Guy Van Oost

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
13-01-2018

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: Te weinig beschikbare onafhankelijke bronnen. (NE) Wat maakt deze man relevant?

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Guy van Oost is oprichter van het Magazine "royals", uitgegeven door Roularta Media Group. van Oost was voordien hoofdredacteur bij Audax B.V., met hoofdzetel in Amsterdam als ook bij de Belgische versie van Prive, behorend tot de Telegraaf Tijdschriften Group. Daarnaast bracht hij samen met de Vlaamse auteur Stefaan van Laere een toeristische gids op de markt. Van Oost werkt momenteel in Gibraltar aan diverse boeken.