JEREZ

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
11-06-2021
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.
De hiervoor opgegeven reden is: De relevantie van de persoon beschreven in dit lemma, zou beter gestaafd worden met onafhankelijke, betrouwbare en gezaghebbende bronnen, wat voor een biografisch lemma over een nog levend persoon in elk geval wenselijk is.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

JEREZ, artiestennaam van Jeroen Thys (Tongeren, 23 mei 1984) is een Belgische DJ en producer.

Zijn carrière begon na een 3rde plaats na het deelnemen van de TOPradio Limburg DJ contest in 2006 in discotheek Karrewiel te Hoeselt.
JEREZ begon echter veel later met producen tijdens de COVID-19 pandemie in 2020 wat hem een jaar later in maart 2021 een platencontract opleverde bij het Spaanse label : Blanco y Negro music. Het is een van de toonaangevende dansmuziek platenmaatschappijen in Spanje.

Discografie[bewerken | bron bewerken]

  • Your Lady (2021)
  • U X Me (feat. Aniah Alves) (2021)