Kunstcafé Drechtsteden

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
11-01-2019

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: sympathiek initiatief, maar dit hoort in de lokale media of op facebook, maar verdient geen plek in een encyclopedie

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Kunstcafé Drechtsteden is in januari 2016 begonnen door Cees van Meerten naar het voorbeeld van Kunstcafé Rivierenland, dat in 2008 werd opgestart door Henk Ganzeboom.

Samen met zijn echtgenote Isolde van Meerten organiseert Cees van Meerten maandelijks een bijeenkomst en wordt een nieuwsbrief gestuurd.

Doel en doelgroep[bewerken]

Kunstcafé Drechtsteden heeft als doel om ontmoetingen te laten plaatsvinden tussen kunstenaars van alle disciplines uit de regio Drechtsteden om zo verbindingen te leggen. De doelgroep bestaat uit kunstenaars, zowel beroeps- als hobbymatig, en kunstliefhebbers. Deelnemers zijn geen lid en hebben geen verplichtingen.

Bijeenkomsten[bewerken]

Kunstcafé Drechtsteden vindt iedere eerste zaterdag van de maand plaats in zaal BOVEN van Cascade (cultureel centrum) in Hendrik-Ido-Ambacht m.u.v. de zomervakantie.

Externe link[bewerken]

http://kunstcafedrechtsteden.nl