Help:Helpdesk

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
1rightarrow.png H:H
1rightarrow.pngH:HD

Helpdesk

Welkom!  ·  Snelcursus  ·  Terminologie  ·  Helpoverzicht  ·  Help-index  ·  Helpdesk  ·  Navigatie naar artikelen  ·  Gebruikersportaal  ·  Contact

Overzicht hulppagina's
Wikipedia Hulppagina's

Zie ook Regels en richtlijnen
Zie ook Artikelen bewerken

Welkom op de Wikipedia-helpdesk!
Help-browser.svg

Stel hier uw vragen aan hulpvaardige Wikipedia-gebruikers.

Voordat u uw vraag stelt...
 • Net als andere pagina's op Wikipedia is deze helpdesk vrijwilligerswerk. Er wordt geen garantie geboden voor de juistheid en volledigheid van de gegeven informatie.
 • Gebruik van de informatie is geheel vrij, maar wel voor eigen risico. Als u advies zoekt op het gebied van recht of geneeskunde, stel dan uw vraag niet hier, maar bij een jurist of arts.
Wachten op antwoord...
 • Uw vraag wordt op deze pagina beantwoord, soms al binnen enkele minuten, doorgaans binnen enkele uren. Kijk dus regelmatig op deze pagina.
 • Vragen die beantwoord zijn worden na ongeveer een week in het archief geplaatst.


Pop-ups weer activeren?[bewerken]

Een paar jaar lang heb ik weinig meer aan Wikipedia gewerkt, maar ik heb hem uiteraard wel regelmatig als naslag gebruikt. Wat me de laatste tijd opvalt, is dat wanneer je de muiscursor over een link beweegt, er geen venstertje meer verschijnt met daarin het begin van de gelinkte pagina. Daarentegen werkt dat in de Duitse en Engelse Wikipedia wél.

N.B.: Ik heb het niet over de kleine venstertjes waarin alleen het linkadres naar de doelpagina wordt getoond, maar om de grotere vensters waarin de eerste paar zinnen van de betreffende pagina worden weergegeven.

Ik heb inmiddels wel de pagina's common.js en common.css in mijn gebruikersruimte aangemaakt, maar die helpen niet. Doe ik iets fout, en zo ja, wat dan?

Bij voorbaat dank. » HHahn (overleg) 12 jul 2016 22:33 (CEST)

Heb je de functie wel ingeschakeld onder Voorkeuren > Betafuncties? Sikjes (overleg) 12 jul 2016 22:38 (CEST)
Ik heb die functie WEL actief, maar heb NIET een vinkje staan bij de Betafuncties. Rara vr groet Saschaporsche (overleg) 12 jul 2016 22:57 (CEST)
Je hebt 2 verschillende versies. De versie onder Betafuncties en de versie onde gadgets. De popups zien er anders uit, afhankelijk van welke je kiest. Mbch331 (Overleg) 12 jul 2016 23:01 (CEST)

De functie staat inderdaad WEL ingeschakeld. Alleen zie ik nu pas dat bij veel meer links dan gisteren wél een beknopte pop-up wordt getoond met nauwelijks meer dan het linkadres. Wat ik vroeger had, op de Duitse en Engelse WP nog steeds zie, en ook weer in de Nederlandse WP wil zien, is de eerste paas zinnen van het artikel waarnaar de link verwijst. Graag een oplossing. » HHahn (overleg) 13 jul 2016 11:46 (CEST)

Ik heb deze optie net pas aangezet en ik krijg keurig het begin van een artikel te zien. Misschien gaat er iets niet goed met de browser die je gebruikt? Ik werk nu noodgedwongen op IE 11. Nietanoniem (overleg) 13 jul 2016 12:46 (CEST)
Zie je wel als pop-up vetgedrukt de naam en een link 'acties' en 'pop-ups'? In dat geval zou je namelijk als je met je muis over 'pop-ups' gaat een optie 'voorvertoning inschakelen' moeten zien. (Ik heb navigatiepop-ups onder uitbreidingen ingeschakeld, en pop-uppagina's onder betafuncties uitgeschakeld.) Woody|(?) 13 jul 2016 15:03 (CEST)

Momenteel zie ik alleen in de linkerkolom (met de infolinks en de links naar anderstalige WP's) éénregelige popups met alleen de link zelf of een soort omschrijving ervan. Gisteravond zag ik ook zoiets in het eigenlijke "artikelvenster". Vroeger zag ik in het artikelvenster grotere popups met meerdere regels van het begin van de pagina waar de link naar verwees. In de Duitse en Engelse WP zie ik die nog steeds, maar in de Nederlandse zijn ze nergens meer te bespeuren. Ik meen me vaag te herinneren dat ik er vroeger iets voor moest instellen om die pop-ups te krijgen. Maar ik weet absoluut niet meer wat en/of waar dat was. Ik heb dat soort popups vaak gebruikt om even een idee te krijgen waar die pagina over gaat, en ik mis dat nu nogal. » HHahn (overleg) 13 jul 2016 16:57 (CEST)

Heb je in je voorkeuren onder 'Hulpmiddelen' navigatiepop-ups aangevinkt? Woody|(?) 13 jul 2016 17:00 (CEST)
De kreet "Hulpmiddelen" vind ik op de pagina "Voorkeuren" alleen in het linkermenu (onder het WP-logo). Keuzemogelijkheden onder Hulpmiddelen zijn dan "Bestand uploaden", "Speciale pagina's" en "Printervriendelijke versie". Niks geen "Navigatie-pop-ups". » HHahn (overleg) 13 jul 2016 17:56 (CEST)
Ik linkte rechtstreeks naar het tabblad Uitbreidingen in je voorkeuren (screenshot). Daar vind je een kopje Hulpmiddelen en de optie om navigatiepop-ups in te schakelen (screenshot). Woody|(?) 13 jul 2016 18:04 (CEST)

N.B.: Ik heb wat foto'tjes gemaakt van wat ik zie. Maar hoe zet ik die hier op deze pagina? Ik neem aan dat Commons hiervoor iets teveel van het goede is? » HHahn (overleg) 13 jul 2016 17:58 (CEST)

Na vier dagen nog steeds geen reactie op de vraag hoe ik drie kleine voorbeeldfoto’s hier tijdelijk kan plaatsen zonder ze op Commons te moeten zetten (waar ze ten eeuwigen dage zinloos blijven staan omdat het zo een gedoe is om verwijdering aan te vragen)...? Temeer daar het erop lijkt dat mijn bovenstaande beschrijving van het probleem de reageerders niet het juiste "beeld" voor ogen geeft, lijkt het me nodig er plaatjes bij te geven. Misschien "helpt" het volgende (deel)probleem: Als ik in de Duitse of Engelse WP met de cursor over een gewone (tekst)link beweeg, dan krijg ik een pop-up te zien met de titel en het begin van de tekst van de gelinkte pagina. Ik kan dan bijv. meteen zien of het een echt artikel of een doorverwijspagina is. In de Nederlandse WP kreeg ik dat vroeger ook, maar sinds enige tijd toont hij in dergelijke gevallen helemaal geen pop-up meer. Graag een werkend(!) advies! Waarvoor uiteraard bij voorbaat dank. » HHahn (overleg) 17 jul 2016 17:46 (CEST)

Welke browser (+versienummer) gebruik je? Sjoerd de Bruin (overleg) 17 jul 2016 17:48 (CEST)
Firefox 47.0. Maar daaraan kan het niet liggen, wamt in de Engelse en de Duitse WP werkt het wél. Het lijkt erop dat er een of ander instelling niet goed werkt. Wellicht een misverstand over de naam van een bepaalde instelling? Die is in de DE en de EN versie natuurlijk anders dan in het NL. » HHahn (overleg) 17 jul 2016 17:58 (CEST)
Je kunt een programma als Gyazo downloaden om een screenshot te maken die je vervolgens kunt delen (gebruik de toetsencombinatie ctrl+shift+c om niet de focus op een geopende pop-op te verliezen). Klopt het dat je dit wilt zien? Of bedoel je dit? Woody|(?) 17 jul 2016 18:17 (CEST)
Beide voorbeelden die Woody hierboven (via Gyazo) geeft, zijn inderdaad ongeveer wat ik bedoel. Met "ongeveer" doel ik op het feit dat de cursor hier blijkbaar op de titel van het artikel staat, terwijl het voor iedere link in het artikel zou moeten werken. Als dit behalve voor linkende artikeltitels (zoals in deze voorbeelden) net zo werkt, dan wordt mijn probleem dus concreet: hoe kietel ik Wikipedia zo dat-ie deze info weer toont?
N.B.: Ik realiseer me nu dat er in de paragraaf Help:Pop-ups#Installeren sprake is van twee methodes, die ik beide heb ingeschakeld (althans getracht heb in te schakelen). Kan het zijn dat die twee methodes elkaar dan in de weg zitten, of zo, en dat het daardoor niet werkt? Zo ja, (a) welke kan ik dan het beste gebruiken, en (b) waarom waarschuwt de pagina Help:Pop-ups hier dan niet voor dit soort problemen?
Overigens bedankt voor die Gyazo-tip. Nooit van gehoord, maar het lijkt me wel handig!
» HHahn (overleg) 17 jul 2016 21:10 (CEST)
Het kan zijn dat dat de oorzaak is. Beste is de regel verwijderen uit je common.js en je common.css. Wat ook problemen kan geven is als je op het tabblad Bèta de optie Pop-uppagina's aangevinkt hebt. Die bots ook met de Navigatiepop-ups. De eerste screenshot van Woodcutterty is Navigatiepopups en de tweede screenshot is de beta pop-uppagina's. Mbch331 (Overleg) 17 jul 2016 21:17 (CEST)
De cursor stond niet op de titel van het artikel, maar op een link op deze pagina. Wel viel me op dat pop-uppagina's blijkbaar alleen werkt bij links naar pagina's in de hoofdnaamruimte. Als je wilt dat het voor alle links werkt moet je dus navigatiepop-ups gebruiken. Woody|(?) 17 jul 2016 22:00 (CEST)
Pfff... Vertel me nou eens waar ik die benodigde instelling(en) precies kan vinden, en hoe ze in de (Nederlandstalige) WP precies heten(!). Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat we op terminologisch gebied langs elkaar heen zitten te praten. Ik heb door omstandigheden een aantal jaren nauwelijks meer iets aan Wikipedia gedaan en weet (blijkbaar) niet (meer) wat daar nu exact wel of niet wordt verstaan. Voor mij zijn navigatie-popups alle popups die klikbare links bevatten. Maar uit bovenstaande discussie krijg ik steeds meer de indruk dat er "navigatie-popups" en "navigatie-popups" zijn. Welke pop-ups worden er in de onderhavige context nu wel of niet mee bedoeld?
Om kort te gaan: kan iemand wellicht gewoon een lijstje geven van alle stappen die ik moet doen om die klikbare plaatjes te zien te krijgen zoals Woodcutterty die hierboven bedoelt?
» HHahn (overleg) 17 jul 2016 22:35 (CEST)
 1. Ga naar Gebruiker:HHahn/common.js en haal die leeg. (En opslaan).
 2. Ga naar Gebruiker:HHahn/common.css en haal die leeg. (En opslaan).
 3. Ga naar voorkeuren
 4. Ga naar het tabblad Uitbreidingen
 5. Scroll naar hulpmiddelen en controleer of de 3e regel is aangevinkt (dat moet het geval zijn)
 6. Scroll nu weer naar boven
 7. Ga naar het tabblad Betafuncties
 8. Haal het vinkje weg voor Pop-uppagina's, indien die aanwezig is.
 9. Scroll nu helemaal naar beneden
 10. Klik op opslaan
 11. Ga naar een willekeurig artikel
 12. Ververs de pagina middels Ctrl+Shift+R
Als het goed is moet het nu werken. Mbch331 (Overleg) 17 jul 2016 22:49 (CEST)

Ha! Eindelijk iemand die duidelijk weet uit te leggen! Alleen werkt het helaas nog steeds niet. Dus wat kan er nog verder mis zijn?
N.B.: Ik heb het intussen ook nog even in Opera geprobeerd, maar daar werkt het ook niet. (Ik gebruik Opera eigenlijk alleen maar voor één bepaalde website, omdat Firefox daar problemen met een bepaalde pagina heeft.)

Heeft u toevallig extensies (zoals AdBlock of Ghostery) op Firefox en Opera geïnstalleerd? - Raspberry Pi Logo.png Xxmarijnw (overleg) 18 jul 2016 12:40 (CEST)
Ik heb inderdaad een aantal add-ons en extensies. Een aantal van die dingen staan inderdaad "aan". Updates van Firefox lijken soms stiekem van alles en nog wat mee te brengen en een aantal daarvan in te schakelen. Maar ik kan me niet voorstellen dat die in deze situatie het probleem veroorzaken. Want dan zou hetzelfde probleem immers ook in de Engelse en de Duitse Wikpedia moeten optreden. Maar dáár werkt het juist wél correct.
» HHahn (overleg) 18 jul 2016 13:53 (CEST)

Heb je al eens je instellingen/preferences vergeleken tussen Engelse wikipedia en de Nederlandse? Volgens mij zijn die afzonderlijk van elkaar in te stellen. Overigens werken bij mij de pop-ups wel (als ik ze aanzet). Met vriendelijke groet, Elly (overleg) 18 jul 2016 14:32 (CEST)

Iets dat me opeens te binnen schiet, heb je andere uitbreidingen aan staan, die kunnen conflicteren. Van Zeus weet ik dat hij niet helemaal lekker werkt met popups, en anders misschien in je voorkeuren alles uitzetten behalve popups, en als het dan weer werkt, een voor een aanzetten tot het niet meer werkt. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 18 jul 2016 14:59 (CEST)
Dat lijkt me een goed idee. Ik zal eerst een printout van de betreffende pagina's maken, zodat ik achteraf weet welke is weer aan moet zetten. » HHahn (overleg) 18 jul 2016 17:41 (CEST)

Fin de siecle versus Belle epoque[bewerken]

Wat is het verschil tussen de artikelen Fin de siècle en Belle époque. Kunnen die niet beter samengevoegd worden? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 212.84.139.136 (overleg · bijdragen)

De eerste is een kunststroming, de tweede een bredere maatschappelijke ontwikkeling. Gezien de overlap in tijd is een zekere overlap in gebeurtenissen onvermijdelijk, maar het zijn twee verschillende begrippen. Groet, Sander1453 (overleg) 15 jul 2016 23:40 (CEST)
Dan klopt het artikel Fin de siècle dus niet, want daarin worden beide begrippen op vele plaatsen als synoniem genoemd. Die fout is er zo te zien HIER in geslopen. Ik denk dat dit een herstelactie behoeft, maar ik heb onvoldoende kennis van dit onderwerp om dat aan te durven pakken. Zijn er mensen die voldoende kijk op dit onderwerp hebben om daar wel eventjes de tanden in te willen zetten? Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 16 jul 2016 09:31 (CEST)
Ik wil er wel naar kijken, maar ik zou het zeker waarderen als er meerdere mensen naar kunnen kijken. Wordt wel pas iets later deze week. Ecritures (overleg) 18 jul 2016 17:47 (CEST)

van IP-adres naar geregistreerd account.[bewerken]

Wat ik me al een tijdje afvraag: als iemand eerst bijdraagt onder een IP-adres en later een account aanmaakt, dan behoudt iemand - neem ik aan - niet dezelfde OP, toch? Dus zeg 12.34.56.78 wordt na een tijdje Gebruiker Lieveheersbeestje dan behoudt hij (ondanks hetzelfde IP-adres) niet de info die al op zijn OP stond, toch? Ecritures (overleg) 18 jul 2016 17:50 (CEST)

Nee. Het zijn 2 gebruikers voor de software. De niet-ingelogde gebruiker en de ingelogde gebruiker. De geschiedenis van bewerkingen verhuist ook niet mee. Mbch331 (Overleg) 18 jul 2016 17:53 (CEST)
Dank je, dat is wat ik al dacht (omdat je natuurlijk ook gewoon oningelogd en ingelogd kunt bijdragen) Ik twijfels soms aan het nut van het aanbrengen van een welkom-sjabloon bij een IP-adres. Toch doe ik het wel als mensen echt ene inhoudelijke bijdrage hebben gedaan. Ecritures (overleg) 18 jul 2016 18:03 (CEST)
Een welkomssjabloon kan ze ook aanmoedigen om uiteindelijk een account te maken. - Raspberry Pi Logo.png Xxmarijnw (overleg) 18 jul 2016 19:27 (CEST)
Een {{welkom}} of {{salut}} kan een vandaal soms ook overhalen voortaan toch serieus bij te dragen. ed0verleg 18 jul 2016 20:02 (CEST)

teksten als pdf downloaden[bewerken]

Down loaden van teksten als pdf lukt niet,steeds verschijnt de vermelding "er is iets mis met het aanmaken van uw boek" Ik maak helemaal geen boek aan,wil alleen tekst van wikipedia omzetten in pdf maar hoe?

Een "boek" (een verzameling artikelen) wordt uiteindelijk wel als PDF opgeslagen, maar blijkbaar werkt dat niet. Deze "feature" wordt niet heel veel gebruikt bij mijn weten, en er zijn wel vaker problemen mee. Maar wellicht kunt U in uw geval de pagina gewoon naar de PDF-printer sturen? ed0verleg 18 jul 2016 21:54 (CEST)
Bedoel je met "de PDF-printer" de software CutePDF Writer? Alice2Alice (overleg) 18 jul 2016 22:43 (CEST)
"Downloaden als PDF" werkt volgens mij al heel lang niet meer. Je kunt als 'workaround' wel op "printervriendelijke versie" klikken, vervolgens op CTRL + P, en dan bij "bestemming" "Opslaan als PDF" selecteren. EvilFreD (overleg) 19 jul 2016 00:06 (CEST)
"Downloaden als PDF" werkte enkele weken geleden nog wel. FredTC (overleg) 19 jul 2016 10:06 (CEST)
Ik meen mij van een tijd geleden eenzelfde vraag te herinneren. Ik kan mij vergissen, maar het kan ook dat het in de tussentijd wel gewerkt heeft en nu opnieuw kapot is. EvilFreD (overleg) 19 jul 2016 12:25 (CEST)

Foutmelding pdf maken[bewerken]

Als ik "pdf maken" selecteer dat krijg ik de melding "Boekweergave is mislukt". Gebeurt ook op de Engelse versie. Wat doe ik verkeerd?

Bij voorbaat dank voor uw/je advies.

Met vriendelijke groet,

Max Leerentveld

Zie het kopje hierboven: de software werkt niet goed, het probleem ligt dus bij Wikipedia. Dqfn13 (overleg) 19 jul 2016 12:17 (CEST)
Op de website van de Mediawiki software lijkt deze issue genoemd te zijn, 6 dagen geleden: https://www.mediawiki.org/wiki/Project:Current_issues. Vriendelijke groet, Elly (overleg) 19 jul 2016 12:28 (CEST)
Bij mij is het probleem opgelost. Raspberry Pi Logo.png Xxmarijnw (overleg) 22 jul 2016 10:00 (CEST)
Bij mij (met MS IE) gaat het ook weer goed. Alleen heb ik met het resultaat wel een nieuw probleem bemerkt: een <gallery> verschijnt niet in het resultaat. Dat een tabel niet in het resultaat kwam, had ik al eerder ergens gelezen. FredTC (overleg) 22 jul 2016 15:42 (CEST)

toevoegen informatie tilburgs bedrijf[bewerken]

hallo, ik probeer een pagina toe te voegen met informatie over het tilburgse bedrijf Nooteboom Textiles. bedrijf heeft een lange geschiedenis wat ik graag verteld wil hebben. maar de pagina word direct gemarkeerd als zelf promotie? wat te doen?– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door BPetersbewerking (overleg · bijdragen) 21 jul 2016 10:30‎ PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

De argumentatie op de daarvoor bedoelde pagina lezen en aldaar reageren. EvilFreD (overleg) 21 jul 2016 10:41 (CEST)
Beste BPetersbewerking, allereerst fijn dat u wilt bijdragen aan Wikipedia. En dat u ons de kans geeft enige uitleg te geven.
Wikipedia is een Nederlandstalige encyclopedie. Artikelen dienen dan ook in het Nederlands geschreven te worden, een artikel dat niet in het Nederlands is mag direct verwijderd worden. Dat was de reden voor de eerste nuweg-nominatie.
U heeft dit aangepakt en het artikel inmiddels zeer flink ingekort en in het Nederlands gezet. Uw snoeiwerk is echter zo grondig geweest dat het nu niet meer duidelijk is waarom Nooteboom Textiles een plaats in deze encyclopedie verdient. Dat bedoelt de gebruiker die de nominatie vervangen heeft. Aan u, en anderen, om binnen de beoordelingstermijn van twee weken duidelijk te maken wat Nooteboom Textiles zo bijzonder maakt. Op Wikipedia:Relevantie/Ondernemingen kunt u wat meer lezen over wanneer bedrijven in onze ogen belangrijk/onderscheidend genoeg zijn, al is dat geen wet van maten en pakken... euhhh Meden en Perzen. Ik kan me zo voorstellen dat een bedrijf dat 164 jaar bestaat inmiddels het predicaat 'Koninklijk' mag voeren, maar ik zie daarvan zo snel geen melding op de site van het bedrijf.
Wikipedia is nadrukkelijk niet bedoeld om reclame te maken voor een bedrijf of een product (ik heb niet gekeken in hoeverre dat in de Engelstalige tekst speelde). Wikipedia is daarnaast ook strikt in het handhaven van het auteursrecht, wat betekent dat teksten slechts onder strikte voorwaarden overgenomen mogen worden uit andere bronnen. Wel willen we de lezer graag informeren over relevante zaken in de ontwikkeling van een prominent bedrijf, maar dat zijn vooral de zaken die interessant zijn voor een breder publiek. U heeft de infobox al gevonden, en voorzien van een link naar de bedrijfswebsite. Die site is een aanvulling op het artikel op Wikipedia, het artikel op Wikipedia is geen vervanging voor de website! Succes met de aanvullingen van het artikel, en voelt u zich vrij om hier, op de overlegpagina van het artikel of op uw eigen overlegpagina meer vragen te stellen. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 21 jul 2016 10:55 (CEST)

Ridderorde van Oranje-Nassau[bewerken]

L.S. Twintig jaar geleden ben ik vereerd met de Ridderorde van Oranje-Nassau (5e klasse). Ik vond in Wikipedia een site met namen van deze Ridders en zou graag ook mijn naam toegevoegd willen zien. De snelcursus heb ik doorgelezen, maar ik kan het niet allemaal bevatten. Zou iemand mij willen helpen? Carel J.M. Vis 10-11-1935 84.85.31.52 22 jul 2016 13:06 (CEST)

Goedemiddag. Gefeliciteerd alsnog met deze mooie onderscheiding. De naamlijsten op Wikipedia over de Orde van Oranje-Nassau, zoals Lid in de Orde van Oranje-Nassau, Lijst van ridders in de Orde van Oranje-Nassau en Lijst van officieren in de Orde van Oranje-Nassau, bevatten uitsluitend de namen van personen over wie een artikel bestaat. (Daarom zijn alle namen op de lijsten blauw gekleurd.) Dat is opzettelijk gedaan om de lijsten beheersbaar te houden. Het is dus helaas niet de bedoeling dat iedereen zomaar zijn naam toevoegt zolang over hen geen artikel bestaat. Hopelijk uw begrip hiervoor. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 22 jul 2016 13:50 (CEST)
Aanvullend: het is evenmin de bedoeling om over iedereen een artikel te schrijven. Personen die in een encyclopedie opgenomen zijn / worden, hebben 'iets' dat opname rechtvaardigt. Alleen het ontvangen hebben van een ridderorde is niet voldoende. Richard 22 jul 2016 13:56 (CEST)

Waarom worden er bepaalde pagina's van auteurs / illustratoren verwijderd?[bewerken]

Beste,

Ik vroeg me af wat de reden is waarom er bepaalde pagina's van auteurs / illustratoren verwijderd worden? Moeten ze een bepaald aantal publicaties hebben? Of op basis van welke criteria wordt er bepaald welke auteur wel of niet op wikipedia een pagina mag hebben?

Ik hoor graag uw reactie.

Met vriendelijke groeten,

Tineke Van Hemeldonck

Beste Tineke, hier is de relevantie van de schrijver/illustrator van belang. Meer hierover vindt je HIER over schrijvers en HIER over kunst. Welke schrijver illustrator doel je op? Dan kan er misschien gerichter antwoord worden gegeven op je vraag. vr groet Saschaporsche (overleg) 23 jul 2016 20:53 (CEST)

Judith von Halle[bewerken]

Ik heb op 24 juli om 17.01 enkele wijzigingen doorgegeven in de tekst van het artikel over Judith von Halle, nadat ik mij had aangemeld met gebruikersnaam en wachtwoord (daarvoor kreeg ik een bevestiging van u). Nu zijn deze veranderingen op 25 juli om 01 hr. weer teniet gedaan. Wat is er fout gegaan? Rob Steinbuch, Driebergen.

Betreft: https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Judith_von_Halle&oldid=47131241.

U kunt de reden zien op de toelichting bij de wijziging zie https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Judith_von_Halle&diff=47133500&oldid=47131241 Overigens vind ik zelf de vertaling van de boektitels in het Nederlands wel zinvol. Elly (overleg) 25 jul 2016 11:58 (CEST)

Is dat niet gewoon reclame voor 'druk op bestelling' boekwerken? Zie website uitgeverij: Uitgeverij Cichorei. JanB46 (overleg) 25 jul 2016 12:26 (CEST)