Lijst van afleveringen van Kees & Co

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Dit is een lijst van afleveringen van de Nederlandse komedieserie Kees & Co.

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.

Seizoen 1 (1997)[bewerken]

Nr. Aflevering Titel Uitzenddatum
1 1
Kees
20 september 1997
Na het hectische ochtendritueel met haar man en kinderen begint Kees aan haar werkdag. In de auto van haar vriendin maakt ze kennis met een aantrekkelijke motorrijder, op de school van haar dochter leert ze Don Quichot kennen en tot besluit van de dag vindt ze zichzelf terug in een vrijgezellenbar.
2 2
Mannen en vrouwen
27 september 1997
Na een ruzie met Anne en een lange klaagzang van Ben, heeft Kees behoefte aan wat liefde en aandacht. Ben neemt haar echter mee op familiebezoek, waar Rudie de boel op stelten zet. Kees draait door.
3 3
De blauwe enveloppe
4 oktober 1997
Ben en Rudie organiseren een barbecue, maar aangezien Anne vegetariër is geworden en er onverwacht een belastingaanslag in de bus valt, zijn Kees en Ben nogal aangebrand. Sonja adviseert Kees de mysterieuze motorrijder thuis te bellen, terwijl ze ook nog van winkeldiefstal wordt beschuldigd.
4 4
Moeders en dochters
18 oktober 1997
De moeder van Kees komt een paar dagen logeren, wat tot een ware verhuizing in huize Heistee leidt. Ben ontmoet een oude vlam en Kees kan de motorrijder niet uit haar hoofd zetten. Anne raakt geïnteresseerd in jongens, maar oma weet iedereen te verrassen.
5 5
Verrassing
25 oktober 1997
De Jehova's weten Kees niet te bekeren, maar door de komst van een nieuwe manager in de bakkerij valt ze totaal van haar geloof. Rijles nemen na een bezoek aan de tandarts blijkt niet verstandig en Kees moet opnieuw door haar motorrijder gered worden. Maar de grootste verrassing heeft Ben na een partij bowling voor haar in petto.
6 6
Ongewenste intimiteiten
1 november 1997
Kees heeft problemen met haar bank en krijgt persoonlijk advies. Sonja heeft problemen met de nieuwe manager, waarna Kees drastische maatregelen neemt. Rudie verblijdt de wereld met het uitvinden van "stripkwartet", waarop Ben besluit om seksuele voorlichting te geven.
7 7
Kees werkloos
15 november 1997
Het lijkt wel of alles verkeerd gaat voor Kees. Ze wordt de laatste dagen lastig gevallen door nare nachtmerries en of dat niet genoeg is begint de vele vrije tijd die ze heeft op haar zenuwen te werken. Ben echter heeft genoeg te doen, hij krijgt namelijk een nieuwe stagiaire en dat blijkt een opstandige tante te zijn.
8 8
Donder en bliksem
22 november 1997
Het wordt Kees allemaal te veel. Ze moet op de hond van de buren passen, en dat beest loopt de hele dag scheten te laten. Dan wordt Ben ziek, begint Anne opstandig te worden en Rudie is even lastig als altijd. Alsof dat allemaal niet genoeg is wordt de hond van de buren ook nog eens ernstig ziek.
9 9
Zorgen, zorgen
29 november 1997
Kees denkt dat ze zwanger is en in Ben komt de macho naar boven als hij wordt afgesneden door een sportauto. Anne heeft boulimia en Rudie maakt een erg vreemd schoolproject. Zoals gewoonlijk is het weer een rare bedoening in huize Heistee.
10 10
Mannen en macho's
6 december 1997
Ben's vader komt na lange tijd weer terug in Nederland, maar Ben voelt er niets voor om zijn vader weer te zien. Toch staat Kees er op dat Ben zijn vader gaat ontmoeten op het vliegveld. Als deze echter een nieuwe vrouw bij zich blijkt te hebben, brengt dat erg veel rare gevoelens met zich mee.
11 11
Angst
13 december 1997
Kees ziet een inbraak bij de buren gebeuren en belt in paniek de politie. Door het zien van de inbraak zijn Kees en Ben erg geschrokken, met als gevolg dat ze zich niet op hun gemak voelen in hun eigen huis en als ze steeds vreemde telefoontjes krijgen kunnen ze helemaal niet meer slapen.
12 12
Sonja
20 december 1997
Sonja ziet na lange tijd haar ex-vriend weer met wie ze bijna was getrouwd. Kees heeft genoeg van haar baan bij de vliegtuigcatering en gaat solliciteren, maar alles lijkt weer in duigen te vallen.

Seizoen 2 (1998)[bewerken]

Nr. Aflevering Titel Uitzenddatum
13 1
Sonja's trouwdag
10 september 1998
Op de trouwdag van Sonja gaat alles mis. Kees laat de catering in het honderd lopen en komt ook nog eens met haar hoofd vast te zitten in een kattenluik, omdat Sonja aan de lamp is blijven hangen. Rudie wordt ziek aangetroffen in zijn bed en moet naar het ziekenhuis. Als nu de trouwdag maar niet verpest wordt.
14 2
Wat is liefde?
17 september 1998
Wanneer je, op weg naar je eigen huwelijk, een onbekende maar bijzonder knappe man tegenkomt die je eens alle nadelen van het huwelijk onder je neus wrijft, wil de mooiste dag van je leven wel eens anders lopen dan gepland. Vaderlijke pogingen om zoon Rudie uit te leggen wat liefde is, vallen verkeerd.
15 3
Rudie's dagboek
24 september 1998
Kees ondervindt aan den lijve dat stofzuigers veel meer kunnen dan alleen stofzuigen, terwijl Rudie erachter komt dat je zelfs in een geheim dagboek op je woorden moet letten. Sonja's cateringactiviteiten krijgen concurrentie van de oudste bedrijfstak ter wereld.
16 4
Verslaafd
1 oktober 1998
Kruip nooit in de huid van een ander, zeker niet als het om een oude kennis gaat. Dankzij een aantal "sporters" met een bijzonder beroep kan Sonja nooit meer met de auto en Ben ontdekt dat je zelfs van een goudvis iets kunt leren.
17 5
De grote klus
8 oktober 1998
Met een bankpasje kun je veel meer dan alleen geld opnemen. Heb je voor de spermabank trouwens ook een pincode nodig? En wat doe je als je wel de ideale baby hebt, maar nog niet de ideale vader?
18 6
Beam me up Scotty
15 oktober 1998
Een zekere Karel Kurk pikt op een oneerlijke manier klanten af van de firma Warm Water BV. Natuurlijk laat Ben het daar niet bij zitten, maar hij komt er tot zijn verbijstering al snel achter dat er meer is tussen hemel en aarde.
19 7
Vakantie in Florida
22 oktober 1998
Na jarenlang sparen is het er dan eindelijk van gekomen: vakantie! Dat het in Florida wel eens heel hard kan waaien, was echter niet voorzien. Het wordt dus kiezen; of drie weken onder een golfplaat in Florida, of terug naar Nederland. Kees en de anderen kiezen voor de tweede optie, maar wind kan van richting veranderen.
20 8
Aangenaam kennis te maken
29 oktober 1998
Wat wil je van een nieuwe auto? Een mooie vorm of functionaliteit? Heftige keuze, zeker als ook nog je dochter voor het eerst met haar vriend thuis komt.
21 9
Een goed gesprek
5 november 1998
Kees wil dat er een avond geen tv wordt gekeken. Het lijkt haar een goed idee om de stoppen te laten doorslaan. Het is alleen niet zo gemakkelijk om het in huis gezellig te maken. Alle benodigdheden voor haar plan liggen namelijk in de slaapkamer, waar het licht het niet doet.
22 10
Voorspoed en geluk
12 november 1998
Een kettingbrief die geluk brengt? Kees is nuchter genoeg om zich met die onzin niet in te laten en verscheurt hem. Ze begint te twijfelen als de dag daarop een gehate kennis komt logeren, een grote opdracht wordt afgezegd en haar auto in een wielklem belandt. De paniek slaat pas echt toe als Ben die dag zijn eerste parachutesprong moet maken.
23 11
De kat van de buren
19 november 1998
Kees ligt met een griepje op bed en gelooft niet dat de rest van de familie het huishouden draaiende kan houden. Ze houdt met een verrekijker de boel in de gaten en raakt ervan overtuigd dat er iets voor haar verborgen wordt gehouden. Omdat ze met de verrekijker veel ziet, maar niets hoort ontwikkelt ze een levendige fantasie.
24 12
Rampen
26 november 1998
Terwijl in huis een videorecorder met een onbegrijpelijke gebruiksaanwijzing moet worden geprogrammeerd, begint Anne over borstvergroting, is Sonja misschien toch zwanger en moet plotseling de brandweer worden gebeld.
25 13
Je leeft maar twee keer
3 december 1998
Met een huis dat in vlammen is opgegaan, is er geen tijd voor onbenulligheden. Zelfs niet voor losgebroken gifslangen. Ben is zo gefixeerd op zijn videorecorder, dat hem het een en ander ontgaat. Pas als hij hoort dat zijn schoonmoeder plotseling bij hem wil komen wonen, wordt hij weer geconfronteerd met de harde werkelijkheid.

Seizoen 3 (1999)[bewerken]

Nr. Aflevering Titel Uitzenddatum
26 1
De loterij
8 januari 1999
Als er een grote loterijshow aankomt, kan Ben zich niet weerhouden een lot te kopen, tot groot ongenoegen van Kees. De familie Heistee prijst zichzelf al rijk, als blijkt dat het lot verdwenen is. Kees moet snel een lot zien te regelen, dit blijkt echter niet zo makkelijk, na sluitingstijd!
27 2
't Werd zomer
15 januari 1999
Kleine kinderen worden groot. Kees krijgt het vermoeden dat Rudie een relatie heeft met een oudere vrouw en raakt in paniek. Hoogste tijd voor haar om in te grijpen.
28 3
De uitdaging
22 januari 1999
Kees had zich voorgenomen na het vermoorden van de hond en de kat van de buren nooit meer voor dieren van de buren te zorgen. Maar doordat Ben wel heeft ingestemd moeten ze op zoek naar een dier dat ze nog niet eerder ontdekt hadden. Als dan blijkt dat die dieren het loodje hebben gelegd, moeten ze gauw op zoek naar eenzelfde soort, zodat de buren niks denken. Dit blijkt alleen niet zo makkelijk.
29 4
De ontzetting
29 januari 1999
De familie Heistee heeft een vast ritueel op Bevrijdingsdag, maar dit jaar zal daar verandering in komen als de moeder van Kees ineens op de stoep staat. Ze laat nog eens goed merken wat voor hekel ze heeft aan Duitsers, tot benauwenis van Anne, omdat de Duitse oma van Magnum langskomt! Kan Sonja's tante To misschien helpen? En wie komt er ineens uit de kast?
30 5
Ben je daar mam?
5 februari 1999
Als Sonja door een brief te horen krijgt dat ze haar huis uit moet door een foutje van Ron, staat alles op z'n kop! Er is echter nog hoop als Sonja het trouwboekje kan laten zien van haar overleden moeder. Maar waarom is dat trouwboekje onvindbaar? Hebben geesten er iets mee te maken? En waarom doet tante To zo vreemd?
31 6
Herinneringen
12 februari 1999
Compilatieaflevering van de eerste drie seizoenen van Kees & Co.

Seizoen 4 (voorjaar 2000)[bewerken]

Nr. Aflevering Titel Uitzenddatum
32 1
Een vrije middag
8 februari 2000
Huize Heistee verveelt zich, totdat Anne thuiskomt en zonder iets te zeggen naar haar kamer gaat. Wanneer de reden eenmaal bekend is, is de saaiheid verdwenen.
33 2
Enge dingen
15 februari 2000
Het is Halloween en Rudie en Anne zijn een avond weg. Er schijnen heel rare dingen te gebeuren in huize Heistee en ook bij de buurvrouw. Wat moet je doen op zo'n avond? Je schminken? Een vleermuis in de badkamer vangen? Of een potje scrabble wat vreemde ontdekkingen oplevert?
34 3
't Staat in de sterren
29 februari 2000
Als Kees naar het huis van tante Cor moet komen, raken Kees en Sonja in een benarde situatie terecht. Heeft dit iets te maken met de voorspelling van "Magische Monica"?
35 4
De denkbeeldige hond
7 maart 2000
Kees wordt door haar gezin voor het blok gezet als de anderen een hond willen nemen. Als Kees dit afkeurt, lopen de spanningen in huize Heistee hoog op. Een denkbeeldige hond nemen lijkt dan een goede oplossing of is dit juist erg verwarrend en hebben ze straks 3 honden?
36 5
Het loodgietend prijsdier
14 maart 2000
Als Ben uitgenodigd wordt voor een speciale loodgieters vereniging is hij helemaal gelukkig. Alleen hier moet hij wel een aantal dingen doen, nogal beschamende dingen, die ook niet onopgemerkt blijven door de rest van de Heistees! Is dit een grap van Karel Kurk of zit Ben toch met een probleempje?
37 6
Van het kastje naar de muur
28 maart 2000
Als Kees een kast erft van een overleden kennis, is ze daar niet al te gelukkig mee. Helemaal niet als er een bontjas in zit, waar dochter Anne juist zo tegen is. Toch probeert ze hem eens aan. Maar dat had Kees beter niet kunnen doen! En wat ontdekt Sonja?
38 7
Vermist en gevonden
4 april 2000
Als Sonja terugkomt met de gevonden baby uit het ziekenhuis, moet ze hem al gauw verstoppen voor Kees, die hier natuurlijk wel achter komt. Ze leren dat baby's heel goed kunnen kruipen in een ruimte die daar vernoemd naar lijkt te zijn. En waar is Ben toch gebleven?
39 8
Ik praat niet meer met jou
11 april 2000
Ruzie, ruzie, ruzie in huize Heistee. Niemand praat nog met elkaar om verschillende redenen. Toch is dit niet zo verstandig. Helemaal niet als er iemand voor Sonja langs komt.
40 9
Lucky slip
18 april 2000
Ben en Rudie zijn in rouw omdat Ajax verloren heeft. Kees ruimt kleding op en gooit per ongeluk Ben z'n Wonderbroek weg. Ben wil 'm aantrekken naar de volgende wedstrijd van Ajax maar kan hem niet vinden. Uiteindelijk vertrekt hij zonder zijn Lucky Slip naar de wedstrijd en ze winnen! Maar dan bedenkt Ben iets waar vooral Kees en Anne niet heel erg blij mee zijn.
41 10
Een weekend weg
25 april 2000
Dat oude liefde niet roest blijkt al snel wanneer een oud vriendje van Kees langs komt. Of iedereen daar echter blij mee is?
42 11
De zoete verleiding
2 mei 2000
Ben is in handen gevallen van een enquêtrice in het winkelcentrum en heeft zich ingeschreven voor het testen van nieuwe producten. Als Ben, Rudie en Anne eenmaal de Dweepreep ontdekt hebben blijkt die vreemde bijwerkingen te hebben.
43 12
Ach, vader niet meer
9 mei 2000
Kees en haar moeder gaan elk jaar naar een bepaalde plek om bloemen te brengen, op de sterfdag van haar vader/man. Nu blijkt echter dat Kees haar vader niet begraven is, maar ingevroren! De kist moet opgehaald worden maar wat gaan ze ermee doen?
44 13
Groeten uit Sicilië
16 mei 2000
Voor een project van school krijgt Rudie een Italiaanse jongen te logeren. Deze Fabricio weet wel hoe hij met meisjes om moet gaan. Maar wie is zijn vader eigenlijk?

Seizoen 5 (najaar 2000)[bewerken]

Nr. Aflevering Titel Uitzenddatum
45 1
Dag Anne
26 september 2000
Anne gaat naar Maastricht voor haar studie en Kees heeft er moeite mee haar dochter achter te laten. Bij thuiskomst betrappen ze een stel autodieven. Maar wat moeten ze met Ben zijn Marco Borsato bandjes? En zouden ze de jongste een veilige opvang kunnen geven?
46 2
Beroemd
3 oktober 2000
De familie Heistee krijgt hun eigen real-life soap. Maar is dat een goed idee? Ze moeten eerst nog zien te winnen van een andere wel heel aparte familie.
47 3
Omaatje lief
10 oktober 2000
De kamer van Anne is leeg nu ze studeert maar Kees wil niet dat haar moeder erachter komt. Helaas is het al te laat als moeders voor de deur staat. Ze zet het hele huis op z'n kop en lijkt het erg goed te kunnen vinden met Gijs. Maar hoe kunnen ze haar weg krijgen?
48 4
Luister en huiver
17 oktober 2000
De oom van Ben wil Ben graag spreken. Kees en Ben gaan erheen, op Halloween. Het wordt een vreemde ontmoeting. Is Ben zijn oom een weerwolf en wordt Ben het ook?
49 5
Lange vingers
24 oktober 2000
Sonja moet haar keuken verbouwen en natuurlijk helpen de Heistees mee. Helaas voor Ben helpt de vriend van Anne ook mee. Ben is bang dat hij seks met Anne wil en put hem helemaal uit. Ondertussen gaan Anne, Sonja en Kees de keukenvloer betegelen maar gaan niet helemaal goed om met de lijm. Met alle gevolgen van dien.
50 6
Kunstijs
31 oktober 2000
Sonja en Kees zitten met een ijssculptuur opgescheept maar Sonja weet wat te regelen. De sculptuur wordt echter te vroeg afgeleverd en smelt veel te vroeg. Er moet wat anders worden verzonnen, maar of ze blij zijn met het resultaat?
51 7
Oma's verjaardag
14 november 2000
Oma wordt 75 en daarom gaan ze met de hele familie een weekend naar een hotel. Op de heenreis hangt er een beetje veel mist dus raken ze verdwaald. Als ze even later bij een huis willen gaan vragen waar ze zijn is er niemand en blijven ze maar wachten tot de mist is opgetrokken. Dan denken ze aan oma die wel heel ongerust zal zijn. Maar oma vermaakt zich prima. Kees, Ben en Sonja iets minder.
52 8
De bus
21 november 2000
Kees en Sonja gaan een weekend naar Barcelona. Maar de heenreis verloopt niet helemaal vlekkeloos. Ondertussen zijn Ben en Rudie helemaal weg van een blonde stoot uit de buurt. Maar de nieuwe deodorant dat volgens de reclame vrouwen aantrekt heeft een iets andere uitwerking.
53 9
De verjaardag
28 november 2000
Kees is jarig en Ben en Rudie hebben allerlei verrassingen geregeld. Helaas valt het een beetje in het water doordat Kees en Sonja erg verbranden in zonnestudio "Mallorca". Als ook het eten niet lukt kan alleen een spelletjesmarathon de verjaardag nog redden.
54 10
Kijk nooit om
12 december 2000
Als Kees haar oude klassenfoto ziet besluit ze om een reünie te houden. Alleen valt de opkomst erg tegen en blijkt iedereen toch wat succesvoller te zijn geworden dan Kees dacht. Om zich te redden verzint Kees leugentjes om bestwil maar dat wil niet helemaal lukken.
55 11
Het wonder
19 december 2000
Het is bijna kerstmis en er moet gezorgd worden voor een kerstdiner. Ben heeft hier al voor gezorgd. Hij heeft een varken gewonnen. Het gaat hier echter om een levend varken. Enkel een wonder kan de Heistee's nog redden.
56 12
Kerstfeest bij oma
25 december 2000
Elk jaar is het traditie om kerstmis te vieren bij de moeder van Kees. Met veel tegenzin gaan ze ernaartoe en krijgen net als elk jaar hetzelfde voorgezet. Gelukkig kan een kerstboom de boel nog redden.
57 13
Millenium
2 januari 2001
Het is bijna 2001 en Ben denkt dat er dan een ramp gaat gebeuren. Hij gaat druk alles inslaan. Dit tot grote onvrede van Kees die niet bang is dat er iets zal gebeuren. Toch loopt de beruchte jaarwisseling heel anders dan verwacht, mede dankzij tante Trudy.

Seizoen 6 (2002)[bewerken]

Nr. Aflevering Titel Uitzenddatum
58 1
Nieuwe wegen
 
Kees is na het overlijden van Ben weduwe geworden en werkt met Sonja in een eetcafé. Anne komt weer thuis wonen.
59 2
Superman
 
Het verbouwde eetcafé blijkt te worden geopend door Superman. Anne neemt een vriend mee naar de opening en treft daar haar moeder in een ietwat gênante positie aan.
60 3
Het monument
7 november 2002
Kees wil graag met haar schoonzus de verjaardag van Ben herdenken. Alleen blijken ze hier beiden andere opvattingen over te hebben. Sonja doet een ontgiftingskuur.
61 4
Body talk
 
Kees krijgt een oude schoolvriendin te logeren. Om indruk te maken op haar, doet kees net of het eetcafé van haar is. Sonja krijgt een lesje lichaamstaal van Thomas.
62 5
De trouwerij
 
Kees wordt door een ex van Sonja gevraagd om ceremoniemeester te zijn bij zijn huwelijk. En terwijl Kees zich druk maakt om de speech, slaat Sonja's hart op hol.
63 6
De droom
 
Kees durft Koen niet meer onder ogen te komen na haar romantische droom over hem. Verder komt de inspecteur van de warenwet langs, dat wordt dus slijmen.
64 7
Het allerergste
 
Door een miscommunicatie met Sonja vat Koen op dat Kees een vreselijke aandoening heeft. Het huis is in rep en roer terwijl het slechts om cellulitis blijkt te gaan.
65 8
Fietsendieven
 
Kees en Sonja komen van een gekostumeerd bal en zoeken de gestolen fiets van Rudie. Maar terwijl ze zo bezig zijn, worden ze opgepakt op verdenking van diefstal.
66 9
Oogappeltjes
 
Kees helpt Koen om van 50 kisten gewonnen appels af te komen. Kees wordt helemaal wee, zo intens kijkt hij haar aan. Ze weet niet dat hij last heeft van zijn lenzen.
67 10
Wie wil er thee?
 
Koen heeft een belachelijke hoeveelheid kruidenthee gekocht. Om er vanaf te komen moet de thee maar aan iedere gast opgedrongen worden. Tot Thomas de thee ontdekt.
68 11
Arriba!
 
De Mexicaanse avond in het eetcafé lijkt geslaagd totdat de te hete chili wordt opgediend en Anne als sexy serveerster problemen krijgt met een opdringerige gast.
 • In deze aflevering maakt Jules Royaards een eenmalige opwachting als het SamSam-personage Nol Brouwer.
69 12
De avondcursus
 
Kees en Sonja besluiten ieder een avondcursus te gaan doen. Anne en Thomas nemen daarom de zaken waar in eetcafé Smulders. Dat gaat niet zonder de nodige ongelukjes.
70 13
Een goed gevoel
 
Thomas en Anne gaan samenwonen, bij Kees. Koen vraagt Kees mee naar het jaarlijkse horecabal. Zal er eindelijk iets moois opbloeien tussen die twee?

Seizoen 7 (2004)[bewerken]

Nr. Aflevering Titel Uitzenddatum
71 1
Een kopje koffie is een kopje koffie
 
Uitgerekend Kees die geen man wil slaat er één aan de haak en ontmoet zelfs zijn kinderen. Toch blijft ze ontkennen. Maar alles duidt erop: love is in the air.
72 2
En allemaal mee-eten
 
Kees ziet op tegen een afspraak met de ex van Frank. Sonja neemt haar rol over en geeft zich uit voor Kees. Al snel blijkt dat eerlijkheid toch het langst duurt.
73 3
Ziek van liefde
 
Wanneer Kees een heuse metamorfose ondergaat, weet ze nog niet dat Frank geen interesse toonde vanwege een griep. En of beiden nou van die metamorfose opknappen?
74 4
Snap je?
 
Kees is sterk afgevallen en Frank lijkt hierdoor steeds meer voor haar te vallen. Alhoewel, het heeft misschien toch meer te maken met zijn ex en haar nieuwe vriend.
75 5
Committen
 
Sonja ziet een logeerpartij bij Frank als aanzet tot samenwonen met Kees en vindt dit niets. Ondanks dat er, door de chili een luchtje aan zat, leek de avond geslaagd.
76 6
Verwarring alom
 
Joke wil Frank, Frank wil Joke, aldus Kees. Joke wil Frank, Kees wil niet meer, aldus Frank. Frank wil Joke, Joke wil niet meer, aldus Joke. Kortom, verwarring alom.
77 7
Het groenogig monster
 
Kees verdenkt Sonja van jaloezie en wil haar nader tot Frank brengen middels een etentje. Maar niet te nader. De avond lijkt een nachtmerrie voor Kees te worden.
78 8
Un petit peu stoned
 
Kees wil Franks angst voor drugs weghalen en bakt een spacecake. Sonja eet hiervan en ontmoet de man van haar leven. 's Ochtends blijkt de werkelijkheid toch anders.
79 9
Wie slaapt bij wie?
 
Sonja is bang om alleen te slapen, Mariel ontvlucht Frank, terwijl Joke, die op haar beurt bij Frank is, moet vluchten voor haar ex. Waar gaat dat allemaal heen? Juist, naar Kees!
80 10
No business like...
 
Mariel krijgt geen vrij voor een gastrol in GTST en Sonja stapt uit het zangduo dat zij vormt met Kees. Mariel en Kees staan elkaar bij, wat eindigt in een daverend optreden.
81 11
Grote jongens, grote macht
 
Kees en Sonja denken na over een borstvergroting en experimenteren met kipfilets.
82 12
Bart-Jan
 
Op een feestje van Kees blijkt Annes nieuwe vriendje al snel niet te vertrouwen. Twee ongenode gasten weten hem te ontmaskeren, waarna het feest alsnog kan beginnen.
83 13
Warmte
 
Kees is niet zo enthousiast over het idee van Sonja om bij haar in te trekken. Het bekende hek is van de nog bekendere dam wanneer blijkt dat Mariel bij Kees intrekt.

Seizoen 8 (2006)[bewerken]

Nr. Aflevering Titel Uitzenddatum
84 1
Op leeftijd
2 maart 2006
Kees zoekt voor Sonja uit of de klusjesman op rijpere vrouwen valt. Zijn antwoord is ja, op blond. Frank denkt dat Kees vreemd gaat en besluit met Sonja te praten.
85 2
Simone Kleinsma
9 maart 2006
Het zint Kees niet dat Frank idolaat is van Simone Kleinsma. Zijn kids hebben voor zijn verjaardag een ontmoeting voor ogen. Of dit samengaat met Kees haar verrassing?
86 3
Roze wolk
16 maart 2006
Mariel heeft voor ogen zich te laten ontmaagden. Tijdens een goed bedoeld uitje met Kees met als doel dit uit haar hoofd te praten, ontmoet ze de geschikte kandidaat.
87 4
Eitje
23 maart 2006
Kees en Frank hebben wat strijd. Het is Kees verboden Mariel tegemoet te komen bij de aankoop van een te dure broek. Maar dan loopt Mariel toch opeens in die broek.
88 5
Pla!
30 maart 2006
Kees en Frank worstelen met het ouder worden en met het praten erover. Wat rest is praten over het weer. Sonja en Franks kinderen schieten te hulp. Nou ja, hulp?
89 6
Karel
6 april 2006
Frank is bang voor een hartaanval. Zijn hart krijgt het alleen flink te verduren wanneer hij Kees thuis aantreft met een klein, dik en harig mannetje, Sonja's mannetje.
90 7
Het gras is...
13 april 2006
Tijdens het golfen verlegt Kees haar interesse van golf naar Floris. Frank ziet ook wel iets in een ander. En wat rest je dan? Liegen, alsof het gedrukt staat.
91 8
Kiplekker
20 april 2006
Kees is ontevreden thuis. Een bezoekje aan Frank wordt dan ook door Sonja en Mariel aangegrepen en ze restylen het huis. Had nou je mond maar gehouden Kees.
92 9
Det's mie
27 april 2006
Net nu Kees en Sonja de sleur in hun leven willen doorbreken door meer op Joke te gaan lijken, probeert Frank Joke juist te transformeren tot een fatsoenlijke vrouw.
93 10
De Donatelli's
4 mei 2006
Kees is het latten zat en wil meer zekerheid. Vooral nu Joke tijdelijk bij Frank wil intrekken om zo haar huidige vriendje te doen geloven dat ze terug is bij haar ex.
94 11
Tegen het zere been
11 mei 2006
Mariel heeft een schoolvriendinnetje dat lesbisch is. Hoe zit het eigenlijk met Mariel? Frank en Steven worden behoorlijk onrustig en gaan op onderzoek uit.
95 12
Snik, snik
18 mei 2006
Kees zit in een dip, Sonja wordt weer eens versierd. En de schrik slaat bij Frank toe. Mariel wil het huis verlaten net nu hij Steven hier ook op heeft aangestuurd.
96 13
Eind goed, bijna al goed
25 mei 2006
De ruzie tussen Kees en Sonja lijkt nergens toe te leiden. Of misschien toch naar een prettige ontknoping?

Afleveringenperiodes met personages[bewerken]

 • Kees Heistee: Kees - Eind goed, bijna al goed
 • Ben Heistee: Kees - Millennium
 • Anne Heistee: Kees - Bart-Jan
 • Rudi Heistee: Kees - Het allerergste
 • Sonja Wegeman: Kees - Eind goed, bijna al goed
 • Moeder van Kees: Moeders en dochters - Kerstfeest bij oma
 • Christine: Kees werkeloos - Millennium
 • Gijs: Dag Anne - Oma's verjaardag
 • Koen Smulders: Nieuwe wegen - Een goed gevoel
 • Frank Speijer: Een kopje koffie is... - Eind goed, bijna al goed
 • Mariel Speijer: Een kopje koffie is... - Eind goed, bijna al goed
 • Steven Speijer: Een kopje koffie is... - Eind goed, bijna al goed
 • Joke Speijer: Een kopje koffie is... - Tegen het zere been
 • Harry: (Kees) - Wat is liefde? - Ongewenste intimiteiten
 • Magnum: Kees - Lucky Slip
 • Trudy: Mannen en vrouwen - Het Monument
 • Piet: Mannen en vrouwen - Mannen en macho's
 • Motorrijder: Kees - Wat is liefde?
 • Sven: Mannen en vrouwen - Zorgen, zorgen
 • Erik: Mannen en macho's - Wat is liefde?
 • To: Sonja's Trouwdag - Ben je daar, mam?
 • Cor: Rudie's Dagboek - Oma's verjaardag
 • Ron: De grote klus - Millennium
 • Thomas: Superman - Een goed gevoel
 • Vader van Magnum: Aangenaam kennis te maken - De loterij
 • Moeder van Magnum: Aangenaam kennis te maken - Een vrije middag
 • Fred: De denkbeeldige hond - Kerstfeest bij oma
 • Jaap: Snik, snik - Eind goed, bijna al goed
 • Rufus: Kees werkeloos - Donder en bliksem
 • Leo van Dam: Angst - De uitdaging
 • Dora van Dam: Angst - Het wonder