ITIN

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Vraagteken
Er wordt getwijfeld aan de juistheid van een of meer onderdelen van dit artikel.
Raadpleeg de bijbehorende overlegpagina voor meer informatie en pas na controle desgewenst het artikel aan.
Opgegeven reden: De informatie in dit artikel is verouderd, het instituut is vermoedelijk gefuseerd en bestaat niet meer onder deze naam.
Dit sjabloon is geplaatst op 26 maart 2020.
Vraagteken
De campus.

ITIN is een hogeschool in Informatica, Netwerk en Bedrijfskundige informatiesystemen gelegen in Cergy, dicht bij Parijs. Het is een publieke school die gecreëerd werd in 1988 dankzij een samenwerking tussen het Handelsregister van Versailles-Val-d'Oise/Yvelines en het bedrijf Siemens. Het grootste gedeelte van de studenten volgt een duale opleiding (deeltijds werken en leren). De studenten worden voorbereid voor het behalen van nationale diploma’s (Bachelor en Master degree). ITIN werkt met een groot aantal Europese en internationale partners (leraren en studenten mobiliteit, gemeenschappelijke cursus, dubbel diploma …)

De Campus[bewerken | brontekst bewerken]

De campus is gelegen in het ‘Cergy Saint Christophe’ parc, 25 kilometer van Parijs. Men kan het campus bereiken vanuit Parijs, per trein (RER-A) in 40 minuten, halte ‘Gare de Cergy-Saint-Christophe’. Directe bussen verbinden de Internationale vlieghaven ‘Roissy-Charles de Gaulle’ en Cergy in een uur.

Externe links[bewerken | brontekst bewerken]