Lijst van personages in Family Guy

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit is een lijst van personages in Family Guy.

Family Guy television set.svg

Hoofdpersonen[bewerken]

Familie Griffin[bewerken]

 • Peter Griffin (ingesproken door Seth MacFarlane) is het hoofd van deze familie uit Quahog, Rhode Island. Peter komt niet altijd even intelligent voor de dag en wordt op een gegeven moment zelfs tot achterlijk verklaard. Hij is werkzaam bij de brouwerij van zijn favoriete biermerk "Pawtucket Patriot Ale", na in de eerste drie seizoenen in een speelgoedfabriek gewerkt te hebben. Hoewel niet slecht bedoeld, brengt hij door zijn impulsieve roekeloosheid vaak zijn medemens in de problemen. Sinds seizoen 16 heeft hij zichzelf wat meer onder controle, maar slim is hij nog steeds niet echt.
 • Lois Pewterschmidt (ingesproken door Alex Borstein), echtgenote van Peter Griffin is huismoeder en werkt thuis bij als pianolerares. Ze is de dochter van staalmagnaat Carter Pewterschmidt. Lois houdt veel van haar gezin en probeert met een gezonde dosis verstand de normen van fatsoen binnen het huis in stand te houden. In latere afleveringen is haar personage echter minder braaf: er wordt soms gesuggereerd dat ze drugs gebruikt en op seksueel gebied niet terugdeinst voor bizarre experimenten (ze heeft vaak de neiging om seks te hebben met Peter terwijl hij dat niet wil).
 • Megatron Griffin (ingesproken door Rachael MacFarlane, Tara Charendoff, Lacey Chabert en Mila Kunis). Meg is een puber die vrij snel van emotie wisselt, tussen frustatie en aardig zijn. Ze heeft veel problemen heeft met haar zelfvertrouwen, voornamelijk verpest door haar ouders en omdat ze het moeilijk vindt voor haar zelf op te komen, de enige aflevering waarin ze dit doet is Seahorse Seashell Party. Ze is het zwarte schaap van de familie en is meerdere malen het slachtoffer van huiselijk geweld, zowel emotioneel als lichamelijk. Zowel haar uiterlijk als haar innerlijk wordt vaak bespot en haar beperkte vriendengroep bestaat uit andere onaantrekkelijke buitenbeentjes. Desondanks heeft ze wel een aantal vriendjes gehad, hoewel deze relaties allemaal snel stuk liepen.
 • Christopher Griffin (ingesproken door Seth Green) is een gezette tiener die veel gelijkenissen vertoont met zijn vader Peter. Hij is in feite een jongere versie van zijn vader: gezet, dik en niet zo snugger. Op zijn talent voor tekenen en schilderen na blijft hij onpopulair op school vanwege zijn sociale achterstand.
 • Stewart Gilligan Griffin (ingesproken door Seth MacFarlane), een diabolisch snuggere baby met Brits accent die in het begin de wereld wil veroveren. Soms lijkt het alsof de rest van het gezin hem niet verstaat, maar soms verstaan ze hem wel. Brian kan in ieder geval fulltime met hem praten. Stewie draagt vaak futuristische wapens bij zich en probeert regelmatig zijn moeder te doden. Dit laatste is vooral te zien in de eerste afleveringen; zijn moordlust en briljante uitvindingen komen in de latere seizoenen nauwelijks terug. In plaats daarvan is hij vriendelijker en menselijker geworden, al blijft hij niet bepaald een sympathiek personage. Hij noemt zijn moeder 'Lois' of 'bitch' en zijn vader 'Peter' of 'fat man'. In de latere seizoenen lijkt Stewie erg naar de homoseksuele kant te neigen, hoewel hij ook regelmatig geïnteresseerd is geweest in het vrouwelijke geslacht.
 • Brian Griffin (ingesproken door Seth MacFarlane), de antropomorfe hond van de familie. Hij is, ondanks zijn chronische alcoholverslaving en overwonnen drugsverslaving, het normaalste en het meest volwassen gezinslid. Hoewel Brian kan praten geldt dat niet voor de andere honden in het Family Guy-universum. Brian is zeer intellectueel, intelligent en houdt van opera en literatuur, hoewel hij zelf onsuccesvol is in de schrijfkunst. Terwijl vrijwel al zijn relaties snel stuklopen blijft hij een zwak houden voor Lois. Hoewel hij Stewie in de eerdere series regelmatig tot last komt is hun relatie uitgegroeid tot een trouwe vriendschap. Hij komt open uit voor zijn liberalisme en atheïsme, vaak tot de irritatie van zijn naasten. In de aflevering Life of Brian wordt Brian aangereden en overlijdt hij. Zijn laatste woorden waren: "You've given me a wonderful life. I love you all." Letterlijk vertaald: Jullie hebben me een prachtig leven gegeven. Ik hou van jullie allemaal. In de aflevering Christmas Guy gaat Stewie terug in de tijd om Brians leven te redden. Dat lukt en Brian is weer terug in de serie.

Familieleden[bewerken]

 • Mickey McFinnigan (ingesproken door Seth MacFarlane) is de biologische vader van Peter. Wanneer Francis overlijdt, ontdekt Peter dat hij niet zijn echte vader is. Zijn moeder vertelt hem dat ze 40 jaar geleden op vakantie is geweest naar Ierland en daar zijn echte vader heeft ontmoet. Mickey moet niks van Peter weten en bespot en pest hem, tot hij uitgedaagd wordt voor een drankspel en Peter glansrijk wint.
 • Francis Griffin (ingesproken door Charles Durning) is de adoptievader van Peter en was eerder getrouwd met Thelma. Hij is een zeer toegewijd katholiek en hekelt Lois omdat ze protestants is. Met enige regelmaat noemt hij haar een "protestant whore". Hij keurt haar afkomst af en is kwaad dat Peter niet met een Ierse vrouw is getrouwd. Francis had een baan in een metaalfabriek, maar na zijn korte pensioen werd hij lijfwacht van de paus. Op de 17e verjaardag van Meg probeert Peter dronken en verkleed als clown met een eenwieler van de trap te rijden. Hij valt en landt recht op Francis die later in het ziekenhuis overlijdt. Zijn laatste woorden waren "Peter... you're a fat stinking drunk!" (letterlijk vertaald: "Peter, je bent een dikke vieze dronkaard!").
 • Karen "Heavy Flo" Griffin (ingesproken door Kate McKinnon) is Peters zus. Ze is professioneel worstelaar en lijkt als twee druppels water op hem. Karen blijkt de reden te zijn van Peters pesterijen naar Meg, omdat zij hem vroeger veel gepest heeft. Tijdens een wedstrijd wordt zij door Meg knock-out geslagen met een klapstoel, waardoor ze in coma raakt. Aan het einde van de aflevering, blijkt dat ze niets konden doen, waardoor ze mogelijk overleden is.
 • Thelma Griffin (ingesproken door Phyllis Diller) is de kettingrokende ex-vrouw van Francis en moeder van Peter. In tegenstelling tot Francis is zij meestal vriendelijk en kan ze goed opschieten met Lois. In de aflevering Mother Tucker begint ze een relatie met Tom Tucker, maar ze gaan in dezelfde aflevering nog uit elkaar. In seizoen 12 overlijdt ze aan een beroerte. Hier is toe besloten, omdat stemactrice Phyllis Diller overleed, hoewel Thelma in seizoen 11 wat cameo's maakten waar ze niets zei.
 • Babs Pewterschmidt (ingesproken door Alex Borstein) is de moeder van Lois en de vrouw van Carter. Er wordt meermaals gemeld dat ze enkel met hem getrouwd is om zijn geld en erfgoed. Ze is vernederend, maar beleefder naar Peter dan Carter. Ze blijkt jarenlang verzwegen te hebben dat ze een Joodse overlever van de Holocaust is. Ze was eerder getrouwd met Ted Turner en vergeeft Carter zijn slippertje, omdat ze denkt dat ze te oud is om nog een andere man te vinden.
 • Carol Pewterschmidt (ingesproken door Julie Hagerty) is de zus van Lois. In seizoen 3 wordt ze zwanger en bevalt ze van een baby, die nooit meer in beeld gekomen is. Wanneer zij na haar negende scheiding tijdelijk bij de Griffins komt wonen, ontmoet ze burgemeester Adam West. Ze trouwt direct met hem.
 • Carter Pewterschmidt (ingesproken door Seth MacFarlane) is de vader van Lois en getrouwd met Babs. Hij is een miljardair, heeft zijn eigen bedrijf genaamd Pewterschmidt Industries en is lid van de jachtclub. Het is een dominante, manipulatieve en slinkse man en hij heeft zelfs een kleine haat voor Peter. Hij beledigt en vernedert hem regelmatig. In seizoen 9 gaat hij vreemd, waarschijnlijk om het Babs betaald te zetten dat zij een one-night stand gehad heeft met acteur Jackie Gleason. Hij is groot aandeelhouder in medicijn, ontdekt door Brian en Stewie.
 • Patrick Pewterschmidt (ingesproken door Oliver Vaquer) is de broer van Lois. In seizoen 4 komt Lois erachter dat zij nog een oudere broer heeft. Ze breekt in bij haar ouders, zoekt zijn adres op en ontdekt dat het een psychiatrische kliniek is. Hij heeft een ongelofelijke hekel aan mensen met overgewicht door een trauma uit zijn jeugd. Hij was er namelijk getuige van dat zijn moeder Babs vreemd ging met komiek Jackie Gleason. Lois neemt hem mee naar huis, maar krijgt daar al snel spijt van als er een reeks aan moorden in de buurt plaatsvinden en Patrick uiteindelijk Peter probeert te wurgen. Jaren later ontsnapt hij uit de kliniek. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen.

Buren[bewerken]

Familie Brown[bewerken]

 • Cleveland Brown (ingesproken door Mike Henry), de slome buurman van de familie. Cleveland is een Afro-Amerikaan, die naar manifestaties als de 'Million Man March' gaat. Dit bewijst dat hij trots is op zijn zwarte roots. Via een flashback komen we te weten dat Cleveland in zijn jongere jaren een zeer getalenteerde veilingmeester was, tot een bedrijfsongeval ervoor zorgde dat hij zijn welbespraaktheid verloor. Zijn huis wordt vele keren verwoest door Peters streken. Cleveland verlaat de serie wanneer hij naar Stoolbend, Virginia verhuist, om in zijn eigen spin-off genaamd The Cleveland Show te verschijnen. In 2013 wordt The Cleveland Show na vier seizoenen gestopt, en in het twaalfde seizoen van Family Guy keert Cleveland terug naar Quahog. Hij is in principe de Afro-versie van Peter: hij is erg dik en in The Cleveland Show geeft hij vaak de irrelevante grappen aan.
 • Loretta Brown (ingesproken door Alex Borstein), is de ex-vrouw van Cleveland. In een latere aflevering gaan Loretta en Cleveland uit elkaar omdat zij is vreemdgegaan met Quagmire. Dit omdat Cleveland niet mannelijk genoeg zou zijn. In The Cleveland Show overlijdt Lorreta door een ongeluk.
 • Donna Tubbs-Brown (ingesproken door Sanaa Lathan), is de stiefvrouw van Cleveland. In The Cleveland Show raakt ze vrij snel overstuur en ergert zich, net als Lois, regelmatig aan het gedrag van haar man.
 • Enig kind Cleveland Brown Jr. (ingesproken door Seth MacFarlane, Mike Henry en Kevin Michael Richardson), een hyperactief mannetje, dat vervelend goed is in allerlei dingen, maar nergens langer dan 5 minuten interesse in heeft. In The Cleveland Show blijkt hij een enorm aantal kilo's te zijn aangekomen, als de familie Brown terugkeert is dat duidelijk te zien. In The Cleveland Show is hij veel rustiger dan in Family Guy.
 • Stiefkind Roberta Tubbs (ingesproken door Reagan Gomez Preston), de enige dochter van Cleveland. In Family Guy praat ze nauwelijks, in The Cleveland Show praat ze vaak ongeïnteresseerd. Net als Meg wisselt ze vrij snel van emotie en heeft vaak nieuwe relaties. Vaak draagt ze een typische crop top.
 • Stiefkind Rallo Tubbs (ingesproken door Seth MacFarlane), het jongste kind van Cleveland. Hij is waarschijnlijk 3-4 jaar oud. Net als Stewie, kunnen Brian en Chris hem als een van de weinigen verstaan.

Familie Swanson[bewerken]

 • Luitenant Joseph Swanson (ingesproken door Patrick Warburton) is een dappere, gedreven politieagent. Tijdens Kerstmis ontmoette hij echter de Grinch, wat tot gevolg had dat hij gehandicapt werd. Sindsdien kan Joe niet meer lopen en verplaatst hij zich in een rolstoel. Later in de serie worden alternatieve verklaringen gegeven, zoals dat hij gehandicapt is geworden nadat een drugsbaron zijn knieschijven kapotschoot of dat zijn benen worden overreden door een trein.
 • Bonnie Swanson (ingesproken door Jennifer Tilly), Joe's vrouw. Ze is zwanger in een groot deel van de serie. Peter heeft hier een opmerking over gemaakt ("Ten eerste, Bonnie, je bent nu al zes jaar zwanger; krijg eindelijk eens een kind of niet!") In seizoen 7 is Bonnie eindelijk bevallen van een dochter, Susie.
 • Kevin Swanson (ingesproken door Seth MacFarlane), de zoon van Joe en Bonnie. Hij heeft ongeveer dezelfde leeftijd als Meg. In de aflevering Stew-Roids zei Joe dat Kevin was omgekomen in Irak. In de aflevering Thanksgiving, keert Kevin terug en vertelt hij een verhaal dat hij in een coma heeft gelegen door een bom die in een kalkoen zat tijdens Thanksgiving, waarna hij zijn eigen dood in scène zette om aan de oorlog te ontsnappen en weer thuis te keren. In de aflevering Tom Tucker: The Man and His Dream, werd vermeld dat Bonnie een zelfmoordpoging van Kevin heeft voorkomen.
 • Susie Swanson (ingesproken door Patrick Stewart), de baby van Joe en Bonnie.

Familie Quagmire[bewerken]

 • Glenn Quagmire (ingesproken door Seth MacFarlane). Quagmire is de succesvolle rokkenjager uit Family Guy. Hij is piloot in de burgerluchtvaart en geobsedeerd door seks en mooie vrouwen. Hij leerde Peter kennen tijdens zijn tijd bij de marine, wanneer de bemanning van zijn schip Peter uit de oceaan opvist, wat te zien is in de aflevering Death Lives. Hij doorspekt zijn taal met de uitspraken 'giggity giggity', 'Hèh hèh allriiight!' en 'Ow!', die hij tegenwoordig niet meer zo vaak zegt. Hoewel hij in de eerste seizoenen alleen wordt neergezet als een perverse vrouwengek, heeft hij in de latere seizoenen meer persoonlijkheid gekregen. Dit wordt in de serie getoond door zijn ongemakkelijke vriendschap met Brian en problematische familieleven. Aan de andere kant komen ook de duistere kanten van zijn seksualiteit naar voren; zo wordt er meerdere malen gehint naar verkrachting.
 • Dan Quagmire (ingesproken door Seth MacFarlane). Hij is de vader van Glenn en luitenant in het Amerikaanse leger. Glenn kijkt erg tegen hem op. Als Glenn hem introduceert bij zijn vrienden in de aflevering Quagmire's Dad, komen zij er al snel achter dat hij transseksueel is en op bezoek komt omdat hij een geslachtsverandering wil laten uitvoeren. Nadat hij zich daadwerkelijk heeft laten ombouwen staat hij bekend als Ida Davis.[1]
 • Ida Quagmire (ingesproken door Seth MacFarlane). De ombouwing van Dan en de 'moeder' van Glenn die meerdere keren in de serie voorkomt. Ze doet vaak overdreven uitspraken die meestal gerelateerd zijn aan wapens.
 • Brenda Quagmire. Zij is de zus van Glenn. Ze komt voor in de aflevering The Story of Brenda Q. In die aflevering verblijft ze bij Glenn en hij ziet dan dat ze erg vaak geslagen wordt door haar vriend. Glenn en zijn vrienden bedenken een plan om haar vriend te vermoorden.
 • Crystal Quagmire. Zij is de moeder van Glenn en komt maar een keer in de serie voor, in aflevering 10 van seizoen 13. Glenn zegt dat zij de reden is waarom hij zo geobsedeerd is door seks omdat zij met een groot aantal mannen sliep, zelfs toen hij nog maar een baby was. In de aflevering waarin zij voorkomt blijkt dat ze enorm christelijk is geworden en dat Glenn haar een heel slechte moeder vindt.
 • Gary Quagmire. Hij is de broer van Glenn en wordt slechts één keer genoemd in de derde aflevering van seizoen tien.

Familie Goldman[bewerken]

 • Mort Goldman (ingesproken door John G. Brennan). Hij is een joodse apotheker van Poolse afkomst en een van Peters vrienden. Hij is de eigenaar van Goldman's Pharmacy en was gehuwd met Muriel Goldman. Hij heeft nogal veel gezondheidsproblemen, is vreselijk gierig, raakt snel in paniek en komt aanstellerig over.
 • Muriel Goldman (ingesproken door Nicole Sullivan). Zij is de vrouw van Mort. Muriel wordt later vermoord door de nieuwslezeres Diane in de aflevering And Then There Were Fewer.
 • Neil Goldman (ingesproken door Seth Green). Hij is de zoon van Mort en Muriel. Neil is een stereotype nerd die een oogje heeft op Meg Griffin. Zij is echter niet van hem gecharmeerd. Hij is redacteur van de schoolkrant en lid van de AV-Club.

Bijrollen[bewerken]

 • Tom Tucker (ingesproken door Seth MacFarlane). Een inwoner van Quahog die bekend is als presentator van het Channel 5 News met een kenmerkende snor en een van de beste vrienden van de Griffins.
 • Jake Tucker (ingesproken door Seth MacFarlane). De zoon van Tom Tucker, die bij Chris in de klas zit.
 • Diane Simmons (ingesproken door Lori Allen) presenteert samen met Tom Tucker het Channel 5 News. De twee hebben echter een hekel aan elkaar, iets wat tijdens de uitzendingen regelmatig duidelijk wordt. Tijdens de aflevering And Then There Were Fewer wordt zij vermoord door Stewie, omdat zij Lois dreigde te vermoorden, nadat ze Muriel had vermoord.
 • Joyce Kinney (ingesproken door Christine Lakin). Een verslaggeefster van het Channel 5 News. Ze slaat het nieuws meestal in de wind door dingen verkeerd te begrijpen.
 • Tricia Takanawa (ingesproken door Alex Borstein). Een andere verslaggeefster van het Channel 5 News. Door haar Aziatische roots wordt ze altijd "Aziatisch verslaggever Trisha Takanawa" genoemd.
 • John Herbert (ingesproken door Mike Henry). Een bejaarde pedofiele homo die verderop in de straat woont. Hij is bijzonder geïnteresseerd in Chris. Hij heeft een hoge, zachte verwijfde stem en spreekt medeklinkers sissend uit met een hoge fluittoon. Herbert komt regelmatig voor en draagt dan een lichtblauwe badjas met slippers. Hij heeft een lamme hond genaamd Jesse en maakt wandelingen met een ouderwets looprek. Ook maakt hij vaak ongepaste, seksueel getinte opmerkingen naar tienerjongens. Van zijn geschiedenis is niet veel bekend, maar er wordt aangenomen dat hij veel heeft rondgehangen bij schoolpleinen en Boy Scout Jamborees. Ook is hij een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog. Hij is vernoemd naar John Herbert Pitman
 • Jasper (ingesproken door Seth MacFarlane). Brians flamboyante homoseksuele neef, die voortdurend vuile moppen vertelt. Brian houdt niet van Jasper, dit is te wijten aan jeugdherinneringen.
 • Ollie Williams (ingesproken door Phil LaMarr). Een andere verslaggever van het Channel 5 News, die zijn verslagen altijd beperkt tot één zin, bijvoorbeeld: "Het gaat regenen!" of "Vreemd!"
 • Burgemeester Adam West (ingesproken door Adam West). De burgemeester van Quahog, bij wie duidelijk een steekje los zit. In aflevering 23 van seizoen 4 werkt Meg als stagiaire bij Burgemeester West en krijgen zij een relatie. Later trouwde hij met Lois' zus, Carol. Het is een cameo van de acteur die zijn stem inspreekt.
 • The Evil Monkey (ingesproken door Danny Smith). De 'kwaadaardige' aap die in Chris' kledingkast zit en altijd op boosaardige wijze naar hem wijst. Niemand in huis gelooft dat deze aap echt bestaat totdat Chris hem in de aflevering Hannah Banana vangt en aan de anderen toont. Dan vertelt Evil Monkey dat hij juist probeert om Chris te helpen. Het wijzen met de vinger is juist bedoeld om contact te maken.
 • Mr. Weed (ingesproken door Carlos Alazraqui). De homoseksuele directeur van de Happy-Go-Lucky Toys fabriek, waar Peter de eerste paar seizoenen werkt. Hij stikt tijdens een etentje bij Peter thuis (seizoen 3, aflevering 9).
 • Jillian (ingesproken door Drew Barrymore). De (ex-)vriendin van Brian in latere seizoenen.
 • Death (ingesproken door Adam Carolla), is een skelet in een zwart gewaad. Hij komt af en toe voor in een aflevering en dan meestal als bijrol. Hij komt voor het eerst voor in Death Is a Bitch waar hij Peter mee wil nemen omdat hij op een formulier had geschreven dat hij dood was om niks te hoeven betalen. Hij kan ook door de tijd reizen.
 • Ernie the Giant Chicken,(ingesproken door Danny Smith). Peters grootste vijand; een grote gele kip. Op het moment dat deze langskomt in de aflevering Da Boom, ontstaat er een minutenlange vechtscène om een vervallen kortingscoupon. Dit alles natuurlijk volledig in de stijl van Family Guy - absurd en parodiërend op bekende actiefilms. Andere optredens van Ernie the Giant Chicken zijn tijdens de afleveringen Blind Ambition, Meet the Quagmires (waar hij hem tegenkomt in het verleden, in een korte scène zie je Ernie), No Chris left Behind en Something, Something, Something, Dark Side. Bij elke ontmoeting wordt er extreem gewelddadig gevochten. Uiteindelijk wint Peter elke keer. Ernie wordt door hem voor dood achtergelaten en Peter loopt elke keer weer de ondergaande zon tegemoet. Op het laatste moment blijkt Ernie toch nog in leven te zijn voor een revanche.
 • James Woods (ingesproken door James Woods). Hij speelt in meerdere afleveringen en heeft criminele pathologische trekjes. In de aflevering And Then There Were Fewer wordt hij vermoord. In de aflevering Tom Tucker: The Man and His Dream blijkt dat hij na de moord toch weer tot leven gewekt is.
 • Consuela (ingesproken door Mike Henry) is een Mexicaanse schoonmaakster. Ze is heel subassertief maar op haar manier ook weer heel dwingend.
 • Kool-Aid Man (ingesproken door Seth MacFarlane). Hij is een gigantische antropomorfe pitcher, gevuld met Tropische Punch Kool-Aid, voorzien van een gevingerverfd smiley-gezicht. Hij verschijnt in diverse afleveringen en roept dan de slogan 'Oh Yeah', vaak nadat veel personen 'Oh No' hebben gezegd.
 • Greased-up Deaf Guy (ingesproken door Mike Henry). Een ingevette dove man, die maar heel af en toe voorkomt maar dan altijd voor gekke situaties zorgt.
 • Buzz Killington (ingesproken door Danny Smith). De naam slaat op term buzzkil, dit is wanneer iemand met een opmerking of kleine gedraging de goede stemming verpest. Buzz Killington is een man die sociaal wenselijk gedrag uit het victoriaans tijdperk vertoont maar daarmee steeds weer opnieuw de stemming weet te verpesten.
 • Bruce (ingesproken door Mike Henry). Bruce is een vaak terugkerend personage. Hij lijkt steeds een andere baan te hebben; zo is hij onder andere al medium, priester, scheidsrechter, masseur en therapeut geweest.
 • Horace (ingesproken door John G. Brennan). De ex-eigenaar van The Drunken Clam. In aflevering 20 van seizoen 11, Save the Clam, vermoordt Jerome hem per ongeluk met een honkbal.
 • Jerome (ingesproken door Kevin Michael Richardson). De huidige eigenaar van The Drunken Clam. Als iemand alleen in The Clam zit stelt hij meestal een aparte vraag.
 • Vinny (ingesproken door Tony Sirico). Na het overlijden van Brian, nemen de Griffins hem in huis. Hij verdwijnt twee afleveringen later als Brian terugkeert in de serie. Hij maakt een cameo op het einde van de eerste aflevering van het 15e seizoen.
 • Directeur Shepherd (ingesproken door Gary Cole). De directeur van de James Woods High School (school van alle tieners uit de show). Hij heeft vaak Peter en Lois op gesprek, omdat Meg of Chris iets ergs heeft gedaan, al heeft hij er zelf vrij weinig interesse in.