Guy van Oost

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
13-01-2018
Genomineerd: verbetering nodig   Verbetering gevraagd!

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Help mee dit artikel te verbeteren, zodat het voldoet aan de conventies van Wikipedia.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden. Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Guy van Oost is uitgever en hoofdredacteur van diverse magazines. Zijn beroepsloopbaan begon hij bij Gazet van Antwerpen, medio de jaren tachtig. Nadien werd hij hoofdredacteur voor de Belgische editie van Weekend (Audax B.V) en van Prive Belgie, (TTG Tijdschriftengroep). In 1999 ontwierp hij het magazine Royals. Daarnaast schreef hij met auteur Stefaan van Laere onder meer een toeristische gids. Van Oost leeft ondertussen in Gibraltar, waar hij diverse boeken heeft uitgegeven. De auteur leeft naar verluidt aldaar samen met een sportvrouw van het Duitse nationale team Handbal.