Hamilton (Bermuda)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Hamilton
Plaats in Bermuda Vlag van Bermuda
Kaart van Hamilton
Algemeen
Oppervlakte 0,7 km²
Inwoners (2010) 1800
Burgemeester Charles R. Gosling
Foto's
De Front Street in Hamilton
De Front Street in Hamilton
Stadhuis
Stadhuis
Portaal  Portaalicoon   Amerika

Hamilton is de hoofdstad van de Britse overzeese gebieden van Bermuda . Het is het grondgebied van de financiële centrum en een belangrijke haven en bestemming toerist . De bevolking van 1.010 (2010) is een van de kleinste van elke hoofdstad.

Geschiedenis[bewerken]

De geschiedenis van Hamilton als een Britse stad begon in 1790 toen de Bermuda regering gereserveerd 145 acres (59 ha ) voor zijn toekomstige zetel, en werd in 1793 officieel opgericht door een Akte van het Parlement en vernoemd naar Gouverneur Henry Hamilton . Het kapitaal van de Kolonie's verplaatst naar Hamilton van St. George's in 1815. De stad is in de politieke en militaire hart van Bermuda sinds die tijd. Overheidsgebouwen zijn het parlement, Government House in het noorden, de voormalige Admiralty Huis van de Royal Navy naar het westen (zowel in Pembroke), en het Britse leger garnizoen hoofdkwartier in Prospect Camp in het oosten.

De stad van Hamilton werd een stad in 1897, voorafgaand aan de wijding in 1911 van de kathedraal van de Heilige Drie-eenheid (Church of England), dat in aanbouw was op het moment. Een katholieke kathedraal, St. Theresa's , werd later gebouwd. Vandaag is de stad met uitzicht op Hamilton haven is in de eerste plaats een zakenwijk, met uitzondering van kantoorgebouwen en winkels weinig structuren. De stad Hamilton heeft lang vastgehouden aan een bouwhoogte en uitzicht te beperken, waarin staat dat er geen gebouwen van de kathedraal kan verduisteren. In de 21e eeuw, zijn gebouwen gepland en sommige zijn in aanbouw die kan oplopen tot 10 verhalen in dit gebied zijn. Bermuda's plaatselijke krant, The Royal Gazette , meldt: "Als u niet de stad te herkennen, vanaf 15 jaar geleden hebben we je niet kwalijk nemen omdat het zo veel veranderd.

Aardrijkskunde[bewerken]

Hamilton is gelegen aan de noordzijde van Hamilton Harbour , en is de belangrijkste haven van Bermuda's. Hoewel er een parochie van de zelfde naam , de stad van Hamilton is in de parochie van Pembroke . De stad is vernoemd naar Sir Henry Hamilton , gouverneur van 1786 tot 1793. De parochie van Hamilton dateert van vóór het.

De administratieve hoofdstad van Bermuda, Hamilton heeft een beperkte permanente bevolking van ongeveer 1.010 (2010); echter, 13.340 (40% van de bevolking Bermuda's) werken hier op een dagelijkse basis. De enige opgenomen stad in Bermuda, Hamilton is kleiner dan de historische stad St. George's . Een meer representatieve maatstaf van Bermuda lokale residentiële bevolking heeft de neiging om door parochie.

Economie[bewerken]

Als de offshore woonplaats van veel buitenlandse bedrijven, Bermuda heeft een sterk ontwikkelde internationale bedrijfsleven economie; Het is een exporteur van financiële diensten, met name verzekeringen, herverzekering, beleggingsfondsen en special purpose vehicles . Financiën en internationale bedrijfsleven vormen de grootste sector van de Bermuda's economie, en vrijwel alle van deze business vindt plaats binnen de grenzen van Hamilton.

Tal van vooraanstaande internationale verzekeringsmaatschappijen zijn gevestigd in Hamilton, want het is een wereldwijde herverzekering centrum. Ongeveer 400 internationaal in eigendom en beheer bedrijven zijn fysiek gevestigd in Bermuda, en velen worden vertegenwoordigd door de Vereniging van Bermuda International Companies (ABIC). In totaal worden meer dan 1500 vrijgesteld of internationale bedrijven die momenteel ingeschreven bij het handelsregister in Bermuda.

De stad is de geregistreerde zetel van de geesten fabrikant Bacardi , outsourcing Genpact , telecommunicatiebedrijf Global Crossing en herverzekeringsmaatschappij Tokio Millennium Re Ltd . Hamilton staat bekend als het hoofdkwartier van de internationale scheepvaart bedrijven, zoals DryShips Inc , Frontline Ltd. en Dockwise . Het lage tarief van de vennootschapsbelasting maakt het aantrekkelijk voor Amerikaanse bedrijven.

Daarnaast is het hoofdkantoor van de Bermuda supermarktketen De markt bevindt zich in de keten Hamilton MarketPlace locatie, de grootste supermarkt in Bermuda.

Wapen en vlag[bewerken]

Het wapen van de stad Hamilton zijn voorzien van een schild met een gouden zeilschip, die de resolutie , omringd door drie van vijf petalled bloemen, twee boven het schip en een onder, ook in goud, allemaal op een duidelijke blauwe achtergrond. Dit schild wordt gesteund door een zeemeermin en heraldische zeepaardje (dat wil zeggen, demi-paard, demi-vis), en wordt geplaatst op een berg in de voorkant van wat een scroll met het motto "Sparsa Collegit". Het schild wordt bekroond door een kam met een gesloten helm overgoten met een koppel, waarboven een heraldisch zeepaardje komt uit de zee houden van een bloem. volledige motto van de stad ligt Hamilton sparsa collegit , ( "Hamilton heeft samengesteld de verspreide") . De vlag van de stad is een banier van de armen , met dezelfde gegevens als op het schild van het wapenschild van de stad, maar met de bloemen in het wit in plaats van goud.

Parks[bewerken]

De stad Hamilton heeft vele parken voor zijn grootte. Waarschijnlijk de meest opvallende park in de stad is Victoria Park. Dit park beslaat een hele blok en is vernoemd naar de voormalige koningin Victoria. Andere parken in de stad zijn Par La Ville Park, Barr's Park, Point Park Alle Boei's, en de verborgen Cedar Park.

Klimaat[bewerken]

Hoewel ten noorden van de geografische tropen, Hamilton heeft een warm, vochtig subtropisch klimaat dat net iets minder dan een ware valt tropisch klimaat . Het is warm genoeg om kokospalmen en andere tropische palmen groeien, hoewel ze geen vrucht goed vanwege het gebrek aan warmte of zonlicht tijdens de wintermaanden vanwege breedtegraad. Hamilton heeft een ongewoon warme temperaturen om zijn breedtegraad (32 ° N), vanwege de matigende invloed van de Noord-Atlantische Oceaan en de nabijgelegen Golfstroom . Hamilton is voorzien van warme en vochtige zomers en zeer milde "winters". Als de temperatuur worden gemodereerd door de Atlantische Oceaan, het zelden erg warm of koud duidelijk in de stad. Neerslag is er in overvloed het hele jaar door en Hamilton niet over een droge seizoen maand, een maand waarbij gemiddeld minder dan 60 mm (2,36 inch) neerslag valt. Zomerneerslag is meestal van buien, onweer en tropische storingen of zelfs tropische cyclonen . Ondertussen is de winter neerslag meestal afkomstig van westelijke bewegende extra-tropische cyclonen en de bijbehorende fronten. Grillig, lange droge perioden af en toe ontwikkelen als gevolg van variaties in de semi-permanente subtropische ridge plaatselijk bekend als de Bermuda-Azoren Hoog .

Sport[bewerken]

Hamilton heeft een groot aantal uitstekende stranden, waar veel mogelijkheden voor watersporten, zoals surfen, windsurfen, waterskiën, jetskiën, zeilen en duiken.

Het hoogtepunt van de sportkalender is de Bermuda Gold Cup (of Argo Group Gold Cup zoals het nu bekend is), een zeilevenement dat is een belangrijke fase van de Wereld Match Racing Tour , een van de slechts drie zeilen kampioenschappen te zijn gesanctioneerd door de International Sailing Federation (ISAF) met de status 'Special Event'. De Argo Cup brengt 's werelds best-match racing zeilers (inclusief wereldkampioenen en olympische zeilers) naar Bermuda voor 5 dagen van één-op-één' match racing '. Punten opgebouwd tijdens het evenement bij te dragen tot de World Match Racing Tour en uiteindelijk een kans om te racen in de finale, de Monsoon Cup in Maleisië . De winnaar van die wordt gekroond ISAF Wereld Match Racing kampioen. In tegenstelling tot veel water gebaseerde sport, die optreden te ver om te bekijken vanaf de wal, 'match racing' is een geweldige kijksport. De race vindt plaats op slechts 15 meter van de kust, en de toeschouwers kunnen het hart van de actie te zien.

De geschiedenis van de moderne Bermuda Gold Cup evenement dateert uit het begin van de match racing stijl van het zeilen. De eerste ' match-race ' in een one-design race jacht dwz technisch identiek boten, was de Koning Edward VII Gold Cup in Bermuda (nu bekend als de Argo Gold Cup), die voor het eerst werd gezeild in 1937. De Argo Gold Cup is nog steeds een belangrijke gebeurtenis in de World Match Racing Tour kalender.

The King Edward VII Cup zelf werd oorspronkelijk gegeven aan de Tri-Centenary Regatta in Jamestown, Virginia , in 1907 door Koning Edward VII in herdenking van de 300ste verjaardag van de eerste permanente nederzetting in Amerika. C. Sherman Hoyt won die regatta en was de eerste matroos naar de historische trofee te accepteren.

Hoyt hield de Gold Cup voor drie decennia voordat het doneren van het naar de Royal Bermuda Yacht Club en het voorstellen van een jaarlijkse one-on-one match-race series in 6-Meter jachten. In zijn brief sprak hij de regelmatigheid van "mijn terugkeer een Britse Royal trofee aan de bewaring van uw club, met zijn lange staat van schone sportiviteit en scherp betwiste races tussen je Bermuda jachten en de onze van Long Island Sound, en elders ..." de eerste winnaar van de Cup in zijn nieuwe formaat was Briggs Cunningham in 1937. Hij was ook de eerste kapitein van de te winnen America's Cup in een 12-meter race jacht.

Transport[bewerken]

Bussen[bewerken]

Alle maar één route (Route 6) in Bermuda starten vanaf het busstation in Hamilton.

 • Route 1 - Hamilton / Grotto Bay / St. George's
 • Route 2 - Hamilton / Ord Road
 • Route 3 - Hamilton / Grotto Bay / St. George's
 • Route 4 - Hamilton / Spanish Point
 • Route 5 - Hamilton / Vijver Hill
 • Route 7 - Hamilton / Barnes Corner via South Shore Road
 • Route 8 & 8C - Hamilton / Barnes Corner; Hamilton / Dockyard; Hamilton / Somerset via Middle Road
 • Route 9 - Hamilton / Prospect (National Stadium)
 • Route 10 - Hamilton / St. George's via North Shore verleden Aquarium
 • Route 11 - Hamilton / St. George's via North Shore Road

Bezienswaardigheden[bewerken]