Naar inhoud springen

Goede tijden, slechte tijden (seizoen 3)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Goede tijden, slechte tijden
seizoen 3
Goede tijden, slechte tijden
Televisieprogramma Goede tijden, slechte tijden
Land van oorsprong Vlag van Nederland Nederland
Zender(s) RTL 4
Start 21 september 1992
Einde 28 mei 1993
Aantal afleveringen 180
Seizoenchronologie
← Vorige
Volgende →
(en) IMDb-profiel
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Het derde seizoen van Goede tijden, slechte tijden startte op 21 september 1992. Het seizoen werd elke werkdag uitgezonden op RTL 4. In december 2010 werd het volledige seizoen uitgebracht op dvd. Ook is dit seizoen op Videoland te bekijken.

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Simon Dekker reist samen met zijn pleegmoeder Helen naar Birma af. Dekkers vrouw Annette is niet teruggekeerd na een wereldreis met haar vader David. Helen en Simon zetten jacht op Annette. Ze spreken met diverse lokale bestuurders, maar niemand kan hun verder helpen. Totdat er op een gegeven moment een bericht binnenkomt over een dode, niet geïdentificeerde vrouw. Simon en Helen gaan er naartoe en doen een gruwelijke ontdekking. Annette en haar vader David zijn vermoord door de plaatselijke bevolking.

Het zoontje van Frits en Trix en de moord op Rien

[bewerken | brontekst bewerken]

In het vorige seizoen was te zien hoe Frits het niet eens was met de zwangerschap van Trix. Hij liet haar, ondanks dat hij van haar hield, min of meer vallen waardoor Trix een zelfmoordpoging ondernam. Trix' broer Jan-Henk heeft daardoor veel ruzie met Frits gehad.

Vlak voordat Trix gaat bevallen maakt Frits kenbaar dat hij het kind wil. Trix wordt benaderd door een mevrouw Barendsen die haar een verhaal vertelt van twee ouders die zelf geen kind kunnen krijgen en Trix zou 30.000 gulden krijgen wanneer ze haar baby zou afstaan. Na lang twijfelen stemt ze hiermee in omdat ze denkt dat ze alleen nooit een goede moeder zal zijn. Dan komt ze erachter dat mevrouw Barendsen dit in opdracht van Frits doet en vlucht ze weg samen met Mickey, maar later vlucht ze ook van hem. Mickey schakelt (mevrouw) Helen Helmink in en samen vinden ze Trix, bij wie de weeën begonnen zijn.

Ondertussen heeft Jan-Henk Frits meerdere malen bedreigd en heeft zelfs een pistool in huis gehaald. Frits' halfbroer Rien logeert in het geheim tijdelijk bij Frits nadat hij uit de gevangenis vrijgelaten is. Als Rien op een avond in Frits' badjas de deur open heeft gemaakt wordt hij ook neergeschoten. Riens lijk is zo verminkt dat hij niet meer herkenbaar is en zelfs de politie gaat ervan uit dat het Frits is die vermoord is.

De dag na de moord ziet men als kijker Jan-Henk het pistool weer wegstoppen. Ondertussen staat Trix op het punt van een zoontje te bevallen, in het bijzijn van Helen Helmink en Mickey Lammers. Vlak na de bevalling hoort ze op de radio dat Frits vermoord is waarvan ze diep geschokt raakt omdat ze diep van binnen toch wel van Frits hield. Ze noemt haar baby'tje tegen de wil van de mensen in haar omgeving dan ook Fritsje. Maar als ze een week na de dood van Rien op de begrafenis zijn, ziet Trix Frits ineens achter een struik staan. Niemand wil geloven dat ze het echt gezien heeft totdat Frits zich vrijwillig bij de politie meldt, die op hun beurt Herman Hogendoorn inlichten van het feit dat niet Frits, maar Rien de dupe is geworden van deze brute moord.

Als Frits nog blijkt te leven is Trix bang haar zoontje aan hem en zijn vader kwijt te raken en vlucht ze samen met haar broer naar Australië. Niet veel later komt Herman Hogendoorn erachter waar ze zitten en reist daar ook naartoe. Jef stuurt een expresbrief naar Trix toe dat ze in gevaar is en Jan-Henk komt meteen overgevlogen. Als Jan-Henk met Trix telefoneert wordt duidelijk dat hij bang was dat het gevaar inhield dat Trix van moord verdacht werd, hij wilde haar geruststellen met het feit dat dat niet zo is. Niet veel later neemt Jan-Henk Mickey in vertrouwen en vertelt hem dat Trix met de 30.000 die ze voor het afstaan van haar zoontje heeft gekregen een professional opdracht heeft gegeven om Frits te vermoorden, ze was in paniek en zag geen andere uitweg. Als Frits Jan-Henk zit op te fokken, laat Jan-Henk driftig aan Frits los dat Trix hem heeft laten vermoorden. Dit raakt Frits ontzettend diep en zijn vader Herman krijgt er lucht van dat Trix zijn zoon wilde vermoorden.

Wanneer Jan-Henk weer terug naar Australië is vertrokken krijgt Mickey een telefoontje van hem met vreselijk nieuws. Jan-Henk is op het vliegveld opgepakt, waarvoor is nog onduidelijk. Maar ook hoort Mickey dat Trix is verongelukt en haar zoontje nog vermist is. Frits krijgt even later een telefoontje van zijn vader dat hij het kind van Frits heeft en niet van plan is dat aan hem af te staan, hij heeft Trix dan ook waarschijnlijk laten verongelukken als wraak op de moord op Rien. Trix' zoontje krijgt dan ook van zijn opa/pleegvader een nieuwe naam: Herman-Rien. De oude Hogendoorn wil zijn kleinkind als zijn eigen zoon opvoeden in Amerika en is niet van plan hem zijn echte ouders te laten kennen.

De aanranding van Roos

[bewerken | brontekst bewerken]

In het begin van het seizoen maakt de kijker kennis met het gezin De Jager, bestaande uit moeder Anne, dochter Roos en Annes vriend Steef van Woerkom. Roos zit op de universiteit en wordt daar onder meer onderwezen door Van Woerkom. Al lange tijd heeft Roos het gevoel dat Steef meer van haar wil dan alleen maar vriendschap. Ze neemt haar goede vriendin Dian Alberts in vertrouwen. Dian vindt dat Roos een goed gesprek moet hebben met haar moeder. Anne denkt dat Roos zich dingen in het hoofd haalt die helemaal niet waar zijn. Roos besluit dat ze niet langer meer bij haar moeder kan wonen, omdat ze zich niet op haar gemak voelt. Roos' vermoedens worden echter waarheid wanneer Roos op een gegeven moment bij haar moeder langsgaat. Steef is thuis en hij heeft zich zitten opgeilen met de gedachte iets met Roos te zullen doen. Roos wordt tegen de muur gedrukt door Steef en er lijkt geen ontkomen meer aan. Ze weet echter op slinkse wijze los te komen en ontvlucht het huis. Steef weet dat hij te ver is gegaan. Anne durft haar dochter niet onder ogen te komen. Roos en Anne leggen hun ruzie daarna weer bij.

De teleurstelling van Anne

[bewerken | brontekst bewerken]

Haar mislukte relatie met Steef heeft Anne geen vertrouwen in de liefde gegeven. Ze stort zich op haar pianolessen. Anne komt bij de familie Alberts thuis, omdat de familie hun piano beschikbaar heeft gesteld voor Arthur Peters. Arthur en Anne zitten uren met elkaar bij de piano. Anne laat haar oog vallen op de man des huizes, Jef Alberts. Jef lijkt ook wel gecharmeerd van Anne. Anne durft zich echter nog niet in een nieuwe relatie te geven. Jef blijft het proberen en hij heeft al snel succes. Anne en Jef krijgen een relatie, maar Anne wil het rustig aan doen. Jefs vroegere schoonzus Laura is weer in Meerdijk en trekt bij Jef in. Anne kan niet ontkennen dat ze jaloers is. Laura heeft problemen met de voogdij van haar dochtertje Charlotte (Lotje). Jef troost Laura. Laura staat ervan te kijken als ze iets met Jef krijgt. Binnen een aanzienlijke periode worden ze ongezien opgemerkt door Peter Kelder. Het duurt niet lang of Anne ziet de twee ook samen. Anne is teleurgesteld en kan Jef niet vergeven. Ze stapt op de trein en vertrekt.

Het spel van Rebecca

[bewerken | brontekst bewerken]

Meerdijk is in rouw na de dood van de geliefde doktersassistente Annette van Thijn. Simon weet niet of hij dit grote verlies ooit te boven zal komen. Helen probeert hem te steunen waar ze kan. Wanneer Simon de dood van Annette een plaats kan geven, ontmoet hij de goedgemutste journaliste Janine Elschot. Janine heeft net gebroken met haar man en wil het leven weer opnieuw ontdekken. Simon en Janine krijgen een relatie.

Paul Luneman, de man van Janine, kan echter geen genoegen nemen met een scheiding. Hij zit vol van jaloezie als hij Simon en Janine samen ziet. Via via ontdekt Paul over het bestaan van Annette. Hij bedenkt een plan om Simon en Janine uit elkaar te drijven. Na lang zoeken vindt hij een dame die erg veel op Annette lijkt; Rebecca Duvalier (Frédérique Huydts). Het modellenbureau Flash doet een fotoreportage met het model Rebecca. Daniël en Suzanne zijn geschrokken als ze zien hoeveel Rebecca op Annette lijkt. Simon heeft het gevoel dat hij droomt. Paul chanteert Rebecca met haar carrière en zorgt ervoor dat Rebecca Simon verleidt. Als Simon een nacht niet thuiskomt nadat hij bij Rebecca is gebleven heeft Janine geen vertrouwen meer in hem en vertrekt. Uiteindelijk kan Rebecca het niet meer opbrengen Simon nog langer te bedriegen en ze laat Simon weten dat ze Annette niet is. Wanneer Janine vervolgens te horen krijgt wat Paul gedaan heeft slaat ze hem, wil ze nooit meer iets met hem te maken hebben en gaat ze weer terug naar Simon.

Paula of Colette?

[bewerken | brontekst bewerken]

In restaurant De Kelder komt Peter in contact met Paula Maas. Paula en Peter kunnen het goed met elkaar vinden en ze sluiten vriendschap. Na een aantal afspraakjes krijgen ze een relatie. Paula is echter tegenhoudend als het over haar thuissituatie gaat. Peter probeert erachter te komen wat er zich bij haar thuis afspeelt. De vader van Paula, Tristan, is absoluut niet vriendelijk tegen Peter. Peter vindt dat Paula weg moet gaan bij haar vader. Paula vertelt over haar psychisch gestoorde tweelingzus Colette. Ze heeft het gevoel dat zij zichzelf altijd heeft moeten wegcijferen voor zus Colette. Peter wordt bijna door Colette op het hoofd geslagen en besluit de relatie met Paula te verbreken.

De dood van Charlotte en Karma

[bewerken | brontekst bewerken]

Robert en Laura hebben hun strijd om de voogdij over Charlotte achter zich gelaten. Ze voeden Charlotte samen op. De gezondheid van de baby is niet naar behoren. Huisarts Simon Dekker maakt zich geen zorgen. Charlotte blijft huilen en Laura blijft steeds weer terugkeren naar Simon. Simon kan alleen maar koorts constateren en moet Laura naar huis toesturen. Vader Robert zit op de bank wanneer hij Laura hoort schreeuwen. Laura heeft haar dochtertje dood in bed aangetroffen. Robert en Laura zitten beiden in mineur. Simon Dekker voelt diepe schaamte en heeft er moeite mee om zijn goede vrienden onder ogen te komen. Na de begrafenis van Lotje gaat het bergafwaarts met Laura. Arnie maakt zich ernstige zorgen om het welzijn van Laura.

Laura ontmoet in het park Maarten Verkerke. Laura kan goed met Maarten praten over Lotje. Maarten nodigt Laura uit voor gezamenlijke therapie. Laura wordt voorgesteld aan mensen die begrip hebben voor haar situatie. Ze slaat helemaal door en weet niet dat ze steeds dieper in een sekte terechtkomt. Arnie en Robert staan machteloos en proberen haar te bevrijden uit handen van Verkerke. Maarten wil Arnie met een stok slaan. Door dit voorval gaan Laura's ogen open. Laura gaat mee naar huis, maar wordt achternagezeten door leden van de sekte. De sekte valt hun huis binnen met messen.

Linda prostitueert

[bewerken | brontekst bewerken]

Linda Dekker had grootste plannen toen ze in oktober 1992 Meerdijk achter zich liet. Een klein jaar later wordt Mickey Lammers gebeld door Linda. Linda is doodsbenauwd voor haar Franse pooiers. Ze is in Parijs in de prostitutie geronseld. Mickey gaat samen met Peter naar Parijs om Linda terug te halen. Peter en Mickey gaan als klanten langs bij het bordeel. De pooiers hebben zo hun twijfels over de bedoelingen van de twee jongemannen. Mickey, Linda en Peter vluchten terug naar Meerdijk, maar komen voor een onaangename verrassing te staan. Jean Claude Dumont en Gaston Vandenbroucke willen geld zien.

Het derde seizoen telt 180 afleveringen (afl. 381-560)

Acteur Personage Afleveringen
Antonie Kamerling Peter Kelder 381–438 • 456–560
Reinout Oerlemans Arnie Alberts Hele seizoen
Ingeborg Wieten Suzanne Balk Hele seizoen
Isa Hoes Myriam van der Pol 381–471
Babette van Veen Linda Dekker 381–395 • 552–560
Rick Engelkes Simon Dekker Hele seizoen
Wim Zomer Daniël Daniël 381–417 • 437–560
Bruni Heinke Helen Helmink Hele seizoen
Jette van der Meij Laura Alberts 381–420 • 475–560
Bartho Braat Jef Alberts Hele seizoen
Lotte van Dam Dian Alberts Hele seizoen
Martin van Steijn Mickey Lammers Hele seizoen
Kees Roorda Tim Waterman 381–419
Casper van Bohemen Frits van Houten 381–451 • 467–560
Tim Immers Mark de Moor 381–554
Joop Wittermans Jan-Henk Gerritse 381–414, 436–445
Mirjam de Rooij Trix Gerritse 381–411•439
Inge Ipenburg Martine Hafkamp Hele seizoen
Sabine Koning Anita Dendermonde 381–405 • 439–560
Tom van Beek Herman Hogendoorn 381 • 410–450 • 505–506

Nieuwe rollen

[bewerken | brontekst bewerken]

De rollen die in de loop van het seizoen een grote rol speelden

Acteur Personage Afleveringen
Caroline De Bruijn Janine Elschot 392, 412–418 • 446–560
Jimmy Geduld Arthur Peters 408–560
Guusje Nederhorst Roos de Jager 409–560
Nathalie Mourits Marieke Vollaards 516–560

Terugkerende rollen

[bewerken | brontekst bewerken]

De rollen die in de loop van het seizoen terugkwamen na een tijd afwezigheid

Acteur Personage Afleveringen
Wik Jongsma Govert Harmsen 400–413 • 434–544
Joost Buitenweg Rien Hogendoorn 404–405
Carola Gijsbers van Wijk Wil de Smet 421 • 446–480, 521–544 • 559–560
Wilbert Gieske Robert Alberts 495 • 505-560
Acteur Personage Afleveringen
Willem Becker George Sanders 382
Antoinette van Rossum Secretaresse 382
Anke Kranendonk Universiteitsmedewerker 384
Irene Kuiper Betty Winkelman 384 • 386
Marnie Blok Jozette Calland 386
Bert Verploegh Chasse Klant De Cactus 386
Billy Holly Aziatische Kamerjongen 388
Mara Otten Mevrouw Thomassen 388
Paola Verbij Anneke Hemelrijk 385 • 389
Ibrahim Selman Huub Hartman 388 • 390
Winnie Zweerman Aziatische Missiezuster 389-390
Esther Way Michelle van Dis 390
Bill van Dijk Dick van Vleuten 390
Linda Hooft Hotelmanager 390
Hanny Kroeze Verkoopster 390
Cilly Dartell Verslaggeefster 393
Stan Limburg Receptionist 393-394
Rob van de Meeberg Fred Zwaanswijk 384-395
Perry Cavello Nieuwslezer 389 • 399
André Breedland Verkoper 393 • 399
Minouk Niemeijer Carrie van der Pol 400-401
Bart de Vries Louis 401
Jeroen Pauw Presentator Achtergrond 401 • 403
Tingue Dongelmans Beheerster Bungalowpark 397 • 400 • 404
Barbara Krijger Sanneke Strijbos 381-406
Jakie van Oppen Mevrouw Strijbos 381-385 • 393 • 401-406
Pim van den Heuvel Kees Moree 387-397 • 403-407
Jan Ad Adolfsen Arts 407
Bo Polak Rotjochie 408
Eric Bakker Verpleger 407 • 409
Con Meyer Leeuwenburg 405 • 408-409
Frits Jansma Vader van rotjochie 408 • 410
Peter de Gelder Harry Jenner 414
Mischa Vreenegoor Alex 416-417
Davy Aparoe Klaas 416-417
Esther Gast Hester van Os 418
Wim Monnich Meneer de Moor 419
Tjerk Risselada Lex Mastenbroek 356 • 364-366 • 371-372 • 380-383 • 401-406 • 415-420
Joe Weston Pete 418-420
Helma de Grauw Presentatrice 429
Karin van As Yvonne 432
Fred Langerak Ober De Rozenboom 433
Wouter ten Pas Internist 434
Jochem Lindhout Bloemenbezorger 434
Jeroen Klaasse Portier Ziekenhuis 436
Wim Serlie Pieter Terlingen 388-391 • 427-437
Sandra Bouckaert Kamermeisje 438
Henny Weel Claire de Moor 407-440
Berry de Jong Tasjesdief 440
Gert den Boer Jules 440
Bianca Krijgsman Carola Vermeer 433-443
Tim Meeuws Thom 386 • 441-445
Reinout Bussemaker Steef van Woerkom 412-445
Willy van der Griendt Baliedame Schiphol 445
Anne Meester Jack van Houten 449
Dick van Oosten Zwemleraar 449
Johan Nijenhuis Gast De Koning 452
Annemieke van Vliet Gast De Koning 452
Lex Passchier Piccolo 453
Harold Hennep Verpleger 461
Bert Stegeman Arts 461
Hans van der Linden Bewaker 462
Sifra Nooter Julie Scholten 386-463
Rolf Leenders Portier 461 • 463
Ron Boszhard Schilder 464
Hans van der Gragt Gerant 466
Bram Legerstee Fotograaf 466
Robert Delhez Klerk 467-468
Jack Bontekoe Postbode 468
David Asser Barman De Koning 440 • 456 • 459 • 469
Zoë Hyman Connie Kelder 436-437 • 464-471
Herman Boerman Rob Floor 449-471
Diederik Mos Kamerwerver 471
Jannie Houweling Alice de Boer 452-473
Albertine de Kanter Kamerwerfster 471 • 474
Jan Anne Drenth Jules Kamphof 473-476
Jan de Groot Henry 445-477
Mark van Bruggen Politieagent 478
George Lammers Rechercheur 478
Arno Groothuis Politieagent 478
Eric Krediet Journalist 458 • 479
Roemer Daalderop Journalist 458 • 479
Hilde de Mildt Sylvia Merx 479
Bert van den Dool Gerard Dendermonde 442-480
Henri Kalb Kareltje 470-480
Ruud van de Steef Beus 470-480
Hero Muller Detlev Steens 473-480
Ger Wiersma Bruno Schefman 472-481
Mirte van Heusden Sara 475 • 482
Danny Rook Olivier 475-477 • 482
Johann Glaubitz Tipgever 477-483
Hans van Muiden Discobaas 483
Hidde Schols Discoganger 461-465 • 477-479 • 484-485
Patrick Brunsveld Discoganger 465 • 478-479 • 484-485
Dick Cohen Vriend van Xandra 487
Maik de Boer Fotograaf 487
István Hitzelberger Diederik in 't Veld 418-425 • 441-458 • 466-488
Nico Schaap Verkoper 488
Arlette Aarts Ellen van Laar 489
Hans Modder Politieagent 489
Ingmar Loof Discoganger 487-489
Marco Vermeer Discoganger 487-489
Henk Hoen Discoganger 488-489
Mendel de Boer Theo Smits 492
Willem van der Kroft Rechercheur Vliegen 393-404 • 491-493
Nico Schaap Winkeleigenaar 493
Hans van Hechten Advocaat Haveman 449 • 495
Suzanne Venneker Xandra Coertz 460 • 473-495
Hans van Gelder Ron van de Velde 496-500
Jasper Jacobs Oppas Martin 497-500
Martin Nieuwenhuis Zakenman 497-500
Maarten van Hinte Fotograaf Bert 499-500
André Stevens Barkeeper Bert 499-500
Coney van Manen Anne de Jager 409-505
Christine Bijvanck Paula Maas/Colette Maas 483-505
Kees van Lier Tristan Maas 483-505
Davy Renema Fritsje 505
Frank Ogilvie Rodriguez 502-506
Paul van der Drift Sjors Verleen 506
Sonja van der Weegen Wanda 426-427 • 437-449 • 467-470 • 488-489 • 506-509
Eric Krediet Collega van Janine 509
Herman Hafkamp Bewaker Spectrum 509
Sjolanda Velland Baliemedewerkster 509
Frans Spek Paul Luneman 495-510
Frédérique Huydts Rebecca Duvalier 495-510
Wilbert Hietbrink Opnameleider 509-510
Alex Mous Bewaker 510
Hertje Peeck Helga 506-512
Jaap Postma Bankmanager 412 • 437 • 485-488 • 493 • 512
Alex van der Wyck Van Kooten 410 • 416-417 • 424-425 • 513
Barry Atsma Philip Harinxma 508-513
Hetty Verhoogt Tine Harinxma 508-515
Wolf Pheil Sterke Man 515
Peter Ramaker Sterke Man 515
Marijke Copper Clara Houtsma 516
Paul Korssen Dolf Kramer 516
Agaath Meulenbroek Agaath Huygens 506-517
Esther Gast Alida Heilmeesters 517
Els Weenink Loketbediende 517
Iron Huysmans Barry 518
Jan van Kasteren Enno Harinxma 496-520
Klaas ten Holt Dolf van Vuren 503-508 • 514 • 518
René Plemp Joe 393 • 496-500 • 518-520
Pascal van den Berg Bernadette Harinxma 508-520
Johann Glaubitz Adviseur 520
Wim Becker George Sanders #2 521
Erik Groot Dr. Hans van Veen 522
Hans van der Gragt Chris Langeveld 517-519 • 524
Jacky Bernabella Verpleegster 519 • 524
Joss Flühr Mevrouw Barendsen 394-398 • 511-525
Jan Nonhof Bernard van Beek 519-521 • 525
Hans van den Berg Bert Zeylinga 522-527
Jisse Serlie Doornroosje 528
Yoni Serlie Prins 528
Fiona Wolzak Charlotte 'Lotje' Alberts 475-487 • 498-500 • 514-530
Elsa Janssen Verpleegster Ada 411 • 434-435 • 529-530
Kamaran Abdalla Eddie 414-418 • 424 • 478 • 494 • 510-512 • 523-530
Adriaan Bredero Boekhouder Brekelmans 530
Arthur Japin Albert Jan de Kwaai 531
Gwendolyn Verhulst Martha 499-502 • 512-517 • 522-532
Ed Bauer Charles de Koning 532
Jody Brink Rianne Lensink 533
Dennis Rotteveel Leopold Lensink 533
Joke Kegel Thuja Lensink 533
Paul Kamphuijs Johan van Zutfen 533
Ruud van Andel Gijs Vollaards 527-534
Ger Smit Rechercheur Bronkhorst 407-416 • 428 • 444-445 • 481-485 • 530-534
Fred Langerak Harry 537
Meindert Viswat Schipper 537
Stan Limburg Barman De Koning 539
Jos van de Ven Richard Galeman 539
Ruud Drupsteen Hotelmanager 541
Jan Ad Adolfsen Gerrit Oostenenk 542
Jan Jaap Janssen Marcel de Graaf 543
Olaf Wijnants Erik Linschoten 541-543
Thomas Hartmann Dr. Benno van der Drift 542-543
Jack Monkau Frenk Peters 524-544
Willem Westermann Dr. Henri Wouters 545
Anis de Jong Dr. Edgar Zuidgeest 545
Guy Sonnen Hidde van Maarssen 534 • 544-547
Jacob Dijkstra Adrie Verduinschot 456 • 548
Eric Krediet Klant 548
Roelof Pieters Jeroen His 548
Olek Angelov Algis 541-550
Hans Zuydveld Jaap Vollenhove 539-551
Cees Roodnat Zakenrelatie Robert 551
Detlev Pols Dr. Remco de Wilde 513 • 538-552
Koos van der Knaap Politieagent 472-480 • 491-493 • 516 • 553
Ruud Westerkamp Dr. Steven Veldkamp 524 • 532 • 553
Maud Loth Tracy Peters 523-544 • 554
Wouter ten Pas Dr. Bart Botteman 445 • 501-503 • 543-555
Ton van der Velden Ron Blokland 541-555
Coby Timp Nora Daniël 556
Hans van Raam Politieagent 390 • 440 • 534 • 556-557
Jenny Mijnhijmer Politieagente 467-470 • 477-480 • 489-490 • 516 • 534 • 556-557
Femke Wolthuis Bankemployé 557
Susanne Severeid Yolanda van Lier 518-535 • 550-558
Boudewijn van Hulzen Rechercheur van Heteren 393-407 • 474-480 • 560
Sophie Drossaers Hannie van der Kroeft 526-532 • 540 • 548 • 550-560
Jan Simon Minkema Maarten Verkerke 542-560
Hermi Hartjes Ingrid 547 • 557-560
Peter Broekaert Jean Claude Dumont 552-560
Raymond Jaminé Gaston Vandenbroucke 552-554 • 560
Janine Veeren Machteld van 't Schip 560