Le Olive

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
16-09-2020

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: Te weinig beschikbare onafhankelijke bronnen. (NE) En neigt naar zelfpromotie (ZP)

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Le Olive is opgericht in 2018 door ondernemer Lena Cobelens in Beverwijk. Het bedrijf richt zich op het personaliseren van loungewear en is voornamelijk gespecialiseerd in badjassen, kimono’s en pyjama’s.

Het idee is ontstaan uit het verlangen van Cobelens zelf tijdens haar eerste zwangerschap van dochter Olivia. Sindsdien is Cobelens begonnen met het personaliseren van verscheidende items doormiddel van machinaal borduren.

De producten van Le Olive zijn persoonlijk en fotogeniek, waardoor het bedrijf hoog scoort bij vele nationale en internationale influencers. Het bedrijf uitgegroeid tot een uniek internationaal merk met wereldwijde verzending.