Haags kinderatelier

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Geplaatst:
08-08-2018
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.
De hiervoor opgegeven reden is: bronloze korte tekst over een lokale stichting

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

De Stichting Haags Kinderatelier, ook voor jongeren heeft als doel zo veel mogelijk Haagse jongeren in de leeftijd van 2 tot 19 jaar, actief in aanraking te brengen met cultureel erfgoed, design, architectuur, stedenbouw, beeldende kunst en beeldtaal van andere culturen.

Het Haags Kinderatelier is in 1994 opgericht en uitgegroeid tot een instelling waar een unieke aanpak wordt gehanteerd. Jongeren van 2 tot 18 jaar werken onder leiding van architecten, vormgevers en beeldend kunstenaars.

Externe link[bewerken]