Lijst van afleveringen van Nashville

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Logo van de muzikale dramaserie

Hieronder volgt een lijst van afleveringen van de Amerikaanse muzikale dramaserie Nashville. De serie telt momenteel een enkel seizoen. De serie ging in première op 10 oktober 2012 in de Verenigde Staten.

Overzicht[bewerken]

Seizoen Aantal afleveringen Uitgezonden Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
1 22 10 oktober 2012 – 2013

Seizoen 1: 2012[bewerken]

Serie
#
Titel Regie Script Uitzenddatum Productiecode
1 (1-01) Pilot R.J. CutlerCallie Khouri10 oktober 2012101
Rayna James is een beroemde country-zangeres, waarvan de verkoop van haar concert niet zo snel gaat als ze dacht. Om geld te besparen wil haar platenmaatschappij dat ze de openingsact van de opkomende countryzangeres Juliette Barnes wordt. Rayna moet kiezen, wanneer ze het niet doet moet ze het platenlabel verlaten. Juliette wordt constant gebeld door haar moeder, die geld wil omdat ze drugsverslaafd is. Juliette neemt drie nummers voor haar album op, die Rayna heeft afgewezen. Rayna wil de nummers terug, maar dan is het al te laat. 
2 (1-02) I Can't Help It (If I'm Still In Love With You) R.J. CutlerCallie Khouri17 oktober 2012102
Teddy blijft campagne voeren voor het burgemeesterschap terwijl Rayna wordt geconfronteerd met een onderzoek dat familiegeheimen onthult. Juliette voelt zich verraden wanneer ze Deacon ziet werken met Rayna. Scarlett moet een keuze maken tussen haar droom en haar relatie met Avery. 
3 (1-03) Someday You'll Call My Name Michael EnglerLiz Tigelaar24 oktober 2012103
Rayna komt erachter dat haar gezin een geldprobleem heeft. Juliette vraagt Deacon of hij met haar wil toeren en schrijven voor haar nieuwe album. Juliettes moeder komt naar Nashville. Ze wil echter niet dat ze bij haar intrekt vanwege haar drugsgebruik. Uiteindelijk werd er besloten om haar moeder bij haar in het huis te plaatsen. Rayna begrijpt het probleem van haar vader, maar accepteert het niet. Scarlett zet een stap in haar carrière wanneer ze werkt aan haar demo samen met Gunnar. 
4 (1-04) We Live In Two Different Worlds Paul McCraneTodd Ellis Kessler31 oktober 2012104
Rayna en Teddy's relatie wordt op de proef gesteld wanneer Rayna samen met Deacon optreedt op Teddy's campagne. Een vrouw uit het verleden van Teddy duikt op een heeft een geheim. Juliette probeert haar imago op te poetsen met een verschijning in Good Morning America waar ze wordt geïnterviewd door Robin Roberts. Gunnar komt in contact met de assistent van zijn uitgever, Hailey. 
5 (1-05) Move It On Over Lesli Linka GlatterDavid Marshall Grant7 november 2012105
Rayna is van mening dat Deacon eisen grenzen stelt tussen hun relatie. Juliette strijd tegen de drugsverslaving van haar moeder, Deacon biedt daarbij een helpende hand aan - wat leidt tot pijnlijke herinneringen uit zijn verleden. Teddy is bang dat zijn campagne gaat mislukken vanwege zijn verleden met Peggy en zijn vroegere financiële problemen. De spanning tussen Avery en Gunnar bereikt zijn kookpunt waardoor Scarlett beseft dat ze haar droom moet waarmaken. 
6 (1-06) You're Gonna Change (Or I'm Gonna Leave) 14 november 2012106
Rayna wil het geluid van haar muziek veranderen en zoekt hulp van een zeer succesvolle muziekproducent, Liam McGuinnis. Juliette probeert de schade aan haar imago opnieuw te herstellen bij een wedstrijd van NFL. De relatie tussen Scarlett en Avery begint elkaar te botsen. Lamar bedenkt een plan om Coleman te vertragen door de hulp in te schakelen van de politie. De kandidaten voor het burgemeesterschap hebben een zeer belangrijke fotosessie. 
7 (1-07) Lovesick Blues 28 november 2012107
 
8 (1-08) Where He Leads Me 5 december 2012108