Lijst van rijksmonumenten in Leudal

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

De gemeente Leudal telt 115 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister, hieronder een overzicht. Zie ook de gemeentelijke monumenten in Leudal

Baexem[bewerken]

De plaats Baexem telt 7 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Buggenum[bewerken]

De plaats Buggenum telt 9 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Buggenum voor een overzicht.

Ell[bewerken]

De plaats Ell telt 5 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Grathem[bewerken]

De plaats Grathem telt 8 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Grathem voor een overzicht.

Haelen[bewerken]

De plaats Haelen telt 9 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Haelen voor een overzicht.

Heythuysen[bewerken]

De plaats Heythuysen telt 10 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Heythuysen voor een overzicht.

Horn[bewerken]

De plaats Horn telt 14 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Horn voor een overzicht.

Hunsel[bewerken]

De plaats Hunsel telt 3 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Ittervoort[bewerken]

De plaats Ittervoort telt 4 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Neer[bewerken]

De plaats Neer telt 10 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Neer voor een overzicht.

Neeritter[bewerken]

De plaats Neeritter telt 24 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Neeritter voor een overzicht.

Nunhem[bewerken]

De plaats Nunhem telt 10 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Nunhem voor een overzicht.

Roggel[bewerken]

De plaats Roggel telt 2 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.