Overleg gebruiker:Klaas van Buiten

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Gebruiker:ZeaForUs)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Zie ook laatste, vorig, blok of elk archief van Klaas `Z4us` van B. V

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Citaten niet zomaar op Wikiquote, echt niet, hou op![brontekst bewerken]

Beste Klaas,

Je vergist je nog steeds over die website voor citaten, Wikiquote, moet dat nou? En je misplaatste kreten doorkruisen hinderlijk de verdediging van Belle van Zuylen tegen absurde vandalisten als Robotje, Paul Brussel en Bos-well63/Ecritures! Wikiquote, jawel, is voor door derden geciteerde teksten, dus niet ter keuze van wikipedianen uit het werk van een auteur. Dus alleen als je een stukje van bijvoorbeeld Belle van Zuylen gepubliceerd aantreft bij iemand anders, wordt het een citaat voor Wikiquote. Dit merkte ik toen ik pakkende regels - vond ik - van Spinoza, tot "citaat voor Wikiquote" bestempelde. Niet de bedoeling daar, bleek me. Ga maar na op Wikiquote. We snappen het pas als we het begrijpen, zee een ballistisch expert :-)). Dit citaat mag wél op Wikiquote, want .... Vriendelijke groet, Hansmuller (overleg) 21 feb 2021 18:34 (CET)

Dus u denkt wat op de Nederlandstalige Wikiquote niet mag hier wel toegestaan is? Waarmee denkt u zo'n boude bewering te kunnen staven, beste heer Muller? De door u genoemde ervaren collegae - 'k ben zo vrij u te citeren absurde vandalisten(???) - en ondergetekende (ook 16 jaar Wikimediaan) zijn het hardvochtig oneens met u. Jammer, maar helaas is voor arrogantie weinig plaats op dit geweldige samenwerkingsproject.
Desondanks hartelijke groeten en nog veel succes met citeren van BN'ers en overige beroemde dode/levende wereldburgers,
Klaas `Z4␟` V:21 feb 2021 20:02 (CET)