Khalid Kasem

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
16-01-2020
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Khalid Kasem
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Algemene informatie
Geboren Nieuwegein, 30 mei 1978
Nationaliteit Nederlands
Land Nederland
Beroep Advocaat
Overig
Religie Moslim
Portaal  Portaalicoon   Mens & Maatschappij

Khalid Kasem (Nieuwegein, 30 mei 1978) is een Nederlands advocaat. Kasem is bekend als verdediger van rapper Boef en voetballer Abdelhak Nouri. In het verleden was hij als spelersmakelaar actief in het profvoetbal. In 2020 neemt hij deel aan De Slimste Mens.

Nadat hij op zijn vijftiende van school werd gestuurd deed hij de moedermavo. Hierna ging hij werken bij de ABN AMRO en voltooide in zijn vrije tijd een studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam.[1]

Samen met Peter R. de Vries en zijn zoon Royce de Vries heeft hij een advocatenkantoor onder de naam "De Vries & Kasem".[2]