DNSDNS Lookup • Whois 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 • IP to Location 1 - 2IP InventarisatielijstEarwig's Copyvio DetectorZeusmodusRealtime recente wijzigingen (v1.3.1)Template messages/User talk namespace (Engelse Wikipedia)Cross-wiki recent changesTwinkle (Engelse Wikipedia)StalktoyCross-wiki bewerkingenProject HoneypotLogboekenBlokkeerlogboekGlobaal blokkeerlogboekBeveiligingslogboekRIPE Database QueryDNS LookupLijst van geblokkeerde webserver rangesVandalismebestrijdingPagina's waar iets mee is • Te beoordelen pagina's (vandaag, gisteren, eergisteren, 3 dagen geleden, 4 dagen geleden, 5 dagen geleden, 6 dagen geleden, 1 week geleden) • Overzicht van het gebruik van de moderatorknoppen van alle moderatoren vandaag

Dit is een Wikipedia-gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Weest u zich er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.

De gebruikerspagina van deze persoon op Meta is te vinden op de pagina Xxmarijnw.

Committed identity: b7ab2aac046804f3c7ffd053028849608997baa7 is a SHA-1 commitment to this user's real-life identity.