HER Film Festival

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
25-01-2023
Genomineerd wegens reclame   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering  

Omdat de pagina volgens minstens één medewerker voornamelijk reclame bevat of bevatte is deze op de beoordelingslijst gezet.

Op de beoordelingslijst is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden. Het kan zijn dat het onderwerp wel geschikt is voor Wikipedia, maar niet in deze vorm. Wikipedia is geen medium voor werving en promotie, maar een encyclopedie met neutraal standpunt.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

HER Film Festival is een jaarlijks terugkerend online film festival, ontstaan uit samenwerking tussen ontwikkelingsorganisatie Simavi en online filmplatform Cinetree. HER staat voor Health, Empowerment en Rights. De eerste editie vond plaats in 2019. Elk jaar vertoond het festival een gevariëerdse selectie van zowel Nederlandse als internationale films die in het teken staan van vrouwelijk leiderschap. Elk jaar worden de films geselecteerd door een internationale groep van curatoren, waaronder acteurs, filmmakers en activisten.