Gebruiker:Zuidpoort

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

  

Zuidpoort wenst u vandaag, donderdag, 25 april 2024, een dag met veel geluk.



Welkom

op de gebruikerspagina van Zuidpoort !



Het is nu 25 april 2024 05:45(GMT)
Deze Wikipedia heeft 2.156.852 artikelen
Deze gebruiker is antiroken.
Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal
This user is able to contribute with an advanced level of English
Deze gebruiker gebruikt Mozilla Firefox


Zuidpoort is geboren in 1950. Was werkzaam op de boekhouding van een multinational. (Inmiddels met pensioen.) Toen ik in 1969 begon te werken bij een kleine onderneming, hadden alleen grote bedrijven computers. Ergens in de jaren 70 van de vorige eeuw begon ik een beetje te klungelen met een Commodore 64. In 1981 werd een nieuwe baan aanvaard. In dit bedrijf werd voor het eerst met een echte computer kennis gemaakt. Als gebruiker wel te verstaan. En slechts 2 terminals op een afdeling van meer dan 20 werknemers. In 1995 werd thuis de eerste PC aangeschaft. Er werd gevraagd of het een multimedia computer was. Mijn antwoord was "ja" waarna me werd verteld dat ik dat ook op het Internet kon. Toen nog iets totaal onbekends voor me. Een paar maanden later werd heel voorzichtig met een 14k modem en dus een inbel verbinding gestart.

We weten hoe het er nu voorstaat met de ontwikkelingen op korte termijn. Het heeft me ook geleerd, dat ontwikkelingen steeds sneller gaan. Er is al eens gesproken over een quantum-computer op basis van het Qubit Dit kan nog heel lang duren maar misschien is zo'n computer over een paar jaar gewoon in de winkel te koop.

Tijdens mijn rondreis door Egypte in 1978 werd de groep, waarmee ik de tempel van Seti I bezocht, rondgeleid door Dorothy Eady.


Als gebruiker van Wikipedia is hij vanaf 17 maart 2008 aktief. Verwacht geen heel grote bijdrage van hem maar bedenk alle beetjes helpen.

Naast Nederland werd door een aantal andere landen gereisd:

Door Zuidpoort aangemaakt zijn: (nieuwste vooraan)



Zuidpoort is aktief op de volgende projecten: Wikipedia - WikiWoordenboek - Wikispecies

WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.