John Raedeckerhof

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
25-11-2021
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.
De hiervoor opgegeven reden is: Onduidelijk wat dit onderwerp encyclopedisch relevant maakt.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

John Raedeckerhof gezien vanaf boven.

De John Raedeckerhof te Hoorn is een straat of meerdere straten in de schildersbuurt. De Raedeckerhof werd gebouwd in 2003 en vernoemd naar John Rädecker. Het ligt in de Kersenboogerd, in de Schildersbuurt.

De omliggende straten zijn van Goghhof en de Breitnerhof te Hoorn. De John Raedeckerhof telt 214 huisnummers of huizen. Het ligt in de Kersenboogerd in de hoek van Schellinkhout en Oosterblokker. Naast de John Raedeckerhof ligt begraafplaats Zuiderveld, die in 2014 gebouwd werd. De John Raedeckerhof telt 3 speeltuinen waarvan er een in mei 2020 vernieuwd is. De John Raedeckerhof telt 6 straten. Twee zijstraten en 4 straten binnenin de John Raedeckerhof. De Raedeckerhof bevat rijtjeshuizen en vrijstaande huizen. Ook staan er huizen met mosdaken.

Voorzieningen[bewerken | brontekst bewerken]

In de buurt ligt een school, een supermarkt en een park op loopafstand. Er zijn ook veel speeltuinen in de buurt. De supermarkt is een Albert Heijn (supermarkt) en het duurt zo’n 10-15 minuten om er naar toe te lopen. De Raedeckerhof ligt aangesloten aan een doorgaande weg door de wijk en zit ook dicht bij 2 dorpen. Er zijn 3 speeltuinen in de John Raedeckerhof. Een kleine en twee grote speeltuinen.