Lijst van afleveringen van Life with Boys

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Dit is een lijst van afleveringen van de Canadese YTV tienersitcom Life with Boys.

Seizoenoverzicht[bewerken]

Seizoen Aantal
afleveringen
Originele uitzending
Seizoenspremière ...finale
1 22 9 september 2011 13 februari 2012
2 18 23 oktober 2012 27 augustus 2013

Afleveringen[bewerken]

Seizoen 1 (2011-2012)[bewerken]

Nr.
Titel Regisseur Schrijver(s) Uitzenddatum Vlag van Canada
1 1
Worstelen (Wrestling with Boys)
Steve Wright Douglas Lieblein, R.J. Colleary 9 september 2011
Tess Foster (Torri Webster) wil in het worstelteam, maar haar vader Jack (Sandy Jobin-Bevans), tevens coach, vindt worstelen te gevaarlijk voor haar, want ze is een meisje. Als haar vader ziet hoe goed ze is, wil hij haar zeker in het team.
2 2
Een Perfect Leven tussen de Jongens (A Perfect Life with Boys)
Stefan Scaini Julie Sherman Wolfe 16 september 2011
Tess is haar broers Gabe (Nathan McLeod), Sam (Michael Murphy) en Spencer (Jake Goodman) zat, en belt haar oma (Judy Marshak) om haar broers hun gedrag te veranderen.
3 3
Onderhandelen met Jongens (Monkey Talk with Boys)
Steve Wright Michael Poryes 23 september 2011
Tess ontdekt dat men van plan is Sam belachelijk te maken op een feest waarvoor hij is uitgenodigd. Om 't hem te vertellen is vrij moeilijk. Spencer heeft problemen met een stinkdier.
4 4
In the Principal's Office with Boys
Steve Wright Douglas Lieblein 7 oktober 2011
Tess en Allie (Madison Pettis) vertellen Gabe met flashbacks hoe ze hun vriendschap probeerden te behouden ondanks verschillende hobby's te hebben. Ze ontdekken dat vriendschap niet wordt bepaald door hobby's.
5 5
Niets in de Gaten (This Time the Problem Is with Dad and Not with Boys)
Steve Wright Julie Sherman Wolfe 14 oktober 2011
Tess wil gaatjes maar als ze haar vader belt herinnert hij haar aan het feit dat ze toen ze 7 jaar oud was ze had beloofd geen gaatjes te nemen tot ze 15 is.

Ze neemt toch gaatjes en durft het niet te vertellen. Ondertussen kunnen Sam en Gabe geen tv kijken, want de tv-code klopt niet. Spencer had 'm stiekem veranderd, zodat hij tekenfilms kan kijken.

6 6
Sociale dood met de Jongens (Social Death with Boys)
Steve Wright Steven Peterman 4 november 2011
Tess en Sam wordt gevraagd wisketier (iemand die zijn school vertegenwoordigt in het wiskundeteam) te worden voor hun school. Als Tess Wisketier wordt wordt maar verder contact met de wisketiers afwijst een zeer te schamen feit van Tess opgenomen. Maar het filmpje wordt niet verspreid omdat ze Tess te schande maken niet cool vinden. Spencer is slachtoffer geworden van een vogel die op hem zijn uitwerpselen liet vallen.
7 7
Set Up's with Boys
Steve Wright Michael Poryes 11 november 2011
Tess probeert een date te zoeken voor haar vader. Ondertussen proberen Gabe en Spencer Sam af te le leiden van Allie.
8 8
De verzoening (The Big Kiss Off with Boys)
Steve Wright Gracie Glassmeyer, Steven James Meyer 18 november 2011
Allie en Tess sturen per ongeluk een beschamende foto van Sam naar iedereen van hun school. Om zijn imago te herstellen, wordt Allie zijn vriendin voor een week. Ondertussen is er een nieuwe buurvrouw.
9 9
Kerstmis met de Jongens (Chrisbus with Boys)
Stefan Scaini Michael Poryes 9 december 2011
Tess mag met kerstmis met Allie mee op vakantie naar Tahiti, maar haar oma komt op bezoek. Ook Gabe en Sam's plannen moeten hiervoor wijken.

Maar als ze het vragen vindt haar oma het niet erg als ze weggaan met kerst. Op het punt weg te gaan kijken ze door het raam en zien ze hoe hun vader Spencer optilt die de kerstster in de boom doet. Ze denken terug aan toen ze zelf werden opgetild om de ster in de boom te hangen en besluiten te blijven.

10 10
Verantwoordelijkheid met Jongens (Disarmed with Boys)
Stefan Scaini Steven Peterman 28 december 2011
Tess' worstelteam is op weg de zilveren eland te winnen. Tess moet het wel opnemen tegen hun rivaal Pineview's sterspeler Bobby Parelli (John-Alan Slachta), maar Tess krijgt spierpijn.
11 11
Badkamerstrijd met Jongens (Bathroom Battles with Boys)
Stefan Scaini Douglas Lieblein 9 maart 2012
Er is elke ochtend badkamerruzie in Tess' familie. Tess' vader besluit weer te gaan werken om een nieuwe badkamer te kopen, als Tess' en haar broers huishouden.
12 12
Misguided Motives with Boys
Steve Wright Steven James Meyer 23 maart 2012
Tess probeert een date te krijgen.
13 13
De Juiste Jongen, Of is Dat Niet Juist. (Double Trouble with Boys)
Stefan Scaini Julie Sherman Wolfe 6 april 2012
Tess en Allie beslissen dat Tess niet meer met Bobby uitgaat, maar dat doen ze wel, stiekem. Tess leert van Gabe, dat 'meiden komen en gaan, maar hij en Sam zijn broertjes voor altijd'. Tess probeert Allie te zeggen dat zij als zusjes voor elkaar zijn en Allie Tess en Bobby gewoon moet laten daten. Allie vindt het al niet erg meer, en zegt dat Tess mag blijven daten met Bobby.

Eigenlijk was deze aflevering het vervolg op Trouble with Boys, maar werd als eerste uitgezonden. Op de Engelse wikipedia-lijst van afleveringen van Life with Boys staat Douglas Lieblein bij 'WRITTEN BY' van deze afleveringen, maar bij de credits van de aflevering staat Julie Sherman Wolfe bij 'WRITTEN BY' Special guest star: Emily Osment als haarzelf.

14 14
De Juiste Jongen (Trouble with Boys)
Stefan Scaini Douglas Lieblein 13 april 2012
Tess ontdekt dat Allie date met Bobby Parelli. Allie neemt de twee mee naar een film, en als ze even weg is beginnen Tess en Bobby een gesprek. Hieruit blijkt dat Tess en Bobby veel gemeenschappen hebben. Bobby wil hierdoor daten met Tess, en maakt het uit met Allie. Allie komt later huilend de kamer binnen omdat Bobby het voor een ander heeft uitgemaakt. Ze weet niet dat Tess die ander is. Dan is er bezoek voor Tess, dus ze gaat naar beneden. Daar staat Bobby die is gekomen om het nieuws te vertellen dat hij het heeft uitgemaakt met Allie zodat zij kunnen daten. Tess zegt dat ze niet wil daten met Bobby, maar Bobby zegt dat hij het tegendeel kan bewijzen en kust haar dan. Allie komt dan de trap af en ziet dat ze kussen. Ze loopt naar buiten en Tess zegt dat het haar spijt, maar Allie vraagt of het haar spijt dat zij en Bobby kustten of dat Allie erachter kwam en dan zegt Allie:ja, dat dacht ik al en ze loopt weg. Wordt vervolgd door Double Trouble with Boys, dat eerder werd uitgezonden.
15 15
Iets Beters om de Hoek (When Something Better Comes Along with Boys)
Steve Wright Douglas Lieblein 18 mei 2012
Tess vraagt Bobby om naar een honkbalwedstrijd te gaan, maar Bobby zegt dat hij ziek is. Maar toch ziet ze Bobby, die met zijn vader gegaan is, bij de wedstrijd. Ze maakt het ter plekke uit. Maar Tess had ook zoiets gedaan bij Allie en die komt er ook achter. Allie vergeeft het Tess, dus Tess wil het Bobby ook vergeven, maar als ze weer naar hem toe gaat zegt hij al tegen een ander meisje te zeggen dat ze eens moeten afspreken dan vergeeft Tess het hem toch niet.
16 16
Hitting the Breaks with Boys
Steve Wright Douglas Lieblein 25 mei 2012
Nu Tess het heeft uitgemaakt met Bobby wil Allie dat ze met een andere jongen gaat daten, maar ze is er nog niet klaar voor. Gabe heeft een rijexamen, maar vergeet het.
17 17
Mode-Malaise met Jongens (Fashion Faux Pas with Boys)
Steve Wright Verhaal: Michael Poryes
Teleplay: Michael Poryes, Steven Peterman
1 juni 2012
Mode-ontwerper Jean-Luc ontdekt Tess' mode-ontwerptalent en wil haar ontwerp laten zien in New York. Hij past het echter aan.
18 18
Verjaardag met Jongens (Birthdays with Boys)
Stefan Scaini Steven Peterman 14 september 2012
Tess wordt 15 en wil niet weer een safariparkfeestje. Als ze het haar vader wil zeggen, zit hij emotioneel te kijken naar een documentaire over pinguïn-vaders en hun jongen die ondankbaar bij hun vandaan waggelen. Als ze het weer probeert brabbelt ze wat. Haar vader denkt dat ze wil vertellen dat ze wil skydiven, wat haar overleden moeder ook heeft gedaan. Ze wil dit niet en is bang, maar durft het niet te zeggen.
19 19
Roken Schaadt de Gezondheid (Smokin' with Boys)
Stefan Scaini Michael Poryes 21 september 2012
Sam gaat roken en Tess probeert hem te laten betrappen maar daarvoor heeft ze zelf een sigaret nodig. Ze wordt met de sigaret in de hand betrapt door haar vader.

Gabe organiseert hiervoor een broer-zus vergadering en besluit dat Sam moet stoppen met roken.

20 20
Nightmares with Boys
Steve Wright Verhaal: Doug Lieblein
Teleplay: Gracie Glassmeyer
25 september 2012
Tess komt erachter dat haar vader date met Kaylee's moeder.
21 21
Genoeg van elkaar (Driven Crazy with Boys)
Stefan Scaini Verhaal: Steven Peterman
Teleplay: Gracie Glassmeyer
2 oktober 2012
Tess wil naar een andere school, omdat zij bijna altijd Sam in de buurt heeft. Uiteindelijk komen Tess en Sam erachter dat ze daar niet blijer van worden.
22 22
Bla, Bla, Bla (Blah, Blah, Blah with Boys)
Stefan Scaini Verhaal: Michael Poryes
Teleplay: Gracie Glassmeyer
9 oktober 2012
Tess, Allie en Sam gaan op schoolreis naar Italië, maar Tess moet naast Kaylee (Francesca Martin) zitten in het vliegtuig. Ze krijgt een droom waarin ze het reisje heeft verpest en een andere haar haar vertelt dat ze kon doen alsof Kaylee een salamander is.

Tess vraagt aan de andere haar waarom ze dit niet in het vliegtuig heeft gezegd, waarop die antwoordt dat ze dat ook heeft gedaan en dan wordt Tess wakker in het vliegtuig.

Seizoen 2 (2012-2013)[bewerken]

Nr.
Titel Regisseur Schrijver(s) Uitzenddatum Vlag van Canada
23 1
Do Yo Wanna Dance with Boys
Steve Wright Verhaal: Michael Poryes & Steven Peterman
Teleplay: Ari Posner
23 oktober 2012
24 2
Naughty and Nice with Boys
Brian K. Roberts Ari Posner 11 december 2012
25 3
De Hele Avond Op (Girl-Entine's Day With Boys)
Steve Wright Verhaal: Michael Poryes & Steven Peterman
Teleplay: Steven James Meyer
14 februari 2013
26 4
Promoting Change With Boys
Steve Wright Heather Wordham 19 maart 2013
27 5
Getting Up Off The Mat With Boys
Steve Wright Billy Grundfest 26 maart 2013
28 6
Up All Night With Boys
Brian K. Roberts Verhaal: Michael Poryes & Steven Peterman
Teleplay: Douglas Lieblein
2 april 2013
29 7
Being Superduperficial With Boys
Brian K. Roberts Billy Grundfest 9 april 2013
30 8
Working Like a Dog With Boys
Stefan Scaini Jay J. Demopoulos 16 april 2013
31 9
Chasing Rats With Boys
Brian K. Roberts Marie Brown Gallenburg 23 april 2013
32 10
Carmageddon With Boys
Steve Wright Marie Brown Gallenburg 30 april 2013
33 11
Young and Stupid With Boys
Stefan Scaini Verhaal: Michael Poryes & Steven Peterman
Teleplay: Jay J. Demopoulos & Gracie Glassmeyer
9 juli 2013
34 12
Battling Bullies With Boys
    16 juli 2013
35 13
Let's Duet with Boys (Part 1)
    23 juli 2013
36 14
Let's Duet with Boys (Part 2)
Steve Wright Verhaal: Michael Poryes & Steven Peterman
Teleplay: Douglas Lieblein
30 juli 2013
37 15
Partners in Rhyme with Boys
    6 augustus 2013
38 16
So You Think Your Family Can Dance With Boys
Steve Wright Gracie Glassmeyer 13 augustus 2013
39 17
Climbing the Walls With Boys
    20 augustus 2013
40 18
Say Goodnight With Boys
    27 augustus 2013