IVA mobility

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
08-11-2019
Genomineerd wegens reclame   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering  

Omdat de pagina volgens minstens één medewerker voornamelijk reclame bevat of bevatte is deze op de beoordelingslijst gezet.
De hiervoor opgegeven reden is: Een reclame voor IVA.

Op de beoordelingslijst is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden. Het kan zijn dat het onderwerp wel geschikt is voor Wikipedia, maar niet in deze vorm. Wikipedia is geen medium voor werving en promotie, maar een encyclopedie met neutraal standpunt.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

IVA is een merk dat zich specialiseert in voertuigen met een maximale snelheid van 45 kilometer per uur.

IVA specialiseert zich voornamelijk in de productie van elektrisch aangedreven voertuigen. IVA Produceert scooters en scootmobielen. De scooters zijn zowel traditioneel (benzine) als elektrisch beschikbaar. De scootmobielen zijn altijd elektrisch. IVA is zich vanaf 2019 volledig gaan richten op elektrische mobiliteit, dit is goed terug te zien aan het assortiment wat is aangevuld met de IVA E-GO en IVA E1000. Voor de elektrische voertuigen worden onderdelen van Bosch, Panasonic en Samsung gebruikt.

De voertuigen van IVA worden geproduceerd in fabrieken in Japan, India en China. In de periode van 2004 tot 2019 zijn circa 35.000 voertuigen geproduceerd en verkocht in Nederland, Duitsland en België.