Lijst van personages uit SpangaS

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Deze lijst van personages uit SpangaS geeft een overzicht van de huidige en oude hoofd- en grote bijrollen in de Nederlandse jeugdsoapserie SpangaS.

Rolverdeling[bewerken]

  Vaste rol
  Bijrol
  Geen aflevering
Personage Seizoen
Seizoen één
(2007-2008)
Seizoen twee
(2008–2009)
Seizoen drie
(2009–2010)
Seizoen vier
(2010–2011)
Seizoen vijf
(2011–2012)
Seizoen zes
(2012–2013)
Seizoen zeven
(2013–2014)
Seizoen acht
(2014–2015)
Seizoen negen
(2015–2016)

Leerlingen

Barry Hartveld Tim Murck  
Jolé van Haagendoorn Gaby Blaaser  
Nassim Gharbi Chemseddine Amar  
Avalanche Blokland Talisia Misiedjan  
Fay Picaroon Titia Hoogendoorn  
Flip van Hamel Jasper Gottlieb  
Irmak Sertkaya Fatma Genç  
Lana van Hamel Roos Smit  
Luxor de Haan Sebastian Wulff  
Tobias van Hamel Marius Gottlieb  
Annabella Vermeulen Kimberley Klaver    
Thorsten Veldkamp Beau Schneider  
Marjana El Asmi   Mounira Hadj Mansour  
Samson Meijaards   Yamill Jones  
Stan van Houten   Oscar Zeegers
Shanti Blokland   Racquel van Gom  
Koen van Wageningen   Derk Stenvers
Jeffrey Hamilton
Jeffrey Hamilton  
Tessel Albedo   Anne Wallis de Vries  
Nelson Batenburg   Timo Descamps  
Rudolf Noltenius   Pim Wessels  
Abel Brandt   Ricardo Blei
Charley Bogaarts Priscilla Knetemann
Katou Salhi   Shaneequa Thelissen  
Maya Roozen   Jasmijn Vriethoff  
Eman Loukili   Hassan Slaby
Nola Mandelbrot   Sietske van der Bijl
Anouk Leijtens
Vera van der Horst  
Vallon Yuan   Amy van der Weerden Eefje van Gorkum  
Deef Korenhof   Maarten Withoos Erik van Heijningen
Tinco Benoit   Guillermo Hilversum Guillermo Hilversum
Meral Daldal   Dilara Horuz
Raphael de Ridder   Lennart Timmerman
Bodil De La Aize   Djamila Abdalla
Renée Krul   Stijn Fransen
Jill van der Geest   Shantay Stern  
Lef Evers   Timo Wils
Juliette Vrolijks   Vajen van den Bosch Florence Vos Weeda
Leah   Luna Huber  
Shirley Benoit   Stephanie van Eer
Wieteke van Vrijberghe   Tara Hetharia
Django Kroeger   Keanu Visscher

Docenten

Frank van Hamel Vincent Moes  
Kars ter Veldt Pepijn van Halderen  
Rozalie Mokketier Gaby Milder  
Jochem Damstra Steef Hupkes
Aldert Kalkhoven Felix Burleson
(Miss) Madge Jansen   Judy Doorman
Reggy Benoit   Raymi Sambo  
Jan-Erik van Roozendaal   Jasper Boeke  
Oscar de Wit   Quintis Ristie  
Lineke Marseille   Marlous Dirks  
Giel Teutscher   Wouter Braaf  
Berna van der Laken   Meriyem Manders
Marie de Wind   Ilse Ott
Harold Kattenvilder   Jan van Eijndthoven
Frits van Veen   Pepijn Schoneveld

Seizoen 1[bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.
 • Avalanche Blokland (Talisia Misiedjan)- 3 september 2007 - 20 mei 2011. Was een meisje uit de bovenbouw. Avalanche is heel goed in kogelstoten en koken. Ze was snel bazig en heeft vaak de leiding met organiseren. Ze wil later kokkin worden. Ze woont met haar ouders, drie zusjes en twee broertjes in een huis en is van Surinaamse afkomst. Avalanche is geslaagd voor haar eindexamen en is aangenomen op de Koksopleiding.
 • Barry Hartveld (Tim Murck) - 3 september 2007 - 30 januari 2009. Was een jongen uit de bovenbouw. Barry wilde niet naar school maar is toch gebleven. Hier had hij een lange tijd verkering met Jolé. Hij ging voor school op reis naar Oeganda, en daar kreeg hij weer de kriebels school te verlaten en om de mensen in Oeganda te kunnen helpen. Om dit te doen moest hij eerst naar een verzorgingsopleiding en dat heeft hij gedaan. Eind seizoen 3 keerde hij als gastrol voor enkele afleveringen terug om Jolé op te halen. Nu doet hij vrijwilligerswerk, met Jolé in Roemenië.
 • Fay Picaroon (Titia Hoogendoorn) - 3 september 2007 - 16 april 2010. Was een meisje uit de onderbouw. Fay was heel creatief en zat daardoor vaak in het crea-lokaal. Wanneer ze zich eenzaam voelde verzon ze fantasievrienden en een fantasiezusje. Fay is van Engelse afkomst en moest weg van het Spangalis College omdat ze naar Friesland ging verhuizen.

In seizoen 4 kwam ze als bijrol weer terug.

 • Flip van Hamel (Jasper Gottlieb) - 3 september 2007 - 20 mei 2011. Zat van seizoen 1 - 3 in de onderbouw,en zat vanaf seizoen 4 in de bovenbouw. Flip zat samen met zijn tweelingbroer in de klas en hun vader was conrector van de school. Flip haalt vaak met zijn broer Tobias kattenkwaad en grappen uit. Flip is homo en had het daar erg moeilijk mee. Hij woont samen met zijn vader, broer,zus, stiefmoeder, stiefbroertje en stiefzusje in een huis. Zijn ouders zijn gescheiden. Flip is geslaagd voor zijn eindexamen en is samen met zijn broer Tobias aangenomen op de Filmacademie.
 • Irmak Serkaya (Fatma Genç) - 3 september 2007 - 20 mei 2011. Was een meisje uit de onderbouw. Irmak was de voorzitter van de leerlingenraad. Haar vader heeft een eigen winkel en voor en na school helpt Irmak daarbij. Irmak woont bij haar ouders en broer en is van Turkse afkomst. Vanaf seizoen 5 zit zij in een nieuwe klas op de dependance.
 • Jolé van Haagendoorn (Gaby Blaaser) - 3 september 2007 - 16 april 2010. Was een meisje uit de bovenbouw. Ze hield van paardrijden en was erg slim, ook werd ze gezien als het mooiste meisje van de school. Ze was smoorverliefd op Barry, en toen Barry terugkwam om haar mee te nemen naar Roemenië deed ze versneld het staatsexamen en ging ze met hem mee.
 • Lana van Hamel (Roos Smit) - 3 september 2007 - 22 oktober 2010. Was een meisje uit de bovenbouw. Ze was vaak snel onzeker. Ze woonde samen met haar vader, tweelingbroertjes, stiefmoeder, stiefbroertje en stiefzusje in een huis. Lana woont nu in New York omdat haar moeder daar een baan kreeg.
 • Luxor de Haan (Sebastian Wulff) - 3 september 2007 - 20 mei 2011. Was een jongen uit de onderbouw. Luxor hield ervan om voor zijn kippen te zorgen, hij had een eigen hok op school waar hij dan vaak met vrienden was. Hij woont samen met zijn ouders op een boerderij. Vanaf seizoen 5 zit hij in een nieuwe klas op de dependance.
 • Nassim Gharbi (Chemseddine Amar) – 3 september 2007 – 16 april 2010. Was een jongen uit de bovenbouw. Hij was een goede journalist en speurneus, hij had zelfs een eigen detectivebureau op school. Hij kan ook goed zingen al laat hij dat niet merken. Hij woont bij zijn moeder en is van Marokkaanse afkomst. Nassim blijft op de dependance zitten en gaat niet mee naar het nieuwe hoofdgebouw.
 • Tobias van Hamel (Marius Gottlieb) - 3 september 2007 - 20 mei 2011. Zat van seizoen 1 - 3 in de onderbouw, en zat vanaf seizoen 4 in de bovenbouw. Tobias zat samen met zijn tweelingbroer in de klas en hun vader was conrector van de school. Tobias houdt van basketbal. Tobias haalt vaak met zijn broer Flip kattenkwaad en grappen uit. Hij woont samen met zijn vader, broer, zus, stiefmoeder, stiefbroertje en stiefzusje in een huis. Zijn ouders zijn gescheiden. Tobias is geslaagd voor zijn eindexamen en is samen met zijn broer Flip aangenomen op de Filmacademie.
 • Aldert Kalkhoven (Felix Burleson) - 3 september 2007 - heden. is de conciërge van het Spangalis. Aldert is een man in de vijftig jaar, de leerlingen kunnen altijd bij hem terecht want hij heeft overal een mooi antwoord voor. Zijn vrouw is overleden. In 2010 moest Aldert terug naar Suriname omdat het slecht ging met zijn zus. Zijn neefje Oscar nam het tijdelijk van hem over. Inmiddels is hij terug. In 2014 ging hij ook tijdelijk naar Suriname samen met Abby. Hij komt over een tijdje weer terug. Hij is terug speciaal voor de trouwdag van Frits en Jochem.
 • Frank van Hamel (Vincent Moes) - 3 september 2007 - 20 mei 2011. Was de conrector van de school. Frank had zijn drie kinderen op zijn school zitten waarvan Lana nu in New York woont. Hij is gescheiden van zijn vrouw en heeft nu een nieuwe vriendin waarmee hij samenwoont. Nu al zijn kinderen van school zijn, stopt Frank met zijn werk als conrector en gaat Heleen helpen met haar timmerbedrijf.
 • Jochem Damstra (Steef Hupkes) - 3 september 2007 - heden. is de leraar Maatschapijleer op het Spangalis. Jochem is de mentor van de middenbouw. Hij heeft een relatie met een man, en is dus homoseksueel. In seizoen 8 is hij getrouwd met Frits.
 • Rozalie Mokketier (Gaby Milder) - 3 september 2007 - 21 mei 2014. was de lerares Drama en Nederlands op het Spangalis. Rozalie is de mentor van de bovenbouw en de vertrouwenspersoon van het Spangalis. Ze was voorheen vrijgezel maar heeft in de zomer van 2013 haar liefde gevonden in Frankrijk. Hier gaat ze nu wonen.
 • Thorsten Veldkamp (Beau Schneider) - 29 oktober 2007 - 13 maart 2009. Was een jongen uit de bovenbouw. Thorsten was een pestkop, wat later veranderde toen bleek dat hij werd mishandeld door zijn vader. Uit zorg is hij bij zijn tante gaan wonen en daardoor ging hij van school af.
 • Annabella Vermeulen (Kimberley Klaver) - 10 december 2007 - 20 mei 2011. Zat van seizoen 1 - 3 in de onderbouw, maar vanaf seizoen 4 in de bovenbouw. Annabella kwam iets later in de serie en was een verwend gemeen meisje. Door de seizoenen heen werd ze steeds aardiger. Ze is geslaagd voor haar eindexamen en kreeg een relatie met Luxor.
 • Kars ter Veldt (Pepijn van Halderen) - 4 februari 2008 - 31 mei 2013. was de gymleraar op het Spangalis. Kars werd later in de serie aangenomen als leraar. In seizoen 3 werd bekend dat hij en zijn vrouw geen kinderen kunnen krijgen. Kars was een tijdje uit beeld in seizoen 6 toen hij op vakantie was, wanneer Giel Teutscher in kwam vallen. Later in dat seizoen kwam hij weer terug. In seizoen 7 is het personage Kars uit het beeld verdwenen.

Seizoen 2[bewerken]

 • Marjana El Asmi (Mounira Hadj Mansour) - 1 september 2008 - 8 oktober 2010. Was een meisje uit de bovenbouw van Marokkaanse afkomst. Marjana is een moslima en draagt een hoofddoek. In seizoen 3 kreeg ze een zusje genaamd: Latifa. Ze koos ervoor om naar de dependance te gaan om zo de liefde voor Stan te ontlopen.
 • Samson Meijaards (Yamill Jones) - 1 september 2008 - 16 april 2010. Was een jongen uit de onderbouw. Samson is een goede DJ en maakte zijn eigen muziek. Zijn moeder en tantes runnen samen een café. Hij kwam later op het Spangalis omdat hij verhuist was uit Amersfoort. Hij is van Surinaamse afkomst. Samson blijft op de dependance zitten en gaat niet mee naar het nieuwe hoofdgebouw.
 • Madge Jansen (Judy Doorman) - 17 september 2008 - heden. is de lerares Engels op het Spangalis. Madge komt uit Engeland omdat ze met een Nederlandse man trouwde. Als ze praat komen er vaak Engelse woorden aan te pas. Vanaf seizoen 5 is ze de conrector van het Spangalis.
 • Koen van Wageningen (Derk Stenvers en Jeffrey Hamilton) 10 oktober 2008 - 12 februari 2010. Was een jongen uit de onderbouw. Koen is goed in basketbal en een vriend van Tobias. Koen is homoseksueel en had een relatie met Flip. De rol is eerst gespeeld door Derk Stenvers en werd laatst gezien op 13 maart 2009, maar werd later overgenomen door Jeffrey Hamilton. Die werd laatst gezien op 12 februari 2010
 • Stan van Houten (Oscar Zeegers) - 16 maart 2009 - 1 juni 2012. is een jongen uit de bovenbouw. Stan is populair bij de meisjes en heeft een passie voor auto's, zowel echte als radiografisch bestuurbare. Stan was een jongen die nogal bot uit de hoek kon komen. In seizoen 4 werd bekend dat hij zijn vader nooit had gekend omdat die ervandoor ging toen zijn moeder zwanger was van hem. Inmiddels heeft hij contact met zijn vader, Lowie Gommers. Door al deze persoonlijke gebeurtenissen heeft Stan besloten een jaar later examen te doen. Doordat zijn moeder ging verhuizen, kon Stan niet meer op het Spangalis blijven. In seizoen 8 komt Stan 2 weken in beeld om stage te lopen bij Spangas.
 • Tessel Albedo (Anne Wallis de Vries) - 30 maart 2009 - 5 februari 2010. Was een meisje uit de onderbouw. Tessel vond sterrenkunde erg interessant. Ze had een relatie met Tobias. Tessel werd op haar fiets aangereden door een auto en overleed door dit ongeluk.

Seizoen 3[bewerken]

 • Nelson Batenburg (Timo Descamps) - 7 oktober 2009 - 16 april 2010. Was een jongen uit de bovenbouw die ergens ook helderziend was. Nelson was met zijn ouders van Zuid-Afrika naar Nederland verhuisd. Hier moest hij wennen aan de verschillen tussen Zuid-Afrika en Nederland. Na één jaar op het Spangalis College te hebben gezeten kreeg zijn vader weer een baan in Zuid-Afrika. En daardoor keert Nelson weer terug naar dat land.
 • Abel Brandt (Ricardo Blei) - 13 oktober 2009 - heden. zat in seizoen 3-4 in de onderbouw en sinds seizoen 5 in de bovenbouw. Hij heeft 2 keer verkering gehad met Irmak. Abel houdt van actie voeren alleen kan hij daarin vaak te ver gaan. In seizoen 4 werd bekend dat hij het thuis niet breed heeft. Hij werkt niet alleen bij de Voedselbank maar haalt daar ook eten voor het gezin. In seizoen 8 had hij een week lang verkering met Kirsten. Kirsten deed dit alleen maar om z'n slimbril te jatten. Als hij erachter komt maakt hij het uit met Kirsten.
 • Charley Bogaarts (Priscilla Knetemann) - 7 januari 2010 - 22 mei 2015. Is een meisje dat in seizoen 3 in de onderbouw zat en vanaf seizoen 4 zit ze in de bovenbouw. Ze zit op het Spangalis College sinds de fusie met het Gradanius Lyceum. Charley is een echte gemenerik en vindt het leuk om mensen naar beneden te halen. Ze heeft vaak problemen met haar ouders en woont op een woonboot, maar in de loop van de seizoenen is ze steeds aardiger geworden. In seizoen 4 had ze 1 dag verkering met Delano. Eind seizoen 4 is ze betrapt op spieken tijdens haar eindexamen en moet een jaar over doen. In seizoen 5 was ze verliefd op Stan. In seizoen 6 komt ze er langzamerhand achter dat ze op jongens en op meisjes valt. Ze was verliefd op Odette. In seizoen 8 was ze verliefd op Abby.
 • Rudolf Noltenius (Pim Wessels) - 18 januari 2010 - 20 mei 2011. Was een jongen uit de onderbouw. Hij kwam op het Spangalis College sinds de fusie met het Gradanius Lyceum. Rudolf is heel handig met techniek en computers, maar had soms heeft hij de verkeerde ideeën. Vanaf seizoen 5 zit hij in een nieuwe klas op de dependance.
 • Shanti Blokland (Racquel van Gom) - 18 januari 2010 - 19 oktober 2010. Was een meisje uit de onderbouw. Shanti is het zusje van Avalanche en maakte het haar zus niet altijd even makkelijk op school. Juist om die reden besloot haar vader om Shanti naar de dependance te laten gaan. In seizoen 2 speelde ze nog een bijrol. Sinds seizoen 3 en 4 speelde ze een hoofdrol. Ze keerde weer in de serie als bijrol in seizoen 5.
 • Jan-Erik van Roozendaal (Jasper Boeke) - 19 januari 2010 - 16 april 2010. Was sinds de fusie met het Gradanius Lyceum conrector op het Spangalis College. Dit deed hij samen met Frank van Hamel. Ook gaf hij Aardrijkskunde en hij is een strenge, statige leraar. Jan-Erik gaat niet naar het nieuwe hoofdgebouw, maar blijft conrector op de dependance.
 • Reggy Benoit (Raymi Sambo) 6 september 2011 - heden. Is sinds de fusie met het Gradanius Lyceum docent Drama op het Spangalis College. Hij was in seizoen 3 van 20 januari 2010 - 16 april 2010 gezien. Hij gaf samen met Rozalie Mokketier de dramalessen en organiseerde de musical 'Zin in Morgen!'. Reggy heeft een tijd lesgegeven op de dependance maar is speciaal verhuisd om voor vast les te geven op het Spangalis. Zijn zoon Tinco Benoit zit in de bovenbouw.
 • Oscar de Wit (Quintis Ristie) - 19 maart 2010 - 21 oktober 2010. Was de tijdelijke vervanger van conciërge Aldert. Oscar is het neefje van Aldert. Toen Aldert weer terug kwam uit Suriname, zat Oscar zijn taak als conciërge erop.

Seizoen 4[bewerken]

 • Eman Loukili (Hassan Slaby) - 13 september 2010 - heden. is een Marokkaanse jongen uit de onderbouw. Hij is een jongen met veel energie die zich stoerder voordoet dan dat hij eigenlijk is, en dat zorgt vaak voor grappige, maar ook vervelende situaties.
 • Katou Salhi (Shaneequa Thelissen) - 13 september 2010 - 1 juni 2012. Was een Marokkaans meisje uit de onderbouw, ze woont bij haar oma. Ze is in Nederland geboren en houdt van schrijven, knutselen en lezen. Katou kreeg in de zomervakantie een brief dat ze naar de dependance werd overgeplaatst.
 • Oma Kenza (Perla Thissen) - Is de Marokkaanse oma van Katou.
 • Maya Roozen (Jasmijn Vriethoff) - 13 september 2010 - 31 mei 2013. is een meisje uit de onderbouw, en is erg verlegen. Ze houdt van alles wat met dieren, bloemen en planten te maken heeft. In seizoen 6 zijn haar ouders gescheiden. Maya is verhuisd en woonde eerst een poosje bij haar moeder, nu woont ze bij haar vader.

Seizoen 5[bewerken]

In de laatste aflevering van het vierde seizoen worden de rollen van Tinco, Deef, Nola en Vallon geïntroduceerd. Alleen Guillermo Hilversum, die de rol van Tinco vertolkt, speelt daadwerkelijk mee in het vijfde seizoen. De overige drie rollen worden voor het vijfde seizoen gerecast. Het personage van Nola Mandelbrot wordt zelfs in eerste instantie gespeeld door twee verschillende actrices, omdat de makers niet konden kiezen wie van de twee beter was. Deze vier nieuwe acteurs fungeerden in eerste instantie als een soort try-out die achteraf toch niet goed werkte volgens de producenten. Daarom werden de rollen uiteindelijk voor het vijfde seizoen gerecast.

 • Tinco Benoit (Guillermo Hilversum) - 20 mei 2011 - heden. Is een jongen uit de bovenbouw en de zoon van dramadocent Reggy Benoit. Hij houdt van alles op het gebied van smartphones en multimedia. Hij had een week lang een relatie met Vallon Yuan. In seizoen 6 was hij langdurig ziek, waardoor hij lang niet op school was. In seizoen 8 had hij twee maande lang een relatie met Nenet Steenman.
 • Deef Korenhof (Erik van Heijningen) - 5 september 2011 - 23 mei 2014. is een jongen uit de onderbouw en heeft een glutenallergie, coeliakie. Deef heeft moeite om een eigen plek in de klas te krijgen. In seizoen 8 keerde hij als bijrol in de serie. Eerder werd de rol van Deef vertolkt door Maarten Withoos[bron?].
 • Nola Mandelbrot (Vera van der Horst) - 5 september 2011 - 19 april 2013. Was een meisje uit de onderbouw, ze was erg druk, enthousiast en praatte nogal veel. In seizoen 6 kreeg ze het bericht dat haar biologische vader is gevonden in Sri Lanka. Daarom is ze uitgezet naar Sri Lanka. Eerder werd de rol van Nola vertolkt door Anouk Leijtens en Sietske van der Bijl [bron?].
 • Vallon Yuan (Eefje van Gorkum) - 5 september 2011 - 10 januari 2014. Is een meisje uit de bovenbouw met een grote fantasie en iemand die niet met zich laat spotten. Haar biologische vader is homoseksueel en ze heeft daarom twee vaders. In seizoen 7 gaat ze op zoek naar haar moeder omdat ze graag wil weten wie dat is. Nadat ze daar is achtergekomen heeft ze besloten om op uitwisseling te gaan naar China. Eerder werd de rol van Vallon vertolkt door Amy van der Weerden [bron?].
 • Lineke Marseille (Marlous Dirks) - 14 oktober 2011 - 7 november 2012. Was de wiskundelerares op het Spangalis College. Eman wilde indruk op haar maken. Dat lukte niet. Daarnaast leiddde Lineke ook het wiskundeproject voor de bovenbouw.

Seizoen 6[bewerken]

 • Meral Daldal (Dilara Horuz) - 10 september 2012 - 23 mei 2015. Is een meisje uit de onderbouw. Ze is van Turkse afkomst en een beetje apart. Ze houdt weddenschappen met zichzelf en wil records breken. In seizoen 8 kreeg ze te horen dat ze botkanker kreeg. Eind seizoen 8 gaat de botkanker weg.
 • Raaf de Ridder (Lennart Timmerman) - 10 september 2012 - 22 mei 2015. Is een jongen uit de bovenbouw. Hij heet eigenlijk Raphael maar zijn vrienden noemen hem Raaf. Het is een eigenzinnige jongen die zich niet druk maakt over de regeltjes op school. Zijn vader heeft in de gevangenis gezeten wegens het zetten van een kraak. Verder doet hij waar hij zelf zin in heeft en is lezen zijn hobby.
 • Giel Teutscher (Wouter Braaf) - 10 september 2012 - 15 november 2012. Was de gymleraar op het Spangalis. Hij vond Vallon leuk, maar Vallon hem niet. Vallon heeft het uiteindelijk aangegeven bij Rosalie Mokketier. Vervolgens is hij ontslagen.
 • Philine van Soetenhorst (Lobke de Boer) - 14 december 2012 - 31 mei 2013. Was een meisje uit de onderbouw. Ze was verliefd op Eman, toen ze in de andere onderbouwklas zat. Daarna is ze overgezet naar de onderbouwklas met Maya, Meral, Deef en Eman nadat Nola naar Sri Lanka vertrok. Het jaar erna is ze weer terug naar de andere klas gegaan. Tevens is de verkering met Eman ook uit.
 • Odette (Milou Bonke) - 15 februari 2013 - 11 oktober 2013. Is een meisje uit de bovenbouw. Ze wordt verliefd op Charley. In seizoen 7 wordt Odette verliefd op Eva. De verkering tussen Odette en Charley gaat uit. Later gaat ook de verkering tussen Odette en Eva uit omdat Charley en Vallon een pestfilmpje op het internet zetten. Odette gaat naar het Dependance. Op 11 oktober 2013 is Odette als laatst te zien in Spangas in de videoclip van Charley.

Seizoen 7[bewerken]

 • Bodil De La Aize (Djamila Abdalla) - 2 september 2013 - heden. Is een meisje in de onderbouw. Ze heeft twee stiefzusjes met wie ze het niet goed mee kan vinden. Ze is erg dromerig.
 • Esmée (Sem de Vlieger) - 2 september 2013 - heden. is een meisje in de onderbouw. Het is een gemene stiefzus van Bodil. Zij is een meeloper van Madeleine. In seizoen 8

doet ze samen met Madeleine steeds aardiger tegen Bodil.

 • Madeleine (Kelly van der Waals) - 2 september 2013 - heden . Is een meisje uit de onderbouw. Zij is een gemene stiefzus samen met Esmée. In seizoen 8 doet zij samen met Esmée steeds aardiger tegen Bodil.
 • Berna van der Laken (Meriyem Manders) - 2 september 2013 - heden. Is een lerares op het Spangalis. Ze geeft les in de natuurvakken.
 • Renée Krul (Stijn Fransen) - 3 september 2013 - heden. Is een meisje uit de onderbouw. Ze is de oudste dochter van een groot gezin, zit vol energie en heeft overal een mening over. Ze is een nogal stoer jongensachtig meisje. Haar hobby is 'Renéeing'.
 • Jill van der Geest (Shantay Stern) - 25 november 2013 - 23 mei 2014. Was een meisje in de bovenbouw. Ze is een twee-eiige tweeling met haar broer Dominic, die op de dependance zit.

Seizoen 8[bewerken]

 • Lef Evers (Timo Wils) - 1 september 2014 - heden. Is een jongen uit de onderbouw. Hij houdt van lol trappen samen met Renee en Eman, maar is heel braaf naar de leraren. Daarnaast heeft hij een strenge vader.
 • Juliette Vrolijks (Vajèn van den Bosch) (Seizoen 8) (Florence Vos Weeda) (Heden) - 1 september 2014 - heden. Is een meisje uit de bovenbouw. Haar moeder heeft een eigen kledingzaak, waardoor ze altijd iets anders gekleed is.
 • Marie de Wind (Ilse Ott) - 3 september 2014 - heden. Is een lerares op het Spangalis. Zij geeft nu het vak Nederlands wat voorheen Rozalie Mokketier deed. In seizoen 8 pestten veel leerlingen haar door vaak woordgrappen te maken over haar naam.
 • Harold Kattenvilder (Jan van Eijndthoven) - 9 september 2014-heden. Is een leraar op het Spangalis. Hij geeft les in geschiedenis. Is een strenge, norse leraar.
 • Leah (Luna Huber) - 1 november 2014 - 13 februari 2015. Was een meisje dat net als Meral kanker heeft. Leah is kaal en doet daar heel luchtig over. Ze wordt vriendinnen met Meral. Terwijl Meral beter wordt, wordt Leah alleen maar zieker en besluit ze uiteindelijk om euthanasie te plegen.
 • Abenida (Abby) (Kimberly Agyarko) - 28 november 2014 - 12 december 2014. Kwam naar het spangalis om les te geven over het leiden van een bedrijf, ze leerde Charley om ook blij te zijn met kleine dingen. Ze was verliefd op Charley.
 • Frits van Veen (Pepijn Schoneveld) - 17 december 2014 - heden. Is de tijdelijke conciërge. Hij vervangt Aldert Kalkhoven omdat hij voor een tijdje naar Suriname gaat samen met Abby. Hij keert over een tijdje weer terug. Hij heeft een relatie met Jochem Damstra. Hij gaat met hem trouwen.
 • Lilian (Caro Derkx) - 9 februari 2015 - heden. Is een meisje uit de bovenbouw. Ze had een relatie met Raaf. Nu heeft ze een relatie met Tinco.
 • Wieteke van Vrijberghe (Tara Hetharia) 1 september 2014 - heden . Is een meisje uit de bovenbouw. In seizoen 8 was ze een bijrol. vanaf seizoen 9 heeft ze een hoofdrol